STUDIEBUREEL STOKMANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STUDIEBUREEL STOKMANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.272.246

Publication

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.06.2011 11224-0483-032
18/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0878.272.246

Benaming

(voluit) : STUDIEBUREEL STOKMANS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Starrenhoflaan 44 bus 19 - 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Fusie

Uit de notulen verleden voor notaris Mieke (Rose-Marie) BAETENS te Mechelen op 13 april 2011, "F1391 Geregistreerd Mechelen 1° kantoor op 18 APR 2011 vier bladen één verzending Boek 5/977 Blad 57 Vak 17

Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger ai. (getekend) PIETER STROOBANTS ", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap STUDIEBUREEL STOKMANS, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen (Antwerpen), Starrenhoflaan 44 bus 19, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0878.272.246 en de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap GRONTMIJ VLAANDEREN, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Stationsstraat 51, RPR Mechelen, ondernemingsnummer 0405.647.664, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

Comparanten verzoeken ons notaris authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beraadslagen en besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN", die houdster is van aile aandelen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS".

Overeenkomstig artikel 720 §2 van het wetboek van vennootschappen lagen de volgende documenten ter inzage van de aandeelhouders sinds meer dan één maand vóór heden op de zetel van elke betrokken vennootschap:

a) een afschrift van het fusievoorstel de dato 22 december 2010;

b) de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van zowel de over te nemen vennootschap als van de overnemende vennootschap;

c) de verslagen van de bestuurders over de laatste drie boekjaren van zowel de over te nemen vennootschap als van de overnemende vennootschap.

d) de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van de over te nemen vennootschap, vastgesteld op 30 september 2010.

Comparanten verklaren dat overeenkomstig artikel 719, laatste lid, van het wetboek van vennootschappen het fusievoorstel van 22/12/2010 door de over te nemen vennootschap werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op vijf januari 2011, zijnde uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering. Het werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2011 onder het nummer 11007999.

Comparanten verklaren eveneens dat overeenkomstig artikel 719, laatste lid, van het wetboek van vennootschappen door de overnemende vennootschap het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op vijf januari 2011, zijnde uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering. Het werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2011 onder het nummer 11006964.

De voorzitter legt op het bureau een exemplaar neer van het fusievoorstel en het bewijs van neerlegging afgeleverd door de respectievelijke griffies.

De vergadering van de onderscheiden vennootschappen vat de agenda aan en neemt, ieder afzonderlijk, vervolgens na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT :

1. Besluit tot fusie

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap STUDIEBUREEL STOKMANS door fusie wordt overgenomen door de naamloze vennootschap GRONTMIJ VLAANDEREN.

b) De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN" besluit tot ontbinding van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOU 2,1

Luik B

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eièetitr$gd-ter yriifie vu de

(imbibai* risegSdel te Afererpea

fi MEI. 711 De Orlffier.

Griffie

*11076731+

bel a.

BE

sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

c) De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN° en zonder omwisseling van aandelen. Aangezien de jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór 22/12/2010 werd afgesloten, zijn tussentijdse cijfers per 30 september 2010 opgesteld overeenkomstig artikel 720 §2 4°.

Uit deze tussentijdse cijfers blijkt dal het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", op dertig september tweeduizend en tien, vijfhonderd zevenennegentigduizend negenhonderdvijftig euro zeventien cent (597.950,17 EUR) bedroeg.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS" sedert 1 januari 2011 tot op vandaag zijn voor rekening van de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN".

2. Gevolgen

a) Als gevolg van voornoemde fusie gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", met alle rechten en verplichtingen, over op de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN", die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Ingevolge deze beslissing tot fusie van beide algemene vergaderingen, houdt de overgenomen naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS" vanaf heden op te bestaan.

De aandelen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS" zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan na 31 december 2010, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN".

De schulden van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS" gaan over op de overnemende naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN".

De goederen van de overgenomen vennootschap gaan over in de staat waarin zij zich bevinden. De vergadering van de overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden ten gevolge van deze fusie in de boekhouding van de ondernemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Overeenkomstig artikel 726, §2, van het wetboek van vennootschappen, geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Alle kosten, rechten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN".

b) Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds, de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", met

zetel te 2950 Kapellen (Antwerpen), Starrenhoflaan 44 bus 19, door de naamloze vennootschap "GRONTMIJ

VLAANDEREN", zetel te 2800 Mechelen, Stationsstraat 51, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", definitief opgehouden heeft te

bestaan.

TWEEDE BESLUIT: kennisname vrijwillig ontslag van en kwijting aan de bestuurders van de overgenomen

vennootschap

De vergadering van de ovememende vennootschap neemt kennis van het ontslag vanaf heden van de

volgende bestuurders van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREEL STOKMANS", overgenomen

vennootschap,

- de naamloze vennootschap "J.B. Advice", met zetel te 9000 Gent, Abdisstraat 14, ondernemingsnummer

0466.443.405;

- de heer Vanhoegaerden Peter, wonende te 3300 Tienen, Dokter Geensstraat B, NN 670711 323-27;

- de heer Stokmans Joannes, wonende te 2950 Kapellen, Middendreef 40, NN 441001 005-86.

De verlening van décharge over het door hun gevoerde beleid wordt verplaatst naar latere datum.

DERDE BESLUIT: Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de

besluiten genomen omtrent de voorgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de

fusie.

VIERDE BESLUIT: Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de voorzitter, de heer STOCK Johan, wonende te

8420 De Haan, Zeedijk-Wenduine 16 bus 0806, met de mogelijkheid van substitutie, om namens de

vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via

een erkend ondememingsloket en desgevallend BTW-administratie.

Vaststelling

Ondergetekende notaris stelt vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap

"STUDIEBUREEL STOKMANS" door de naamloze vennootschap "GRONTMIJ VLAANDEREN" verwezenlijkt is

en dat eerstgenoemde vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tehouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Wettigheidsverklaring

Overeenkomstig artikel 723, lid 2, van het wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting door elk van de betrokken vennootschappen vervuld werden.

Fiscale verklaringen.

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117 § 1 en 120, laatste alinea, van het Wetboek van de Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (W.I.B. '92) en van artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.  belastingplichtige onder nummer BE 0405.647.664.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Mieke (Rose-Marie) BAETENS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met 3 volmachten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011
ÿþMod 2.1



Í 1=u"1eS Q ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lingep

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergwfogd fer criffie van de radinai

egireolk ~~,,^ - , ~..< Y,'!à~ go

0 5 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0878.272.246

Benaming "

(voluit) : STUDIEBUREEL STOKMANS NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Starrenhoflaan 44 bus 19, 2950 Kapellen (Antwerpen)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Kennisgeving van de neerlegging van het fusievoorstel dd. 22 december 2010 met betrekking tot de fusie overeenkomstig art. 719 W. Venn. tussen GRONTMIJ VLAANDEREN NV, de overnemende vennootschap, met ondememingsnummer 0405.647.664 en STUDIEBUREEL STOKMANS NV, de overgenomende vennootschap met ondememingsnummer 0878.272.246.

Voor Studiebureel Stokmans NV,

Karolien Decoene (bijzondere volmachthouder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :.Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 05.07.2010 10273-0331-033
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.08.2009, NGL 15.10.2009 09816-0037-017
14/10/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 10.10.2008 08778-0333-013
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 14.08.2008 08571-0045-013
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 13.06.2007 07211-0307-014

Coordonnées
STUDIEBUREEL STOKMANS

Adresse
STARRENHOFLAAN 44, BUS 19 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande