THURKAA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THURKAA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.755.706

Publication

02/05/2014 : VERSCHUNING VAN PARTIJEN, OPRICHTING EN INBRENGEN
ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op elf;

april tweeduizend veertien, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THURKAA; 2.zetel te 2100 Antwerpen, Herentalsebaan 327;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid

vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4, door:

1) Mevrouw SURESHKUMAR Thiyakakîni, [R.R. 82.02.04-520.29], van SrMankaanse nationaliteit, geboren te THANDUVAN (Sri Lanka) op vier februari negen-tienhonderdtweeëntachtig, echtgenote van de heer SINNAIHA Sureshkumar, [R.R. 72.12.05-601.69], vluchteling van Sri nationaliteit, geboren te YOKAPURAM (Sri Lanka) op vijf december negentienhonderdtweeënzeventig, samen wonende te 2100 Antwerpen (Deurne),

Herentalsebaan 327.

Gehuwd te TRICHY (India) op drïeëntwintig augustus tweeduizend en negen.

2) De heer SINNAIHA Sureshkumar, [R.R. 72.12.05-601.69], vluchteling van Sri nationaliteit, geboren te YOKAPURAM (Sri Lanka) op vijf december negentienhon-derdtweeënzeventig, echtgenoot van mevrouw SURESHKUMAR Thiyakakini, [R.R. 82.02.04-520.29], van Srilankaanse nationaliteit, geboren te THANDUVAN (Sri Lanka) op vier februari negentienhonderdtweeëntachtig, samen wonende te 2100 Ant-werpen (Deume)

Herentalsebaan 327.

Gehuwd te Trichy (India) op drieëntwîntig augustus tweeduizend en negen.

3) De heer KANAGANAYAGAM Jeyarajah, [R.R. 64.02.09-509.941, vluchteling van Sri nationaliteit, geboren te Batticaloa (Sri Lanka) op negen februari negen-tienhonderdvierenzestig, echtgenoot van mevrouw CHANDRAKUDDY Jeyanthy,, geboren te Kalmunai (Sri Lanka) op vijf januari negentienhonderddrieënzestig, wo-nende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Bouwhandelstraat 80 bus 6.

Gehuwd te Colombo (Sri Lanka) op achtentwintig oktober negentienhonderdtwee-ennegentig.

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro. Het werd volstort ten belope van een/derde. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE89 3631 3349 5985 bij de ING Bank te Antwerpen.

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni;

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provîsies en afechrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. 9.Na betaling van de schulden of consignatîe van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeîd; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tôt zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelîjk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdraoht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet I. pntsjaan zonder, tegelijk een ppy.qlger .te be.np_eme.rK Voor .de.benoern.ing eabeëjndiging. vao.de. op_d.racr_t van. de

Opde

laatste blz. van LyjJ
bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.



�Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_tsjo

O fN

e©
et et

•M

ox C3

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaëfmaking aisof "hijdëze opdrachtïri'efgënhaâm'ènl

voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstlg zijn tôt verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

HCommissarissen: geen.

12.Doel: de oprichting, het aankopen en verkopen, de uïtbating van en de participatie in horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van aile mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector en de ontspannings-'wereld, zoals onder neer de verhurïng en de uitbating van feestzalen, café's, tavernes, tea- rooms, snack-bars, verbruikssalons, restaurants, dancings, discotheken, private clubs, cabarets, hôtels en

logementshuizen, ontspannings-centra en sportcentra, en aile andere etablissementen ressorterend onder de

horeca-sector, het organîseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uïtbating van gezelschapsspelen, het organîseren van vertoningen, con-'certen, tentoonstellingen, sport- en culturele manifestâmes, de verhuring en de uitbating van galerijen en eta�lages. De uitbating van een catering service. De aan- en verkoop van aile daarmee verband houdende producten en diensten, het uitbaten van een nacht- en/of buurtwinkel. Voorgaande lijst van activiteiten mag niet beperkend geïnterpreteerd worden en is dus louter exemplatief. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industrïële, handels-, roerende-, onroerende en financiële vemchtîngen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrij-'ving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke ondememing, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tôt de verwezen-'lijking van het geheel of een deel van haar maatschappe->lijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als inves-'teringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden net het doel van de ven-nootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Dit ailes in de meest ruime zin.

Zij mag deeinemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aan~
verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als com->merciële aard,

roerende, onroerende, industrïële of financiële aard, welke rechtstreeks

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tôt niet-statutaire zaakvoerder de heer SINNAIHA Sureshkumar, [R.R. 72.12.05-60169], vluchteling van Sri nationaliteit, geboren te YOKAPURAM (Sri Lanka) op vijf december negentienhonderdtweeënzeventig, echtgenoot van mevrouw SURESHKUMAR Thiyakakini, [R.R. 82.02.04- 520.29], van Srilankaanse nationaliteit, geboren te THANDUVAN (Sri Lanka) op vier februari negentienhonderdtweeëntachtig, samen wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Herentalsebaan 327. Het mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tôt dertig juni tweeduizend vijftien; * eerste jaarvergadering: En het jaar tweeduizend vijftien.

VOLMACHT:

De zaakvoerder verklaart bij deze aile nodige en nuttige volmacht te verlenen aan de heer LINSSEN Ivan

Paul Marie Nestor [R.R. 690606 205-39], wonende te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 5 bus 25:

1, teraanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van aile vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij aile diensten en het vervullen van aile formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerîe van sociale zaken, volksgezondheid en

leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsïnspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

— VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL •

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
26/05/2014
ÿþMo d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,11.!1,11,1!_ejlRitill1111

Ondernerningsnr : 0550.755.706 Benaming

(voluit) Thurkaa

(verkort)

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 2011%

afdeitmerpen



Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Herentalsebaan 327, 2100 Antwerepn

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder en zetelverplaatsing

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 02 mei 2014 beslist om:

Mevrouw Sureshkumar Thiyakakini, Herentalsebaan 327, 2100 Antwerpen, aan te stellen als

mede zaakvoerder. Haar mandaat gaat in vanaf 12 mei 2014.

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering der aandeelhouders anders beslist

Tevens werd beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 8 mei 2014 te verplaatsen naar Carnotstraat 104 2060 Antwerpen.

Zaakvoerder

Sinnaiha Sureshkumar

,

Op dc lantste blz van Luik B vermeiden " Recto Naam en troodan.gieil vn de nsteurrienterende notaris, heizij van de perso(o)nerô

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0550.755.706

Benaming

(voluit) : Thurkaa

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 I MEI 2015

afdeling Ante

1 à

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Carnotstraat 104, 2060 Antwerepn

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 06 mei 2015 beslist om:

Mevrouw Sureshkumar Thiyakakini, Carnotstraat 104, 2060 Antwerpen, vanaf 7 mei 2015 te vervangen als; zaakvoerder door mevrouw Varughese Soosamma, wonende te 2140 Antwerpen, Gijselsstraat 132, Dit: mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering der aandeelhouders anders beslist.

De heer Sivasubramaniam Kritharan, wonende te 2140 Antwerpen, Gijselsstraat 132, aan te stellen als mede zaakvoerder. Zijn mandaat gaat in vanaf 12 mei 2015. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering der aandeelhouders anders beslist.

Zaakvoerder,

Sivasubramaniam Kritharan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
THURKAA

Adresse
GIJSELSSTRAAT 132 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande