VAN DEN BOSCH ELLEN

Société en commandite simple


Dénomination : VAN DEN BOSCH ELLEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.672.463

Publication

29/04/2014 : Oprichting
Op01 april 2014

werd tussen: Van den Bosch Ellen, geboren te Duffel op 17 september 1985,

wonende te Dr. Jacobsstraat 44,2570 Duffel en mevr. Van den Bosch Vicky, geboren te Duffel op 26 mei 1983, wonende te Schoolsfraat 21,2500 Koningshooikt.

Overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten als volgt bepalen:

STATUTEN: De naam van de vennootschap onder firma luidt "Van den Bosch Ellen". De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek Vennootschapsrecht betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zîjn niet van toepassing.

De zetel van de vennootschap is gevestîgd te August van Landeghemstraat 67,2830 Wiilebroek. Het vermogen van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 €) en is verdeeld in 100 delen. Tôt zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw Ellen Van den Bosh (voornoemd), haar mandaat is bezoldîgd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uîtzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt în en buiten rechte vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders die samen optreden. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Het boekjaar van de vennootschap begint op 01 juli en eindigt op 30 juni.

Voor al hetgeen dat nîet voorzien is in deze statuten zullen de vennoten, zaakvoerders, erfgenamen of rechthebbenden van vennoten zich onderwerpen aan het Wetboek Vennootschapsrecht. Beide comparanten verklaren als volgt te hebben ingetekend op het vermogen van de vennootschap: - Van den Bosch Ellen inschrijving op 95 aandeien ter waarde van 10 € per stuk totaal voor 950,00 € - Van den Bosch Vicky inschrijving op 5 aandeien ter waarde van 10 € per stuk totaal voor 50,00 € 1.000,00 € zijnde het bedrag dat zij volledig hebben volgestort door inbreng in speciën in Euro, bij de bankînstelling op naam geopend van de vennootschap.

Het eerste boekjaar loopt tôt 30 juni 2015 de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Volmacht wordt gegeven aan M.T. & C. BVowBVBA (gekend onder de uitbatingsnaarrt Fiduciaire2150) Schanslaan 100,2150 Borsbeek die op haar beurt een derde kan aanstellen om aile handelingen te verrichten en aile stukken te ondertekenen, nodig of vereist voor de inschrijving, wijziging

of doorhandeling van de vennootschap bïj het ondememingsioket en de rechtbank van koophandel, de aanvang, wijziging of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de BTW. De oprichting vangt aan op datum 01 /04/2014.Er wordt geen commissaris benoemd. Voor eensluidend uittreksel,

Van den Bosch Ellen zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VAN DEN BOSCH ELLEN

Adresse
August van Landeghemstraat 67,2830 Wiilebroek

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande