TUINIDEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINIDEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.628.067

Publication

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 30.05.2013 13140-0330-010
10/06/2011
ÿþVooi behou. aan l" Beigis Staats)

mot' 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lui:kB

J111uM1uw1m~pil

Neefgelegd +er griffie van de Rechlbark Win Koopliandai le AI'twep&tL cp

3 Û ME! 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.828.067

Benaming : TUINIDEE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zilverberkenlei 77

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Blijkens akte verleden voor Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer, gemeente Hoogstraten, op vijfentwintig mei tweeduizend en elf, werd door 1) de heer JACOBS Cedric Christian Raoul Marcel, geboren; te Borgerhout op 2 juli 1977 [77.07.02-037.17), wonende te 2930 Brasschaat, Zilverberkenlei 77, en! echtgenote 2) mevrouw VAN HOOYDONCK Katleen Magdalena Jozefa, geboren te Brasschaat op 31 maart 1981, [Rijksregister nummer : 81.03.31-362.42), wonend te 2930 Brasschaat, Zilverberkenlei 77.

1. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de benaming! "TUINIDEE" met een kapitaal van ACHTTIEN-DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) onderschreven als! volgt:

1. door de heer JACOBS Cedric Christian Raoul Marcel voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00),! waarvan vijfduizend euro volgestort, en als vergoeding worden hem drieënnegentig (93) aandelen ;toegekend.

2. door mevrouw VAN HOOYDONCK Katleen Magdalena Jozefa voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan vijfduizend euro volgestort, en als vergoeding worden haar drieënnegentig (93) aandelen; toegekend.

Comparanten verklaren dat het bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) in speciën gestort werd op een! bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank Brasschaat-Centrum nummer BE32 7450 4025 8002, zodat dit bedrag ter beschikking van de vennootschap bevindt.

;: 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Zilverberkenlei 77.

3 De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor;,' rekening van derden:

Landschapsverzorging, waaronder het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, en het groene; gedeelte van sportvelden en het snoeien van bomen, hagen en heggen, zonder dat deze opsomming; beperkend weze.

Plantenvermeerdering, waaronder de teelt van planten om te worden overgeplant, de teelt van zoden om te verplanten, de teelt van sierplanten en de kweek van bomen, zonder dat deze opsomming beperkend:! weze.

Het onderhoud, aanplanten en ontginnen van bossen.

De bouw en het onderhoud van speel- en sportterreinen, aanleggen en onderhouden van paden, private? toegangs- en wandelwegen, en verder het onderhoud van zwembaden, poolhouses, tuinhuizen, terrassen en;; vijvers.

" Het plaatsen van afsluitingen en sloten.

Allerhande elektriciteitswerken.

De aankoop, de verkoop, de import en export, de vervaardiging en het verwerken van alle producten,!!

grondstoffen, toestellen en bijhorigheden die enig verband hebben met het maatschappelijk doel.

Het organiseren en geven van opleidingen en seminaries met betrekking tot alle mogelijke onderwerpen.

Alle verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard l;

: die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel betrekking hebben of de verwezenlijking ervan kunnen;:

bevorderen.------------------------------------- ---- i

t4

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel áárislüiten of dè verwezenlijking of uitbreiding kunnen bevorderen.

Het bestuur-is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

" 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. 'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (C 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

7. Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

8. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op derde vrijdag van mei, om negentien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

9. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

10. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

11. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

12. De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, zijn de vennoten onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Worden tot zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap, die dit aanvaarden:

1. de heer JACOBS Cedric Christian Raoul Marcel, voornoemd.

2. mevrouw VAN HOOYDONCK Katleen Magdalena Jozefa, voornoemd.

Het mandaat van beide zaakvoerders is onbezoldigd.

De zaakvoerders verklaren dat het hen niet verboden is om, persoonlijk of door een tussenpersoon, de

functie van zaakvoerder in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uit te oefenen, zoals

bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

13. De vergadering geeft bij deze volmacht aan AFB Boekhoudburo BVBA, met zetel te 2110 Wijnegem, Broekstraat 21, vertegenwoordigd door De Beckker Martine, wonende te 2110 Wijnegem, Begonialaan 8, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W. alsook tegenover de administratie van de Kruispuntbank voor ondernemingen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Paul ROMMENS,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 29.08.2015 15508-0049-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 30.08.2016 16538-0206-010

Coordonnées
TUINIDEE

Adresse
ZILVERBERKENLEI 77 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande