VAN BREEDAM & PARTNERS

Société en commandite simple


Dénomination : VAN BREEDAM & PARTNERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.485.239

Publication

28/01/2013
ÿþ MOD 11_1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Untill

Ondememingsnr. :

Neargoke for c-. yen ~~) i?ork:erak van Koophendci Alim pen, op

Griffie 1 5 2e3

pDE}2' 485--23-g

Benaming (voluit) : VAN BREEDAM & PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Nieuwe Donk 21, 2100 DEURNE ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : OPRICHTING

Door een onderhandse akte op datum van tien januari tweeduizend dertien blijkt dat er een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht onder de benaming VAN BREEDAM & PARTNERS, De oprichters, vennoten genoemd, zijn

1. Mevrouw VAN LERSBERGHE Maria, Joanna, Josephine, wonende te 2100 Deurne, Nieuwe Donk

21, gehuwd met de heer VAN BREEDAM François, Maria, Medard. Gepensioneerde.

Identiteitskaart nummer: 591-4625826-95, Rijksregistemummer. 29.09.13-298.81

Stille vennoot

2. De heer VAN BREEDAM Erik, Jozef, Irene, wonende te 2100 Deurne, Nieuwe Donk 21, ongehuwd. Zonder beroep, voorheen bediende.

identiteitskaart nummer. 591-0108236-86, Rijksregistemummer. 55.11.18-353.48

Beherend vennoot-zaakvoerder

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap. Zij draagt de benaming "VAN BREEDAM & PARTNERS"

Zij kan eveneens de volgende commercièle handelsbenamingen of uithangborden voeren : VBExpert, Myhomematch, Marketwinners, Rentalcityhomes, lnvestimmo, Procam

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Vastgoedexpertises, taxaties , schaderegelingen, plaatsbeschrijvingen, waardebepalingen van onroerende goederen. De vennootschap kan optreden als raadgevend, administratief en juridisch bureau, Het beheer van alle onroerende goederen waarin begrepen de aankoop, verkoop, ontwikkeling, verkaveling, verhuring en exploitatie. Binnen dit kader zal de vennootschap mogen overgaan tot aankopen, opschikken, uitrusten, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet bemeubeld. Deze opsomming is niet limitatief en zo ruim mogelijk te interpreteren. Het aannemen van bouwwerken, zo privaat als openbaar zowel in binnen- als in buitenland, zo geheel als gedeeltelijk, voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsook als bouwpromotor en projectontwikkelaar, alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

De venn000tschap mag eveneens optreden bij het verlenen van advies in beleggingen en vermogens-beheer, voor financiële planning, management en advies, als adviesbureau voor zelfstandigen, vrije beroepen,kleine en middelgrote ondernemingen, alle administratieve verwerkingen en secretariaatsdiensten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3 7,tik b - vervolg MOD 11.1

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelingse belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

ZETEL VAN QE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 DEURNE, Nieuwe Donk 21.

Deze kan worden overgebracht naar iedere plaats in België, bij beslissing van de beherende vennoten, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van de beherende vennoten, exploitatiezetel, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEEDUIZEND euro, vertegenwoordigt door ' TWINTIG aandelen, elk ter waarde van HONDERD euro als volgt ingebracht

Door mevrouw VAN LERSBERGHE Maria, Joanna, vierhonderd euro, bij wijze van inbreng in speciën, als stille vennoot. Hetgeen vier aandelen vertegenwoordigt.

 Door de heer VAN BREEDAM Erik, Jozef, Irene, duizend zeshonderd euro bij wijze van

inbreng in natura, als beherend vennoot. Hetgeen zestien aandelen vertegenwoordigt.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één zaakvoerder, zijnde de beherende vennoot voornoemd, de heer VAN BREEDAM Erik, Jozef, Irene. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking, Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn door de Wet aan de algemene vergadering, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigd de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij later anders zou worden overeengekomen in een afzonderlijke overeenkomst.

OVERDRACHTEN VAN AANDELEN  OVERLIJDEN

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn mede-vennoten. Bij overlijden van een vennoot komen de aandelen, mits toestemming van aile vennoten, toe aan zijn of haar erfgenamen of legatarissen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot

BOEKJAAR -- OVE"GANGSMAAT- EGEL BESTEMMING RESULTAAT

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel loopt het eerste boekjaar van tien januari tweeduizend dertien tot en met éénendertig december tweeduizend veertien.

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de

wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal warden aan het resultaat.

~ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- vervolg i4Soo 717

ALGEMENE VJ~GADERINGEN

De jaarlijkse Algemene Vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

ONTBINDING-VEREFFENING

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen

Art. 184. § 1. Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. In de vennootschappen onder firma en in de gewone commanditaire vennootschappen zijn de besluiten slechts geldig indien zij worden genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierde van het vennootschapsvermogen; bij gebreke van deze meerderheid beslist de voorzitter van de rechtbank.

Getekend.

' Erik VAN BREEDAM

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN BREEDAM & PARTNERS

Adresse
NIEUWE DONK 21 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande