SIC ITUR AD ASTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIC ITUR AD ASTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.897.614

Publication

02/04/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B-1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 HARI 2015

afdefinilsrpen

I1IIi1111We1J j11 IIi

b

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsrlr : 0 6 0 7 7 . 6 1 4

V V 8 v 9

Benaming (voluit) : Sic itur ad astra

(verkort) : #~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Begonialaan 10A

2970 Schilde ('s Gravenwezel)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op achttien maart; tweeduizend vijftien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid « Sic itur ad astra ». 11Opriichter : De heer SCHEPENS, Dirk, ongehuwd, geboren te Tongeren op vierentwintig juni: negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Begonialaan 10IA, die heeft: ingetekend op zesduizend (6.000) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen, en hierop tweehonderdduizend: euro (¬ 200.000,00) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal.

Worm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1/Naam: Sic itur ad astra

//Maatschappelijke zetel: Begonialaan 10/A te 2970 Schilde ('s Gravenwezel).

IlDuur: onbepaalde duur.

//Doel: Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die!

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het; aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen, doen bouwen, verbouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van; roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende; goederen te bevorderen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, ondernemingen,: bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig: artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel: ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen: en particulieren.

Het verrichten van diensten van facturatie en het ontvangen van betalingen voor rekening van derden.; de vennootschap zal tevens de opvolging van deze facturette en betaling rapporteren aan dei betrokken derde, het innen van schuldvorderingen, zijn in casu, het recupereren van onbetaalde; rekeningen, facturen, huurgelden, premies voor diverse ondernemingen die zij hebben ten opzichte; van hun debiteuren, tevens kan zij zich toeleggen op de personeelsselectie voor diverse bedrijven en; het verlenen van juridisch en sociaal advies. zij kan de naam van incassobureau hanteren

verwerven en uitbating van licenties, brevetten, agenturen ter begeleiding of verkoop van producten of! diensten

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie,' handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad



vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten niet hogere risicograad, De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken. Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn niet haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

" Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

" Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening,

" Het inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) voor vereist is,

" Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

" De vennootschap mag tevens de bedrijvigheid coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers. Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van handelsfondsen Het bestuur en coördinatie voor het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten, evenals bekisting en ijzervlechtwerk Algemene bouwonderneming omvat, behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van de voltooirngswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd Onderneming voor het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle ander bedekkingen van muren en vloeren Onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen Onderneming voor voegwerken Onderneming voor metaalconstructies Onderneming voor het leggen van kabels en van diverse leidingen Onderneming voor alle electriciteitswerken Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerken De groot- of kleinhandel in bouwmaterialen, machines, ijzerwaren en gereedschappen Het verrichten van alle handelingen, welke met vocrstaande in de ruimste zin verband houden of daaraan bevorderlijk kunnen zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

1/Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00). Het is verdeeld in zesduizend (6.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één (zesduizendste (1/6.000ste) ieder.

(/Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

//Controle; Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen werd beslist geen commissaris te benoemen.

1/Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

//Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

//Aanvang en einde eerste boekjaar -- eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni om 10.00 uur in het jaar tweeduizend zeventien. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2016.

11Overname van verbintenissen: De oprichter verklaart door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die door hem werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zat hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

//winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

1/Benoeming van zaakvoerder: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd:

De heer Dirk Schepens, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

//Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult" te Antwerpen, district Merksem, Ringlaan 3311, en de gewone commanditaire vennootschap "Van Giel & Partners" te Kallo, Perelstraat 8, ieder met de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, teneinde:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en

ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T,W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Veerie Boere.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

e'. . Voorbehouden 4' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

m a d 11.1

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SIC ITUR AD ASTRA

Adresse
BEGONIALAAN 10A 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande