TEXFINITY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TEXFINITY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 809.617.329

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 25.07.2014 14345-0484-016
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 30.08.2013 13506-0170-016
28/01/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d i14-

1-7'7eiRGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Mauw 118 - 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - naamswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Hasselt, eerste kantoor, op acht januari tweeduizend dertien, boek 792 blad 94 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro (e 25,00), dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Almeti", met zetel te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 118, werd gehouden, welke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "TEXFINITY".

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 1 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de naam "Texflnity". Tweede beslissing.

De algemene vergadering neemt kennis van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar haar huidig adres, waartoe overgegaan werd bij beslissing van negentien juli tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vier september daarna, onder nummer 12150134.

De algemene vergadering bevestigt thans deze beslissing tot zetelverplaatsing en besluit dienaangaande de tekst van de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 118."

Derde beslissing.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan elkeen van de hiervoor benoemde bestuurders alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing.

Voor zoveel als nodig verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan elkeen van de hiervoor benoemde bestuurders om de voorgaande beslissingen uitte voeren.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w, ,to V r\

IItIIi~~~~H~uuu~o

3016293*

Ondernemingsnr : 0809.617.329. Benaming

(voluit) : Almeti (verkort) :

Va

behc

aan

Bet

Staat

1 5 JAN. 20J3

NU%L TURNHOUT De íoritfi~.}r Gri te

30/01/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 JAN. 2015

ANrwj;RPEN afecaffieTURNHOUT

'-_C_--

I..~ .....,..~.

fris

2144253

IIIiui11i5ubliii 11iiiia IG

Ondernemingsnr: Benaming (voluit) 0809.617.329

(verkort) : TEXFINITY

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Mauw 118

(volledig adres) 2370 Arendonk

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - INDELING VAN AANDELEN IN VERSCHILLENDE KLASSEN - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 13 januari 2015, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met eenenveertigduizend euro (¬ 41.000,00), mits aanmaak; en uitgifte van honderdvierentwintig (124) aandelen, van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf uitgifte, en mits betaling van een uitgiftepremie van in totaal driehonderdnegenendertigduizend euro (¬ 339.000,00).

De kapitaalverhoging werd volledig volstort,

De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal en de uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING bank.

2. De vergadering besliste het kapitaal te verhogen met driehonderdnegenendertigduizend euro (¬ ; 339.000,00) door incorporatie van uitgiftepremies ten belope van dit bedrag en zonder creatie van nieuwe aandelen.

ii De kapitaalverhoging werd volledig volstort.

iÏ 3. In de statuten werden er twee klassen van aandelen voorzien, te weten de klassen A en B, met de, rechten eraan verbonden als vastgesteld in de nieuwe tekst van de statuten.

il De bestaande driehonderdentien (310) aandelen werden in klassen ingedeeld.

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdeenenveertigduizend vijfhonderdr.

euro (¬ 441.500,00),

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door driehonderdentien (310) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde.

De aandelen zijn verdeeld in twee (2) klassen, te weten:

a) aandelen van klasse A, hierna ook A-aandelen genoemd, omvattende de aandelen genummerd van 1; tot en met 186, en ook alle aandelen die nadien door de houders van A-aandelen of met hen verbonden; personen worden verworven als gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan wel als gevolg van; een overdracht of overgang van aandelen aan hen of aan met hen verbonden personen. In toepassing daarvan: zullen de aandelen die behoren tot de klasse B, die aan houders van A-aandelen of aan met hen verbonden; personen worden overgedragen, kwalificeren als A aandelen met ingang van de datum van overdracht.

b) aandelen van klasse B, hierna ook B-aandelen genoemd, omvattende de aandelen genummerd van; 187 tot en met 310, en ook alle aandelen die nadien door de houders van B-aandelen of met hen verbonden: personen worden verworven als gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan wel als gevolg van;

o_verd_r ilt of gYergang_van aartdelen_aan en h of aan met_hve

en rbonden _pe ee n__In taepassiRg daarvan]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

zullen de aandelen die behoren tot de klasse A, die aan houders van B-aandelen of aan met hen verbonden" personeel worden overgedragen, kwalificeren als B-aandelen met ingang van de datum van overdracht.

In het algemeen zal elke overdracht van aandelen aan een houder van aandelen van een andere klasse of aan een met een houder van aandelen van een andere klasse verbonden vennootschap of persoon zoals gedefinieerd in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen, van rechtswege de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van de klasse ais welke de ovememer of de met de ovememer verbonden vennootschap of persoon als hiervoor bedoeld bezit. Bij elke andere overdracht veranderen de aandelen niet van klasse.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten zullen de aandelen van alle klassen dezelfde rechten hebben."

4. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd geschrapt.

5. De regeling inzake inkoop van eigen aandelen werd geschrapt,

6. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 13 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 13: verteoenwoordiginq

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders tezamen, waarvan minstens één A bestuurder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

7. De regeling inzake het adviserend comité en directiecomité werd geschrapt.

8. De toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt

"Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen

en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen."

9. De regeling inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling werd gewijzigd zodat artikel 24 en 25 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 24: benoeming vereffenaars

De vennootschap kan vervroegd ontbonden warden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Artik-125: verdeling liquidatiesaldo

Na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of, desgevallend, na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zijn de B-aandeelhouders gerechtigd om voorafgaand aan de verdeling op basis van de aandelenverhoudingen een bedrag te ontvangen gelijk aan hun inbreng (dit wil zeggen met inbegrip van de uitgiftepremie).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Na volledige betaling hiervan, en in de mate dat er overblijvend saldo is, zal dit overblijvend saldo eerst aangewend worden om de A-aandeelhouders terug te betalen, tot zij eenzelfde bedrag  evenredig per aandeel berekend - ontvangen hebben als de B-aandeelhouders.

}-let daarna overblijvend saldo wordt onder alle aandeelhouders verdeeld in verhouding volgens hun aandelenparticipatie. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen daaronder begrepen zelfs volstortingen om andere aandeelhouders hun terugbetaling bij voorrang te kunnen doen."

10. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

11. De in functie zijnde bestuurders werden eervol ontslagen, te weten,

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRO-ACT", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0810.475.184, met zetel te 2920 Kalmthout, Achterstraat 13, met als vaste vertegenwoordiger de heer WOLLANTS David, Lea Eduard, geboren te Turnhout op 13 juli 1972, wonende te 2920 Kalmthout, Achterstraat 13;

2/ de gewone commanditaire vennootschap "PSIGMA", rechtspersonenregister Leuven 0810.600.195, met zetel te 3350 Linter, Walsbergenstraat 28, met als vaste vertegenwoordiger de heer PYPOPS Reinoud, geboren te Mortsel op 3 december 1973, wonende te 3350 Linter, Walsbergenstraat 28;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENTIRETY", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Hasselt 0828.068.412, met zetel 3590 Diepenbeek, Keistraat 78, met ais vaste vertegenwoordiger de heer VANSPAUWEN Erwin Jozef Marie Paul, geboren te Hasselt op 30 juni 1962, wonende te 3590 Diepenbeek, Keistraat 78.

12. Het aantal bestuurders werd vastgesteld op vijf (5) en tot deze functie werd benoemd:

peze verkozen uit kandidatenlijsten voorgedragen door de houders van aandelen van klasse A:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRO-ACT", voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer WOLLANTS David, voornoemd;

2f de gewone commanditaire vennootschap "PSIGMA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer PYPOPS Reinoud, voornoemd;

3I de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENTIRETY", voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer VANSPAUWEN Erwin, voornoemd.

Oeze verkozen uit kandidatenlijsten voorgedragen door de houders van aandelen van klasse B:

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CQ SOLUTIONS" of uitgebreider "De ClercQ

Geert Solutions" of afgekort "CQS", rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde 0894.636.245, met

zetel te 9340 Lede, Erfken 2, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE CLERCQ Geert Alfons, geboren te

Dendermonde op 25 september 1963, wonende te 9340 Lede, Erfken 2;

5f de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M&D LOGISTICS", rechtspersonenregister

Antwerpen, afdeling Antwerpen 0845.748.146, met zetel te 2530 Boechout, Boshoek 278 B, met als vaste

vertegenwoordiger de heer VERCAMMEN Stephan Roger Jozef, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 18 oktober

1962, wonende te 2530 Boechout, Boshoek 278 B.

peze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

04/09/2012
ÿþP Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c,.: ..U.1" . ÿ,. tilts Vctf1 Ü@

RtnGE-11'PeA'C VAN KOCl°FiANDEL

2 ei t°z`.a. 27; ï7.

TUR ;\:1-;' C3 U T 1

Dateefier,



IlllI1I11n III4

IIII

1111







Bijlagen bij het Bèlgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderren,;rigsnr 0809.617.329

Benaming

luoluei ALMETI

sverkorty

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Antwerpseweg 81 bus A, 2440 Geel

(volledg adres

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 19/07/2012 blijkt:

De Raad van Bestuur beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van de Antwerpseweg 81 bus A, te 2440 Geel naar de Hoge Mauw 118 te 2370 Arendonk en dit met ingang vanaf heden.

Entirety BVBA,

vertegenwoordigd door Dhr. Vanspauwen Erwin,

bestuurder

Pro-Act BVBA,

vertegenwoordigd door Dhr. Wollants David,

bestuurder

atste blz van Luik vermel:;en Roc' N yam en tioedanighe d van de instniinente,ende notaris, hetzij van de perso;oin{enl

os;" vrJega de rechtspersoon ton aanzien var derden te vertegenwoordigen

1/r-rso tfaarn en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 01.08.2011 11363-0370-016
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 28.07.2016 16361-0211-016

Coordonnées
TEXFINITY

Adresse
HOGE MAUW 118 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande