TYRION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TYRION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 822.680.853

Publication

17/04/2014
ÿþWort:111.1

1LIf. .CI I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen,

4NTWERPEN Griffie 07 APR. 2014

U1111011H111

V< bec aar Bell Staw

Ondernerningsnr : 0822.680.853.

Benaming

(voluit) : "Xpert Holdings"

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2550 Kontich, Veldkant 33 A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Doelwijziging  Afschaffing van de voordrachtregeling voor de benoeming van de bestuurders  Naamwijziging Zetelverplaatsing Kapitaalvermindering ter aanzuivering van een geleden verlies  Kapitaalvermindering door terugbetaling  Herindeling van aandelen  Statutenwijzigingen  Herformulering van de statuten  Benoeming van een bestuurder

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijfentwintig maart tweeduizend veertien;

BLIJKT

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Xpert Holdings", gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 33 A, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0822.680.863 en geregistreerd ais B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

L Om de tekst van Artikel 3: Doel van de statuten, overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, dit ailes in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van diensten in of gerelateerd aan de informatica- en (tete)communicatietechnologie sector, de financiële sector en media sector.

Binnen deze sectoren, of gerelateerd daaraan, stelt de vennootschap zich bovendien tot doel:

a)Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit aile al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en aile roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en de ontwikkeling ervan plannen en coördineren.

b)Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

c)Het verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin.

d)Selectie en werving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

e)l-let op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

f)Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen aile transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt. g)Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingén van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbinlenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak."

Il. Om in de statuten de voordrachtregeling voor de benoeming van de bestuurders af te schaffen, om daarbij de kwalificatie als "bestuurder klasse A" of als "bestuurder klasse B" te schrappen en om vervolgens deze wijzigingen bij de herformulering van de statuten volledig weg te werken uit de tekst ervan.

Om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Tyrion" en om tegelijk de tweede zin van Artikel 1 : Naam van de statuten aan te passen, als volgt:

e

Zij draagt de naam "Tyrion"."

iV. Om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2550 Kontich, Veldkant 35 D en om tegelijk de

.0 eerste zin van Artikel 2 : Zetel aan te passen, ais volgt:

'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Kontich, Veldkant 35 D, in het gerechtelijk

e arrondissement Antwerpen."

V. Om het kapitaal te verminderen, zonder verminde-'ring van het aantal aandelen, met een bedrag van honderdzesendertigduizend honderddrieëntwintig euro éénenzestig cent (¬ .136.123,61), om het van tweehonderdvierendertigduizend driehonderdvijfenzeventig euro (¬ 234.375,00) te brengen op achtennegentigduizend tweehonderdeenenvijftig euro negenendertig cent (¬ .98.251,39), dit door aanzuivering van het geleden verlies dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013.

Op fiscaal vlak zal de vermindering aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

VI. Om het kapitaal te verminderen met een bedrag van zesendertigduizend tweehonderdeenenvijftig euro c::

eq negenendertig cent (¬ 36.251,39), om het van achtennegentigduizend tweehonderdeenenvijftig euro

negenendertig cent (¬ .98.251,39) te brengen op tweeënzestigduizend euro (¬ .62.000,00), dit zonder

c:: vermindering van het aantal aandelen.

Deze kapitaalvermindering heeft de terugbetaling aan de enige aandeelhouder tot doel, dit onder toepassing

van de voorwaarden voorzien bij de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van vennootschappen, van een

et afgerond bedrag van twee euro tweeëndertig cent (¬ .2,32) per aandeel waarvan hij eigenaar is,

Aldus zal de terugbetaling aan de enige aandeelhouder pas effectief kunnen geschieden na twee maanden vanaf de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen bij het Belgisch

et

et Staatsblad.

Op fiscaal vlak zal de vermindering aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

VII. Om de bestaande vijftienduizend zeshonderdvijfentwintig (15.625) aandelen, zonder vermelding van

nominale waarde, te herindelen in zesduizend tweehonderd (6.200) nieuwe aandelen, zonder vermelding van

re

nominale waarde, dit in de verhouding van drieduizend honderdvijfentwintig (3.125) bestaande aandelen voor

P: duizend tweehonderdveertig (1.240) nieuwe aandelen, zodat het huidige kapitaal van tweeënzestigduizend euro

(¬ .62.000,00) voortaan zal worden vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIII. Om de tekst van Artikel 5 .; Maatschappelijk kapitaal in overeenstemming te brengen met de nieuwe

toestand van het kapitaal en van de aandelen, ais volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ .62.000,00).

et Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volgestort:

P: IX. Om de statuten aan te passen aan de gewijzigde vennootschapswetgeving en bij deze gelegenheid de

tekst van de statuten om te werken, te herformuleren, te hemummeren, aan te passen aan de vigerende terminologie, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, en een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "Tyrion"

2.. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, dit alles in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van diensten in of gerelateerd aan de informatica- en (tele)communicatietechnologie sector, de financiële sector en media sector.

Binnen deze sectoren, of gerelateerd daaraan, stelt de vennootschap zich bovendien tot doel:

a)Fiet rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zef met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer ken bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en de ontwikkeling ervan plannen en coördineren.

b)Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

c)l-let verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin.

e

d)Selectie en werving.

e)Het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of

.0 immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en

wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van

e vastgoeidhandelaar.

f)Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen aile transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

g)Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke

er zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het

vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle burgerlijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband

staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken. et

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

et

et De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3. De zetel van de vennootschap; 2550 Kontich, Veldkant 35 D, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

P: 4. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

5. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Met geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ .62.000,00).

Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig volgestort.

DL

et c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

P:

6. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur.

11-

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met:

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

C) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt ln de winst over het betrokken boekjaar (pro rata

temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering

beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a

pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een

interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffenlng

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar

8, a) Gewone algemene vergadering:

de tweede woensdag van de maand mei, opm negentien (19:00) uur

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen C

hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een

gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de

oproeping tot de vergadering.

17'e c) Stemrecht :

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

*geven aile aandelen recht op één (1) stem wanneer aile aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde

eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

_o *geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van

rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij

respectievelljk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag

vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om váôr de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit

door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

c::

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

-de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder,

c::

inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

et -het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede

zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag et

zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

et

Om geldig te zijn dlent dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter

ri) post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (6) kalenderdagen vbár de datum van de

" =1

vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn

nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die

P: stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt

" =1 voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de

datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de

et vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

9. a) Bevoegdheden van de raad:

P: De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is

De bestuurders handelen steeds als college.

b) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders,

"

"

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecornité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat ;

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

VERDER WERD NOG HET VOLGENDE BESLIST.,

a) De vergadering heeft beslist om het aantal van de bestuurders te verhogen van drie (3) naar vier (4) en om bijgevolg de volgende rechtspersoon te benoemen als bestuurder van de vennootschap: de naamloze vennootschap "UPTIME GROUP", gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 35 D, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0891.959.243 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd mevrouw VERREYDT Rita Jeannine Francine Josée Yvonne, geboren te Wilrijk op 1 augustus 1958, wonend te 2840 Rumst, Predikherenhoevestraat 51, met rijksregistemummer 58.08.01/420-48, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de nieuw benoemde bestuurder is onbezoldigd en eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend vijftien (2015).

Overeenkomstig artikel 28.1 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders.

b) Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw DOCKX Lieve Kathleen, geboren te Mortsel op 25 januari 1972, wonend te 2547 Lint, Torfsstraat 27, teneinde elle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondememingen,

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 25 maart 2014, met ln bijlage één volmacht, en ' uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandeL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening

cià

Tj

e

cià

e

cià

cià

er

ct::

rq

er

r" -"

"fa

ci)

P:

cià

cià

P:

Vo6r, ,

bihouden

aan het s

Belgisch

Staatsblad

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 05.08.2014 14398-0366-028
29/08/2014
ÿþ Mod Wad 11.1

ry In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 AII, 20VVi

aFdelingeerioen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822680853

Benaming

(voluit) : Tyrion

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Veldkant 33A, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaat bedrijfsrevisor

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 14 mei 2014

Met eenparigheid van stemmen wordt het mandaat van de bedrijfsrevisor Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 52 met als vertegenwoordiger de heer Omer Turna verlengd. Het mandaat vervalt bij de jaarvergadering van 2017.

Aldus opgemaakt te Kontich op 30 juni 2014

Josephus de Wit De Cronos Groep NV

Bestuurder Bestuurder,

met vaste vertegenwoordiger

Dirk Deroost

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 09.07.2013 13289-0399-027
28/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0822680853 Benaming

(voluit) : Xpert Holdings

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Hof van Boechout 8 - 2530 Boechout (volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging zetel

De Raad van Bestuur stelt vast dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar het adres Veldkant 33A  2550 Kontich. Het betreft zowel de maatschappelijke als de exploitatiezetel.

11131111

u

11

iW

1de . ier grie van de Rechtbank "an Kuui,handet te Antwerpen, op

~ $ FEB. 201r;

Griffie

Aldus opgemaakt te Boechout op 16/02/2013

De heer Josephus de Wit De heer Dirk Deroost

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 26.07.2012 12352-0413-028
11/05/2012
ÿþ Mod Waal 11,1

~~-_" =- ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N iiuuuAssiiesiiii Iln

*12088084*







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 0 APR. 2012

Ondernemingsnr : 0822.680.853

Benaming

(voluit) : Xpert Holdings

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hof van Boechout 8, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 14 november 2011 op de maatschappelijke zetel:

De Raad van Bestuur neemt kennis van het feit dat ter vervanging van de heer Patrick Rottiers, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA als commissaris van de vennootschap met ingang van 14 november 2011 vast vertegenwoordigd wordt door de heer Omer Turna.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De heer de Wit Josephus Gedelegeerd bestuurder De Cronos Groep NV

Bestuurder,

Vertegenwoordigd door

Mevrouw De heer Dirk Deroost



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011
ÿþ Mal 2.1

[L 1 e] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ini Im1i11inim1uvwniaii

*~a" ~mi~nA

Weer.ga%d ter griffie van de Nrcetiank von Koophonde! te Antwerpen, op

19 JULI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.680.853

Benaming

(voluit) : Xpert Holdings

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hof van Boechout 8, 2530 Boechout

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uitreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 30 juni 2011

EOG BVBA met vaste vertegenwoordiger Daniëlle Bal en Canvass Consult BVBA met vaste vertegenwoordiger Baudouin De Cannière wensen hun mandaat als bestuurder neer te leggen. Met unanimiteit van stemmen wordt dit ontslag aanvaard en wordt kwijting verleend voor het uitgevoerde mandaat tot heden.

EOG BVBA met vaste vertegenwoordiger Daniëlle Bal wenst haar mandaat als afgevaardigd bestuurder neer te leggen. Met unanimiteit van stemmen wordt dit ontslag aanvaard en wordt kwijting verleend voor het uitgevoerde mandaat tot heden.

De naamloze vennootschap De Cronos Groep, met vaste vertegenwoordiger Dirk Deroost, gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 33 A wordt aangesteld tot bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Het mandaat vervalt bij de jaarvergadering gehouden in 2015.

Aldus opgemaakt te Boechout op 13 juli 2011

De heer Josephus de Wit De heer Dirk Deroost

Bestuurder Bestuurder

Voor behouc

aan h

Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TYRION

Adresse
VELDKANT 35 D 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande