TOPO-TEIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOPO-TEIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.964.463

Publication

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.08.2013, NGL 20.11.2013 13666-0261-008
05/04/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NeeQ,e`.Y.àtti rlflie van de

Rechtbank van K 2 o ` M l t Antwerpen

op

13

diferiffler.

*13053379*

Vo beho aan Bete Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr; 0883.964.463

Benaming (voluit) :ADVANCED ELECTRONIC SYSTEMS

3.

Onderwerp akte :Wijziging doel-wijziging naam-zetelverplaatsing-wijziging van de jaarvergadering wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 21 maart 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone; algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ADVANCED ELECTRONIC SYSTEMS", met zetel te 2640i Mortsel, Osylei 38, opgericht bij akte verleden voor notaris André Michielsens tel i; Wijnegem op twee oktober tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot; ?3 het Belgisch Staatsblad van twaalf oktober nadien, onder nummer; 20061012/0156484, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd: 1)De vergadering heeft beslist het ontslag van de heer Helsen Willy Louis Felix i wonende te 2640 Mortsel, Osylei 38, als niet-statutaire zaakvoerder van de; vennootschap per veertien maart tweeduizend dertien te aanvaarden.

heeft hem kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

I De vergadering heeft beslist de heer Lateir Bram, geboren te Antwerpen-Merksemi op éénentwintig oktober negentienhonderd tachtig, wonende te 2150 Borsbeek, i Eenamelaan 22 te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschapi met ingang op veertien maart tweeduizend dertien.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd worden uitgeoefend. i= 2)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslagi door de zaakvoerder; de aanwezige vennoot erkent het afschrift van dit verslag te; hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

3}De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, met< vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 4 der statuten als volgt:

, "De vennootschap heeft tot doel:

!Onderneming voor het uitvoeren van topografische werken en diensten allerhande. De veiligheidscoördinatie, coördinatie, controle en toezicht op cultuurtechnische! werken, civieltechnische werken en werken van burgerlijke bouwkunde.

De ontwikkeling van bouwprojecten, zowel residentiële als niet-residentiële; bouwprojecten.

Het uitvoeren van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden bij zowel particulieren als professionelen, schoonmaakwerkzaamheden in onderaanneming.

Verkoop van schoonmaakproducten.

Het voor eigen rekening verkrijgen, aankopen of anderszins, verkopen, ruilen,; verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken,; het verhuren en in huur nemen, de leasing, en dit van alle onroerende en roerende; goederen, in het algemeen alle onroerende en roerende verrichtingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Osylei 38

2640 Mortsel

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

V or-

ta

it udtn laanrhet Belgisch Staatsblad

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zo in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zjj kan zich ten gunste van deze vennootschappen en anderen borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen, tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs."

4)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Topo-Teir", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt: "De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam `Topo-Teir" 5)De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2150 Borsbeek, Eenamelaan 22.

6)De vergadering heeft beslist dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand september om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering beslist tevens dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

7)De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de zojuist genomen beslissingen.

Aldus worden de volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

- Artikel 1 der statuten wordt gewijzigd zoals aangeduid in het vierde besluit;

- De tekst van de eerste zin van artikel 3 der statuten wordt vervangen en luidt

voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2150 Borsbeek, Eenamelaan 22.";

- Artikel 4 der statuten wordt gewijzigd zoals aangeduid in het derde besluit;

- De eerste tot en met vierde alinea van artikel 18 der statuten worden vervangen

en luiden voortaan als volgt:

"Jaarlijks op de tweede maandag van de maand september om zeventien uur

beslist de enige vennoot over:

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun

bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Hij kan ook op andere tijdstippen beslissingen nemen die tot de bevoegdheden van

de algemene vergadering van aandeelhouders behoren.

Zijn beslissingen worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zó er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks àp dë tweede maandag van de maand

september om zeventien uur de gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen."

Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerps Boekhoudkantoor, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11, RPR Antwerpen 0430.935.366, haar aangestelden en bedienden, ieder afzonderlijk bevoegd, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

Betreffende voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. Dit mandaat is kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.08.2012, NGL 20.09.2012 12567-0500-009
27/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.08.2011, NGL 26.09.2011 11552-0043-009
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 16.08.2010, NGL 27.09.2010 10551-0190-009
23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 17.08.2009, NGL 21.09.2009 09763-0353-009
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 18.08.2008, NGL 29.09.2008 08747-0329-009
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 28.09.2015 15626-0527-013

Coordonnées
TOPO-TEIR

Adresse
EENAMELAAN 22 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande