THE PRIDE OF FLANDERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THE PRIDE OF FLANDERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.434.906

Publication

21/11/2014
ÿþMod Word 11.1

1a.< = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B1=LC~NE~~iG~~-~

14 -1' - 2014 ELGISCH STAATSB ::.2 0 OKT, 2011

RECHTBANK van KOOPHANbEL UN TWERPFGNrirrip .afd. MECHELEAl

1111111H11111,111.1111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0443.434.906

Benaming

(voluit) : THE PRIDE OF FLANDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BEZELAERVELDEN 27 - 2830 WILLEBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Blijkens het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering dd. 18 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft het verslag van de vereffenaar dd. 15 maart 2014 goed te

keuren. De vereffenaar heeft vastgesteld dat bij vonnis dd. 11 maart 2014 van de rechtbank van koophandel van Mechelen, dat het verdelingsplan van de activa dat door de vereffenaar van The Pride of Flanders werd neergelegd, werd goedgekeurd.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist om de vereffening van de vennootschap te sluiten en kwijting te verlenen aan de vereffenaar, De boeken en bescheiden zullen nog vijf jaar bewaard blijven door de vereffenaar, de heer Michaël Cluydts, wonende te 2830 Willebroek, Bezelaervelden 27.

Cluydt, Michaël, Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 15.07.2013 13306-0509-013
06/05/2013
ÿþMotl word 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r NEERGELEGD

24 -04- 2013





GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANtftiee MECHELEN









Ondernemingsnr : 0443.434.906

Benaming

(voluit) : THE PRIDE OF FLANDERS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bezelaervelden 27 - 2830 WILLEBROEK

Onderwerp akte : VERSLAG ALARMBELPROCEDURE - VERVROEGDE ONTBINDING EN

r INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR COORDINATIE STATUTEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap THE PRIDE OF FLANDERS, met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Bezelaervelden 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0443.434.906, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op zevenentwintig maart tweeduizend dertien, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 04 APR. 2013 Deel 487, blad 15, vak 02 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) Vr. De ontvanger, (getekend) CARINE VERGAUWEN FISCAAL DESKUNDIGE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering:

1. op de hoogte gebracht is van het verslag van de raad van bestuur de dato vijftien februari tweeduizend dertien waarin zij meldt dat het netto actief gedaald is beneden de helft van het maatschappelijk kapitaal en voorstelt de vennootschap te ontbinden en vereffenen, dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 633 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart zich akkoord met het voorstel van de raad van bestuur en neemt bij deze de nodige beslissingen daartoe.

2. lezing krijgt en over gaat tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato vijftientien februari tweeduizend dertien, alsook van het verslag van de extern accountant, aangesteld door de raad van bestuur met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba ACCOUNTANTSKANTOOR D. DE BONDT, te Kapelle-op-den-Bos, Schuttershofstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Désiré DE BONDT, accountant, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per éénendertig december tweeduizend en twaalf

Het besluit van het verslag van de extern accountant de dato vijftien februari tweeduizend dertien luidt als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de raad van bestuur van de vennootschap NV THE PRIDE OF FLANDERS een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2012, opgesteld die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van vierendertigduizend zeshonderd vierenvijftig euro twee cent (34 654,02 ¬ ).

Wij zijn van oordeel dat alle vereiste inlichtingen meegedeeld werden aan de aandeelhouders en aan derden.

Huidig verslag is uitsluitend bestemd om aan de aandeelhouders en aan de vereffenaar een inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief op een gegeven moment, rekening houdende met het noodzakelijker wijze aleatoire karakter van de vooruitzichten en de realisatie van de activa in het kader van de vereffening; het mag bijgevolg niet gebruikt worden voor een ander doel dan dat van de vereffening van de vennootschap.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt de staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgemaakt te Kapelle-op-den-Bos, 15 februari 2013

B,V.B.A ACCOUNTANTSKANTOOR D, DE BONDT

(getekend)

ID. DE RONDT

Zaakvoerder"

Beslissing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van zevenentwintig maart tweeduizend dertien. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

3, beslist heeft de heer Michaël Liliane Jozef CLUYDTS, wonende te 2830 Willebroek, Bezelaervelden 27, te benoemen ais vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel; voornoemd, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hij zal over aile bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is bezoldigd tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf en onbezoldigd vanaf één januari tweeduizend dertien.

4, het einde vaststelt van de opdracht van de bestuurders gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar,

5, beslist heeft dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekening houdend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zo nodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt;

"Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van zevenentwintig maart tweeduizend dertien, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, de heer Michaël CLUYDTS, wonende te 2830 Willebroek, Bezelaervelden 27, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Hij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden_

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend warden."

6. beslist heeft bijzondere volmacht te verlenen aan de bvba Accountantskantoor D, De Bondt, B.V. RPR Brussel 0818.289.723, ingeschreven op het tableau van de externe accountants onder het nr 223619 4ABN 09, met maatschappelijke zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Schuttershofstraat 12, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde;

- De vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend bij het A.O.I.F., meer bepaald de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en bij de Administratie der Directe en Indirecte Belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren;

4' ` !a T

n_ " ~~

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- Op te treden als gevolmachtigd vertegenwoordiger bij een erkend ondernemingsloket.

- De nodige dadingen te treffen bij het Ministerie van Financiën, in het bijzonder betreffende de BTW-

administratie en de Direkte belastingen;

Betreffende voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, aile dokumenten

ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk en nuttig is.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Michaël CLUYDTS voornoemd, vereffenaar van de

vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming

van de vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 10.04.2013 met betrekking tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 20.07.2012 12326-0053-013
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 05.07.2011 11266-0062-014
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 19.07.2010 10319-0229-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 05.08.2009 09542-0051-014
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 29.07.2008 08493-0120-014
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 19.07.2007 07433-0239-014
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 25.07.2006 06524-2993-014
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 20.07.2005 05526-4750-014
26/01/2005 : BL543924
15/07/2004 : BL543924
22/09/2003 : BL543924
06/08/2003 : BL543924
30/09/2002 : BL543924
05/10/1999 : BL543924
28/07/1995 : BL543924

Coordonnées
THE PRIDE OF FLANDERS

Adresse
BEZELAERVELDEN 27 2830 BLAASVELD

Code postal : 2830
Localité : Blaasveld
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande