SWHITE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWHITE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.632.737

Publication

05/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-02-2015

Griffie

*15302228*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597632737

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Swhite

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 2 februari 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  Swhite .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen, Frankrijklei 104 bus 3.1.

3. Oprichter: De heer DE WITTE Stijn Lodewijk Omer, geboren te Bonheiden op 27 februari 1986, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 104 bus 3.1.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijner bedraagt zesduizend honderdvijftig euro (¬ 6.150,00).

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: De oprichter stelde aan als nietstatutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer DE WITTE Stijn, voornoemd.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten, verrichtingen van dienstverlening en andere handelsverrichtingen op gebied van

informatica, telecommunicatie, internet, media en aanverwante technologieën evenals alle daarmee

Onderwerp akte :

Frankrijklei 104 Bus 3.1. 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, omvattende onder meer:

- Alle activiteiten van een computer- en telecomadviesbureau, waaronder onder meer: het verlenen van advies over soorten computers en communicatienetwerken (hardware en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); de activiteiten van systeemintegrators. - De realisatie van programma s en gebruiksklare systemen waaronder onder meer: het analyseren, ontwerpen, programmeren en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief automatisatie systemen; het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma s; het verlenen van programmatie en/of consultancy diensten aan andere informatica bedrijven; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s; de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid; de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan.

- Gegevensverwerking.

- Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en in het bijzonder het ontwikkelen van Internet/Extranet/Intranet Sites en alle aanverwante applicaties, het verlenen van internetaansluitingen, evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

- Het ontwikkelen, produceren, realiseren, commercialiseren en uitbaten van diverse (tele)communicatie-toepassingen en (multi)mediatoepassingen, producten en diensten, audiovisuele, interactieve en andere toepassingen op alle huidige en toekomstige dragers en in alle huidige en toekomstige bestandsformaten, systemen en media in het kader van en met betrekking tot hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van het verdelen in het algemeen van alle hiervoor en hoger bedoelde audiovisuele producten, toepassingen en systemen via alle huidige of toekomstige streaming media, alsook met inbegrip van het ontwerpen en beheren van websites, het on-line verkopen via internet, het ontwerpen van reclamebanners op internet, het ontwerpen en het voeren en van publiciteit via internet als via alle andere streaming media, dat al dan niet door onderaannemers verzorgd wordt.

- Het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-, beeld-, geluid-, spraak- en multimediatransport; de transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satelliet; het samenstellen, exploiteren en commercialiseren van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of voor bepaalde categorieën van gebruikers.

- Het verlenen van advies en praktische hulp, in het bijzonder aan bedrijven, inzake activiteiten op het gebied van de mediasector, waaronder onder meer maar niet uitsluitend radio, televisie, video, persorganen en internet, evenals op het gebied van communicatie in het algemeen en public relations, met inbegrip van de productie en de uitbating van, de handel in alle mediasystemen en  producten alsook het bestuderen van de technische, commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen inzake media in de ruimste zin van het woord.

- Het inrichten en geven van opleidingen op gebied van informatica, telecommunicatie, internet, media en het gebruik van applicaties of hardware.

- Het organiseren en verlenen van diensten op het vlak van informatica, telecommunicatie, internet en media zoals onder meer marketing, verkoopspromotie, design, advertising, opiniepeilingen en marktonderzoek.

- Alle overige activiteiten in verband met computers, telecommunicatie, internet en media. - De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, reparatie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, (tele)communicatie en (multi)mediatoepassingen op alle huidige en toekomstige dragers, met inbegrip van alle computers, hard- en software producten, alle telecommunicatietoestellen en daarmee gerelateerde apparatuur, netwerken, terminals en centrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alle geïntegreerde informatiesystemen voor persoonlijke communicatie in een zakelijke of privatieve omgeving en alle telefonische en/of elektronische transmissiesystemen, alle toestellen en producten bestemd voor elektronische handel en communicatie door de mobiele gebruiker, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van voormelde automaten, apparaten, toestellen, producten en artikelen.

2. Het commercialiseren van energie, ongeacht de vorm waaronder en de wijze waarop deze werd opgewekt, daaronder begrepen, zonder dat deze opsomming limitatief kan worden beschouwd: - de invoer en uitvoer, het inkopen, verkopen, transporteren, verdelen, distribueren en leveren van en het voorzien in de behoefte aan energie, elektriciteit, gas, thermische energie zoals stoom, warmte of water en allerlei andere vormen van energie en brandstoffen, zowel vaste, vloeibare als gasvormige aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen, zowel in binnen- als buitenland; alsook het leveren van alle producten en diensten die met het voormelde, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- de productie van elektriciteit, ongeacht de wijze waarop dit gebeurt: thermische centrales, kerncentrales, waterkrachtcentrales, gasturbines of door aanwending van stookolie en duurzame

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

energiebronnen;

- de bouw, de exploitatie, de huur en verhuur van energieverwerkende installaties en energiecentrales in de ruimste zin van het woord in het binnen- en het buitenland;

- de productie van, groot- en kleinhandel in verlichting, domotica en toebehoren in de meest uitgebreide zin van het woord;

- het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, renten, onderhouden, herstellen van allerlei controle-en registratieapparatuur, hard- en software voor alle toepassingen in de ruimste zin van het woord; - de aankoop en verkoop, de commissiehandel, de productie, de huur en verhuur van informatica- en telematicatoepassingen, internet, e-commerce en alle vormen van communicatie- en veiligheidstoepassingen en methoden, dit zowel op het vlak van de hard- en software voor, particulieren, als voor bedrijven en overheidsinstellingen, zowel via vaste verbindingen als mobiel, zowel in het binnenland als in het buitenland;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met energie, tele- en veiligheidscommunicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, in- en uitvoer van alle vormen van energie en communicatie die een bedrijf, een instelling, of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de producten en/of diensten, de werking zowel intern als extern kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pers en public relations, dit alles zonder enige beperking;

- het ontwikkelen, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, de knowhow en alle aanverwante materiële en immateriële activa, het bijstand verlenen met betrekking tot elke vorm van energie, verwarming, communicatie en controletoepassingen van zowel actieve als passieve veiligheid en veiligheidstechnieken;

- de studie, de ontwikkeling, de coördinatie, de commercialistatie, de huur en verhuur, het leasen, het ter beschikking stellen, het beheren en het onderhouden, het handel drijven, het adviesverstrekken, de beveiligingen van allerhande communicatiedatabanken, het samenstellen, het beheren en het distribueren van alle informatie op alle mogelijke beschikbare dragers en distributiekanalen;

- consultancy activiteiten en adviesverlening, verspreiden van kennis, studieresultaten en verstrekken van intellectuele diensten, opleiding en begeleiding van groepen, individuen en bedrijven, inzake elke vorm van energie, energiebegeleiding en energiebesparende maatregelen, vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen, toestellen en uitrustingen, hard- en software met betrekking tot energie, brandstoffen, veiligheid en telecommunicatie in de ruimste zin van het woord.

3. Fotografie en in het algemeen de uitbating van een werkplaats voor fotografie en inlijstingen, daaronder onder meer begrepen: creatie, ontwerp, uitvoering, bewerking, presentatie, herstelling, onderhoud, reproductie, restauratie, retouche, montage van alle producten en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met fotografie, video, beeld- en geluidsmateriaal, creatie en verwerking in het algemeen, grafisch, chemisch, elektronisch, digitaal, of op welke andere wijze ook, met alle mogelijke materialen of grondstoffen en voor eender welk doel.

De groot- en kleinhandel in, de invoer en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur, herstelling en onderhoud van alle toestellen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een fotografisch en/of cinematografisch bedrijf, alle elektronische apparatuur, beeld- en videoapparatuur, compactdiscspelers, alle zend- en ontvangstapparatuur, telecommunicatietoestellen, evenals alle toebehoren van voormelde toestellen en producten en het verlenen van alle diensten met betrekking tot deze toestellen en producten.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis bank.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RM Accountants & Belastingconsulenten , rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0828.101.569, met zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 19 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, en in het bijzonder aan haar zaakvoerder, te weten de heer Requilé Michel, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om:

- bij griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen; - de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag tot vrijstelling van de jaarlijkse vennootschapsbijdrage.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 23.07.2016 16343-0145-009

Coordonnées
SWHITE

Adresse
FRANKRIJKLEI 104, BUS 3.1. 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande