STEDENBOUW EN ARCHITECTUUR FRANK VAN HULLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEDENBOUW EN ARCHITECTUUR FRANK VAN HULLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.747.634

Publication

28/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300599*

Neergelegd

24-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502747634

Benaming (voluit): STEDENBOUW EN ARCHITECTUUR FRANK VAN HULLE (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op zestien januari tweeduizend dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een burgerlijke vennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  STEDENBOUW EN ARCHITECTUUR FRANK VAN HULLE .

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 20.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de heer VAN HULLE, Frank Jozef Michaël, en zijn echtgenote,

* mevrouw CLERCKX, Greet Elvire Peter, beiden wonende te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 22 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- de heer Frank Van Hulle, voormeld, negenduizend negenhonderd twintig euro;

- mevrouw Greet Clerckx, voormeld, tweeduizend vierhonderd tachtig euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

dertig september tweeduizend veertien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Frank Van Hulle, voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Mits inachtneming van artikels 12 en 13 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FISCLABO , met maatschappelijke zetel te 1852 Grimbergen, Beigemsesteenweg 302, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

12. Jaarlijks op de laatste donderdag van de maand maart om zestien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten.

 Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht evenwel enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
STEDENBOUW EN ARCHITECTUUR FRANK VAN HULLE

Adresse
HESSENPLEIN 11, BUS 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande