SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN, AFGEKORT : SIMV

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN, AFGEKORT : SIMV
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.976.525

Publication

30/04/2014
ÿþ mod 11.1

lri t 5~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vooi behow aan h Belgis Staatsti

111111

MONITEUR BELG

2 3 -04- 2014

14

BELGISCH STAATSB AD. 111-. 20i4

i

NEERGELEGD

IAMBE

FiCCI-ImAiv1C

ANTWERPEN;-a#ci:-MEwCHULiN

Ondernemingsnr : 0475.976.525

Benaming (voluit) : Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen

(verkort) : SIMV

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met sociaal oogmerk

Zetel : Grote Markt 34

2500 Lier

Onderwerp akte : CVBA: fusie

Tekst

"Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen"

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met

sociaal oogmerk.

Afgekort "SIMV"

2500 LIER, Grote Markt 34

RPR Mechelen 0475.976.525

SKV DIENSTENCENTRUM

bvba

2500 LIER, Grote Markt 34

RPR Mechelen 0466.502.296

Er blijkt uit een akte verleden op eenendertig maart tweeduizend veertien

verleden voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris te Edegem dat

zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van :

-"SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN" in het kort "SIMV" coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - vennootschap met sociaal oogmerk met zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 RPR Mechelen 0475.976.525

"SKV DIENSTENCENTRUM", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 - RPR Mechelen 0466.502.296.

Bij aanvang van de vergaderingen is vastgesteld dat:

De vergaderingen in voldoende aantal waren zodat de onderscheiden vergaderingen geldig konden beraadslagen over de agenda,

Volgende beslissingen zijn met unanimiteit genomen :

GERUISLOZE FUSIE

1.1 Onderzoek en bespreking van het voormeld fusievoorstel met het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

rbeholip7,

dn

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



oog op een geruisloze fusie door overgang van het gehele vermogen van de bvba SKV DIENSTENCENTRUM (overgenomen vennootschap) naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap met sociaal oogmerk "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN, afgekort "SIMV" (overnemende vennootschap.

Besluit tot geruisloze fusie

De vergadering heeft het fusievoorstel goedgekeurd en haar instemming betuigd met de verrichting waarbij het gehele vermogen van de bvba SKV DIENSTENCENTRUM als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met sociaal oogmerk "Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen", afgekort " SIMV", die houdster is van alle effecten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKV DIENSTENCENTRUM.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van SKV DIENSTENCENTRUM zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de vennootschap "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV"

De voorwaarden, gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer hetgeen volgt

a. de datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op één januari 2014. Aile verrichtingen 'sinds gemelde tijdstippen gedaan door de over te nemen vennootschap, komen voor rekening van de vennootschap "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPI3 VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV" geboekt

worden. "

b. Bijzondere rechten en voordelen : er worden neen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de in te brengen vennootschap of van de overnemende vennootschap of andere personen. Er worden steen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.;

c. Het vermogén van de overgenomen vennootschap bevat neen onroerend goederen.

1.2 Goedkeuring van het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap "SKV DIENSTENCENTRUM" .

Door onderhavige fusie wordt van rechtswege ontslag verleend aan de zaakvoerder, met name de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen", afgekort "SIMV" en verleent décharge voor het gevoerde beleid.

II. KAPITAALVERMINDERING TER AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN EN VERLIEZEN VAN HET LOPENDE BOEKJAAR BINNEN DE SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV".

Na bespreking van waardevermindering op deelnemingen toebehorende aan de SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV"

en de geleden verliezen van de vennootschap SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPI3 VOOR VLAANDEREN besluit de algemene vergadering tot

2.1 Kapitaalvermindering ten bedrage van 1.750.000,00 ¬ (een miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro) ter aanzuivering van geleden verliezen en verliezen van het lopende boekjaar tengevolge van de voormelde beslissing inzake de waardevermindering op deelnemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1



^4, Vote-, br, behouden aan het Belgisch Staatsblad

De voorzitter licht het voorstel toe om ter aanzuivering van geleden verliezen en verliezen van het lopende boekjaar het vast kapitaal van de vennootschap te verminderen met één miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro (1.750.000,00¬ ) om het aldus te brengen van drie miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro (3.750.000,00¬ ) op twee miljoen euro (2.000.000,00¬ ).

Deze kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op reëel vast kapitaal.

Ingevolge voormelde kapitaalvermindering worden geen aandelen vernietigd.

2 AANPASSING van de STATUTEN van CVBA met sociaal oogmerk "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN" aan de genomen beslissingen.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Aldus zal artikel 6 der statuten voortaan luiden als volgt :

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bestaat uit vast kapitaal en variabel kapitaal. Het vast kapitaal zal TWEE MIDOEN EURO (2.000.000,00¬ ) bedragen. Het is verdeeld in vijfhonderd en acht duizend driehonderd vijfenveertig aandelen (508.345) zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van elk één/ vijfhonderd en acht duizend driehonderd vijfenveertigste van het kapitaal."

3 MACHTIGING wordt verleend aan de raad van bestuur van de CVBA met sociaal oogmerk "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN" voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten en om de formaliteitért,te vervullen van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot de raán de verrichting deelnemende vennootschappen, inclusief alle formaliteiten,te0rvullen in verband met de verdwijning van de overgenomen vehnóot}schap "SKV DIENSTENCENTRUM " voornoemd, die ingevolge de geruisloze fusie van rechtswege heeft, opgehouden te bestaan.

:A t

4 VAR ,A t' Volmacht voor de vervulling van alle formaliteiten in het kader van voormetélé fusie bij de diverse belastingadministraties en de kruispuntbank.

Bijzondere volmacht, met macht van inplaatsstelling wordt door de vergaderingen verleend aan boekhoudkantoor Seeuws BVBA met zetel te 2950 Kapellen, Kazerneweg 34 :

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake aan te brengen wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen met betrekking tot de vennootschap die deelnemen aan onderhavige fusie,

- om alle formaliteiten met betrekking tot onderhavige fusie bij de diverse fiscale belastingsadministraties te vervullen.

WEfTIGHEIDSVERKLARING.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten, nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting door de vennootschap vervuld werden.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen hebben deze meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



V.pl7r-

rbehoucbn aan het Belgisch Staatsblad

te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.



KOSTEN

Alle kosten, rechten en erelonen van deze akte zijn ten Laste van de vennootschap "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV." De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op drieduizend vierhonderd zevenentwintig Euro tweeënzestig cent (3.427,62 ¬ )

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Mee neergelegd: - afschrift

-

gecoördineerde statuten - aanwezigheidslijst













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2014
ÿþ Mal Word 11.1

3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

1111111111.1,1,1(111,11.j1111111111

GRIFFIE RECHTBANK Van KOOPHANDEL te MECHELEN Gri ' ie

Ondernemingsnr : 0475976525

Benaming

(voluit) : Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen (verkort) : SIMV

Rechtsvorm : Codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met sociaal oogmerkt

Zetel : Grote Markt 34 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwer ' akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel van 27 januari 2014 overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen tussen Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen, cvba, vennootschap met sociaal oogmerk (0475976525), Grote Markt 34 te 2500 Lier en SIN Dienstencentrum bvba (0466502296),Grote Markt 34 te 2500 Lier.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."), hebben de bestuursorganen van de hierna genoemde vennootschappen op 27 januari 2014 samen, in onderling overleg, volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel beoogt een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna de "fusie") ais bedoeld in artikel 676 W.Venn., en dit met inachtneming van de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn., tot stand te brengen tussen hierna vermelde overnemende en overgenomen vennootschap als gevolg waarvan het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap zal overgaan naar de overnemende vennootschap en dit overeenkomstig artikel 682 W.Venn., te weten de volgende vennootschappen:

Ode cvba Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen, vennootschap met sociaal oogmerk, afgekort SIMV, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 en met als ondernemingsnummer BE 0475.976.525, (RPR Mechelen): ovememende vennootschap.

Ode bvba SIN Dienstencentrum, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 en met als ondernemingsnummer BE 0466.502.296 (RPR Mechelen): overgenomen vennootschap;

De respectievelijke bestuursorganen van vcornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe ten aanzien van elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de voorwaarden zoals zij die hierna in dit fusievoorstel vastleggen.

De overnemende vennootschap heeft bovendien, zoals hierna vermeld, de intentie om, voorafgaand aan de buitengewone algemene vergadering die zat beslissen over het voorliggende fusievoorstel, de totáliteit van alle aandelen van de overgenomen vennootschap te verwerven en zal daartoe alles doen wat in haar macht ligt.

Premissen

Onderhavig fusievoorstel is opgesteld in de veronderstelling dat de voorwaarden voor het volgen van de vereenvoudigde procedure voor een geruisloze fusie, zoals voorzien in artikelen 719 e.v. W.Venn., vervuld zullen zijn op het ogenblik dat het besluit tot fusie wordt gencmen.

Het feit dat die éénhoofdigheid van de overgenomen vennootschap tot gevolg heeft dat de overgenomen vennootschap van rechtswege zal worden ontbonden, vormt geen beletsel voor het doorvoeren van de beoogde fusie gelet op artikel 681 W.Venn.

Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719, 1° W.Venn)

Identificatie van de overnemende vennootschap

Naam en rechtsvorm

De overnemende vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (CVBA), vennootschap met sociaal oogmerk met als benaming Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen, afgekort SIMV.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij werd opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen blijkens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te 2180 Ekeren-Antwerpen op 25 oktober 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 november 2001 onder nummer 20011108-615

De statuten werden meermaals gewijzigd en onder meer

Ingevolge akte verleden voor zelfde notaris op 30 november 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 december 2001 onder nummer 20011221-078, werd het kapitaal van de Coöperatieve vennootschap verhoogd deels door inbreng in speciën en deels door inbreng in natura van een pakket aandelen van verschillende vennootschappen.

Ingevolge akte verleden voor zelfde notaris op 31 december 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 januari 2003, onder nummer 2003-01-23/0011289, werd het kapitaal van de Coöperatieve vennootschap verhoogd deels door inbreng in speciën en deels door inbreng in natura van een pakket aandelen van verschillende vennootschappen en werden de statuten gewijzigd.

Ingevolge akte vetleden voor geassocieerd notaris, Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 13 juni 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2006, onder nummer 06110077, werd het kapitaal van de vennootschap verminderd tot 3.750.000¬ en werd de vennootschap omgevormd tot een vennootschap met sociaal oogmerk,

Doel

Het doel van de overnemende vennootschap luidt thans als volgt:

De vennootschap heeft als voornaamste sociaal doel : Holdingmaatschappij, onder eender welke vorm participaties te verwerven en / of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen die tot doel hebben bij te dragen tot een betere werking en ondersteuning van kredietvennootschappen of erkende kredietvennootschappen zelf en vennootschappen die bijdragen tot de uitbouw van het woonbeleid in Vlaanderen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratie en financiële bijstand te geven.

Alle daden van beheer, bijstand en management van vennootschappén, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin, aan vennootschappen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsaotiviteiten.

Het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen aan bedrijven en organisaties, zowel natuurlijke als rechtspersonen.

Maatschappelijke zetel

De overnemende vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 Identificatie van de overgenomen vennootschap

Naam en rechtsvorm

De overgenomen vennootschap heeft de rechtsvotum van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "SIN Dienstencentrum°".

Zij werd opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming SKV Dienstencentrum blijkens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te 2180 Ekeren-Antwerpen op 8 juli 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli 1999 onder nummer 990723-289

Haar statuten werden herhaaldelijk gewijzigd en onder meer

Wijziging doel en verplaatsing maatschappelijke zetel blijkens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te 2180 Ekeren-Antwerpen op 27 december 200, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2001 onder nummer 20010110-334

Wijziging rechtsvorm naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Van Cauwenbergh Frederio te Edegem op 31 maart 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 23 april 2003 onder nummer 20030423-0047028

Kapitaalsverhoging door inbreng in natura en afschaffing nominale waarde, bij akte verleden voor notaris Van Cauwenbergh Frederic te Edegem op 21 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 januari 2011 onder nummer 11011135

Doel

Het doel van de overgenomen vennootschap luidt als volgt:

Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's; het verienen van bijstand bij de toepassing van de programma's; het al dan niet verwerken van gegevens via informaticaprogramma's, zijnde enerzijds het invoeren van gegevens, hetzij de volledige verwerking van de gegevens van de klanten, het ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of een bepaalde groep, het verzorgen

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouflen azen hetv eBelgisch Staatsblad

van alle vormen van publiciteit voor derden, het optreden als studie-organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, de verwerving van onroerende en roerende goederen met het oog op het beheer ervan en de terbeschikkingstelling aan derden, voornamelijk door middel van verhuring; de tussenhandel in diverse materialen. De vennootschap zal alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende . handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daar toe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke ' andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen bestaand of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Ze kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan zich borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en i andere waarborgen verstrekken, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Maatschappelijke zetel

De overgenomen vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 2500 Lier Grote Markt 34.

1.2. Boekhoudkundige datum (artikel 719 2° W.Venn)

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014..

1.3. Bijzondere rechten (artikel 719 3° W.Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten dan

aandelen in de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (artikel 719 4° W.Venn)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.5. Overdracht onroerend goed

Het vermogen van de overgenomen vennootschap bevat geen onroerende goederen, waarop de decretale

regelgeving inzake bodemsanering van toepassing zijn.

2. Motivering van de fusie

Na analyse van hun bedrijfsactiviteiten zijn de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen ervan overtuigd dat een fusie zowel administratief als financieel voordelen zal bieden.

De werking is reeds enige jaren quasi volledig geïntegreerd, in die mate dat er sprake is van een volledig uniform beheer.

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. In de voorgestelde geruisloze fusie is de juridische realiteit in feite een weerspiegeling van de reeds bestaande economische realiteit.

Het drukken van de kosten dankzij de fusie, voornamelijk op vlak van administratie 'en beheer van de externe relaties, is in het voordeel van aile stakeholders van de betrokken vennootschappen.

3. Verwerving eigen aandelen

Noch de ovememende, noch de overgenomen vennootschap houdt aandelen aan van de andere vennootschap, betrokken bij deze fusie . Er zijn dan ook geen bepalingen terzake die dienen opgenomen te worden in de notariële akte.

4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavige fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de overgenomen en de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 W.Venn,

Lier, 27 januari 2014

Voor de overnemende vennootschap

Vangilbergen Filip

Voorzitter Raad van Bestuur

Voor de overgenomen vennootschap

SIMV cvba, vennootschap met sociaal oogmerk, Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Vanderstraeten&C° cvoha met als vast vertegenwoordiger

Willy Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

17 -10- 2013

GRIFFEZ Re. iffkANW v't::rs

t,r,rwfltf AAlfe. 1 F., RAGe7"+1.i" Y, rt.i

»t F\tiei~Jl 11('N1~.AL4.,,v eeet-.wF. .sw..~v.

uii~i~uiuuu

is aars*

i

i i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 475976525

Benaming

(voluit) : Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met sociaal oogmerk

Zetel : Grote Markt 34 2500 Lier

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Aangezien alle mandaten van de bestuurders vervallen ter gelegenheid van de algemene vergadering van aandeelhouders van 11 juni 2013 beslist de algemene vergadering om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar: stad Antwerpen, vertegenwoordigd door Homans Liesbeth (730217-250-11), stad Sint-Niklaas,vertegenwoordigd door Mattheussens Gunther (700204-275-22), gemeente Boechout, vertegenwoordigd door Werner Sels (660207-151-69), gemeente Borsbeek, vertegenwoordigd door Moons Rita (491210-142-89), gemeente Brasschaat, vertegenwoordigd door Leemans Hilde (701114-046-14), gemeente Brecht, vertegenwoordigd door Vangilbergen Filip (700706-291-02), gemeente Edegem, vertegenwoordigd door Goris Brigitte (570119-198-48), gemeente Essen, vertegenwoordigd door Van Tichelt Gaston (710408-129-83), stad Geel, vertegenwoordigd door Van Reusel Kristof (810503-159-32), gemeente Hove, vertegenwoordigd door Herrebout Arnold (401102-021-60) , gemeente Kalmthout, vertegenwoordigd door Van Peel Dirk (361006-117-44) , gemeente Kontich, vertegenwoordigd door Fillet Joost (640207-315-57), stad Lier, vertegenwoordigd door De Wit Anja (740414-028-67) , gemeente Lint, vertegenwoordigd door Verhoeven Rudy (690407-245-52) , gemeente Wuustwezel, vertegenwoordigd door Van Thillo Mai (590716-340-80), gemeente Puurs, vertegenwoordigd door Bellon Dirk (510628-315-55), gemeente Rumst, vertegenwoordigd door Van Dyck Leen (750410-108-31), gemeente Schilde, vertegenwoordigd door Bellens Nick (480417-43591), gemeente Schoten, vertegenwoordigd door Peeters Nick (660318-053-38), gemeente Stabroek, vertegenwoordigd door Frans Rik (630720-397-84), gemeente Wijnegem, vertegenwoordigd door Wynants Ivo (511212-475-29), gemeente Wommelgem, vertegenwoordigd door Van de Voorde Louis (451122-369-90) OCMW Wommelgem, vertegenwoordigd door Swaans Etienne (461210-033-38), gemeente Willebroek vertegenwoordigd door Spiessens Luc (681220-277-53), Stonys nv, vertegenwoordigd door Nysen Willy (470722-111-71), Het mandaat van Geel Constant enGoetze Jim wordt herbevestigd. Het mandaat van de heer Dumoulin Frans en van de gemeentes Zoersel, Mol en Ranst wordt niet vernieuwd.

Willy Vanderstraeten

Vast vertegenwoordiger

Wordt eveneens neergelegd; verslag van de algemene vergadering van 11 juni 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2013
ÿþ J Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

08 -09- 2013

GRIFFIE t i i:9Ai Ei'á Vrir1 MECHELEN

KOOPHANDEL

111111M I I III II 1111fl

*13143301*

Vi i

bah<

aar

Belt

Staal





Ondememingsnr : 475976525

Benaming

(voluit) : Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met sociaal oogmerk

Zetel : Grote Markt 34 2500 Lier

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter - aanstelling directiecomité

Uit het verslag van de raad van bestuur van 20 juni 2013 blijkt dat de heer Vangilbergen Filip (710706-291-02) werd verkozen ais voorzitter van de raad van bestuur.

Volgende personen worden aangeduid als lid van het directiecomité voor een periode van drie jaren: Bellon Dirk (510628-315-55),Mattheussens Gunther (700204-275-22), Peeters Nick (660318-05338), Sels Werner (660207-151-69), Van de Voorde Louis (451122-369-90), Van Tichelt Gaston (710408-129-83), Vangilbergen Filip (710706-291-02), Stonys nv, met als vast vertegenwoordiger Nysen Willy (470722-111-71) en Goetze Jim (470714-411-11)

Willy Vanderstraeten

Vast vertegenwoordiger

Wordt eveneens neergelegd: verslag van de raad van bestuur van 20 juni 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0324-033
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 12.08.2011 11414-0563-022
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 25.08.2010 10443-0520-027
18/02/2010 : AN348581
14/09/2009 : AN348581
11/08/2009 : AN348581
05/08/2009 : AN348581
20/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NE Fi t..-: LE'.

~  st"R. 2015

RECHTBANdfiffe0OPHANDEL

ANTWERPEN, afd_ MECHELEN

i 17511111

Ondernemingsnr : 0475976525

Benaming

(voluit) : Sociale investeringsmaatschappij voor Vlaanderen

(verkort) : SIMV

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en sociaal oogmerk

Zetel : Grote Markt 34 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur heeft op 8 december 2014 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

volgend adres: Rechtestraat 34 te 2500 Lier.

Het verslag van de vergadering wordt mee neergelegd.

FilipVangilbergen

Voorztiiter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2008 : AN348581
30/11/2007 : AN348581
30/11/2007 : AN348581
05/09/2007 : AN348581
07/07/2006 : AN348581
18/10/2005 : AN348581
02/08/2005 : AN348581
28/10/2004 : AN348581
02/08/2004 : AN348581
01/09/2003 : AN348581
14/08/2003 : AN348581
14/08/2003 : AN348581
05/08/2003 : AN348581
15/05/2003 : AN348581
23/01/2003 : AN348581
29/11/2002 : AN348581
21/12/2001 : ANA069426
23/11/2001 : ANA069426
15/11/2001 : ANA069426

Coordonnées
SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAAND…

Adresse
GROTE MARKT 34 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande