STUDIO GREGOIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO GREGOIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.752.439

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 25.02.2014 14051-0083-010
23/12/2011
ÿþT r ~

r

,r

r

Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 llhI III III1 1111 IIII IVII II 1II 11

*iii9a9ss*

V beh aa Bel Suse

0%114 (0,

Ondernemingsnr Benatqaôstg

(volul) : "STUDIO GREGOIR"

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 2520 Ranst (Oelegem), Keerbaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Tekst : Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 9 december 2011, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDIO GREGOIR" te Ranst (Oelegem), waarvan de gegevens luiden als volgt

1, Oprichters :

De Heer GREGOIR Maarten Nicole Jan-Baptist, geboren te Zoersel op 17 mei 1981, wonende te 2000 Antwerpen, Tolstraat 44.

Mejuffrouw GREGOIR Barbara Mukundwa, geboren te Kigali (Rwanda) op 19 november 1991, wonende te 2520 Ranst (Oelegem), Keerbaan 13.

2, Haar naam luidt : "STUDIO GREGOIR".

3. Zetel : De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2520 Ranst (Oelegem), Keerbaan 13.

4, Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5, Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; tekenen en ontwerpen van gebouwen; toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzoverder); leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen; interieurarchitecten; stedebouwkundige en tuin- en landschapsarchitecten, uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedebouwkundige planning en landschapsarchitectuur; ontwerpen van tuinen en parken, enzoverder; projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, projectontwikkeling voor de bouw van

appartementsgebouwen; ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten; algemene

coárdinatiewerkzaamheden bouwwerf; handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, gronden; verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed : residentieel, kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzoverder; verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; verhuur van garageboxen en autostaanplaatsen.

Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters); ontwerpen van publicitaire artikelen; concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enzoverder; ontwerp van websites; ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen; activiteiten van

industriële designers, grafische designers, interieurdecorateurs, decorateur-etalagisten;

etaleurswerkzaamheden; ontwerpen van showrooms, enzoverder; maken van foto's voor bedrijven en particulieren : portretfotografie, mode-en reklamefotografie, fotografie ten behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden; bemiddelaars in onroerende goederen, enzoverder; verwerking van films : ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de cliënt gemaakte negatieven of films, inramen van dia's, kopiëren, restaureren en retoucheren van films en foto's; promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen; overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten; ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten; beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst.

Bleken, verven, voorbereiden en bedrukken (zeefdrukken) van textielvezels, garens, weefsels, stoffen en confectieartikelen (inclusief kleding), vervaardiging van geconfectioneerde stofferingsartikelen : gordijnen, bedgordijnen, rolgordijnen, meubelhoezen, enzoverder; vervaardiging van confectie-artikelen voor stoffering : dekzeilen, tenten, zeilen voor pleziervaartuigen, luifels, losse hoezen voor auto's, machines of meubels,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfeffi

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dArri ,r" te. v ;egenwoordigen

Verso 1\Jsarn en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

' enzoverder; vervaardiging van vlaggen, vaandels, banieren, enzoverder; vervaardiging van etikerree,

badges, enzoverder.

Vervaardiging van sierartikelen : vlechten, eikels, kwasten, pompons, enzoverder; vervaardiging van bovenkleding van al dan niet zelf geproduceerd materiaal, als weefsels, brei- en haakwerk, gebonden textielvlies, enzoverder; voor heren, dames en kinderen : mantels, kostuums, enzoverder; vervaardiging van onderkleding voor heren, dames en kinderen, van al dan niet zelf geproduceerd materiaal als weefsels, brei- en haakwerk, kant, enzoverder : overhemden, slips, pyjama's, enzoverder; vervaardiging van overige kledingsaccessoires : handschoenen (inclusief lederen handschoenen), ceinturen, sjaals, dassen, haarnetjes, enzoverder.

Vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enzoverder; meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen, enzoverder; keukenmeubelen, eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen : stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten, enzoverder; vervaardiging en afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enzoverder) van slaapkamer-, eetkamer- en zitkamermeubels; vervaardiging van andere meubelen.

Import, export, groothandel en kleinhandel in kantoormeubelen, huismeubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur, textiel, weefsels, stoffen en fournituren, huishoudlinnen en beddegoed, kleding en schoeisel, kledingaccessoires, uurwerken en sieraden.

Uitgeverijen van : foto's, gravures en prentkaarten, kalenders en dienstregelingen, posters en reproducties van kunstwerken, software; productie van films en video- en televisieprogramma's; maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen, beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties; maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen; ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten; gegevensverwerking; webhosting en aanverwante activiteiten; webportaten.

Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / honderdzesentachtigste (1 / 186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope van één/derde, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december van elk jaar, om 19.15 uur.

9. Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

10. Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saido zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen

1. EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

2. JAARVERGADERING : De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december tweeduizend dertien.

13. Slotbepalingen :

~ ..

Voorbehouder. aan hat Belgisch Staatsblad

1. ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerders :

De Heer GREGOIR Maarten, voornoemd.

Zij hebben elk verklaard hun mandaat te aanvaarden en hebben bevestigd niet getroffen te zijn door een

maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Mevrouw Kristin Versijp, Bosselaerstraat 4 te 2100 Antwerpen-Deurne, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 29.02.2016 16055-0342-010

Coordonnées
STUDIO GREGOIR

Adresse
KEERBAAN 13 2520 OELEGEM

Code postal : 2520
Localité : Oelegem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande