SUPERIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUPERIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.689.912

Publication

30/06/2014
ÿþ La 1 MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



110111111A111111j1IIIIIIII

k

C

____ " .- 

Rechtbank van :,uopi ré/fluai

Antwerpen

1 9 MM 2014

afdgjingAmtwerpvr

unnie

-,

Ondernemingsnr : 0450689912

Benaming

(voluit) : Superius

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Heuvelstraat 65 bus '1 - 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte: verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel en het vestigingsadres verplaatst naar Dijkstraat 28 te 2630 Aartselaar en dit met ingang vanaf 15 mei 2014.

Igor Filarski

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2013
ÿþ mod 11.1

1 Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111!1111Melq1111

Neergelegd ter griffi3 van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ' f 3 MEI 2013

Ondernemingsnr 0450.689.912

Benaming (voluit) :Yade

~'. (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Leopold Gillislaan 7 bus I

2100 Antwerpen Deurne

Onderwerp akte :Ontslag-kwijting-benoeming-wijziging doel-wijziging naam-zetelverplaatsing-wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 3 mei=; 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone; algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "YADE", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Leopold Gillislaan;; 7 bus 1, opgericht bij akte verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem opoe negen augustus negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen;, tot het Belgisch Staatsblad van vier september nadien, onder nummer,;

19930904/008, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd: f;

1)De vergadering heeft beslist het ontslag van de heer Allaert Roy Raymond,;; wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Leopold Gillislaan 7 bus 1, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden.

Zij heeft hem kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid onderti' voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar. De vergadering beslist Filarski Igor, geboren te Kapellen op zeven januari negentienhonderd zeventig, wonende te 2530 Boechout, Heuvelstraat 65 te;= benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd worden uitgeoefend. 2)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag;; door de zaakvoerder; de aanwezige vennoot erkent het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

3)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, met;; vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 4 der statuten als volgt: `De vennootschap heeft tot doel:

- de groothandel in plafondmaterialen, in klein materiaal; - werken van aanneming in valse plafonds;

- metaalconstructies en metalen kunstwerken;

- thermische- en geluidsisolatie;

- verhuurbedrijf van stellingen en bouwmachines; - het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten; - werken van aanneming in valse wanden en prefabwanden;

- het voeren van een onderneming voor het ontwerpen van uitstalramen en hef

plaatsen van decors voor schouwburgen, bioscopen, enzovoorts...; t

- het voeren van een onderneming voor het optrekken van uitneembare paviljoeneni, en barakken;

- het voeren van een onderneming voor het bouwen van stellingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei,:

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

A

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aard, alle ----------------------------------- kredieten ën leningén toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

4)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Superius", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt: "De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam "Superius". 5)De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2530 Boechout, Heuvelstraat 65.

6)De vergadering heeft beslist de statuten integraal aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met:

a) de zojuist genomen beslissingen;

b) het wetboek van vennootschappen, met opname van de in dit wetboek voorziene mogelijkheid voor de vennoten om eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Aldus worden de nieuwe statuten vastgesteld zodat het uittreksel luidt als volgt: a)naam: Superius

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt

c)duur: onbepaald

d)zetel: 2530 Boechout, Heuvelstraat 65

e)doel: zoals opgenomen in het derde besluit

f)kapitaal:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h)toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i)algemene vergadering:

Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur beslist de enige vennoot over:

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

j)boekjaar:

gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december

k)wi nstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Fiscura", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Rivierenlaan 188, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- aile nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde,

en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

Op de laatste biz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/11/2011
ÿþ Hoc' 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IflhIHhIHhfIIHflhII M~Nlfll iu

*11167107"

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 OKT. zou

Gifgriffier,

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0450689912 Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : besoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Florahof 13 - 8370 Blankenberge

Onderwerp akte : ontslagen-benoemingen - verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering dd. 12 november 2010 wordt het ontslag aangenomen van zaakvoerder Michel Lauwerijns en dit met ingang vanaf 9 november 2010. Voor het uitgeoefende mandaat wordt kwijting en decharge gegeven.

In zijn plaats wordt benoemd tot zaakvoerder Roy Allaert en dit met ingang vanaf 9 november 2010.

Bij belsissing van de zaakvoerder wordt zowel de maatschappelijke zetel als de vestiging verplaatst naar Leopold Gilislaan 7 bus 1 te 2100 Deurre en dit met ingang vanaf 12 november 2010.

Michel Lauwerijns Roy Allaert

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vade

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10510-0580-013
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 04.08.2009 09541-0277-014
20/04/2009 : AN298936
04/09/2008 : AN298936
26/07/2007 : AN298936
08/09/2006 : AN298936
28/11/2005 : AN298936
07/03/2005 : AN298936
10/09/2004 : AN298936
06/10/2003 : AN298936
08/10/2002 : AN298936
07/10/1999 : AN298936
04/09/1993 : AN298936
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0425-011

Coordonnées
SUPERIUS

Adresse
DIJKSTRAAT 2B 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande