SENSATIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENSATIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.215.845

Publication

04/04/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

¬ iaei" geicgd fei' griffie van de Rechtbank van kaopbartdol te Antwerpen, op

2 3 11MRg 2012

Griffie

" iaosaoao"

iu

I

V bel'

aa Be Sta:

Ondernemingsnr : 0833.215.845

Benaming

(voluit) : Sensatis

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van der Meydenstraat 23-25, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 01/10/2011 blijkt: Met eenpariheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van zaakvoerder Sidelco bvba met maatschappelijke zetel te Steynstraat 347 te 2660 Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Lagmaui Brahim. Het ontslag gaat in op 1/10/2011.

Sabi Thami

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan he Belgisc 5taatsbl

" iioao~es

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : SENSATIS

likargelegd ter griffie van de Rechfin:ai

vc) l' ~ti)F-, F

~µ . _ ~~j Alt-fyY-'3! op

Griffie 2 7 JAN. 2011

3.3 Q--içnS_

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Van der Meydenstraat 23-25 te 2140 Antwerpen-Borgerhout Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op twintig januari tweeduizend en elf, geregistreerd vier bladen, twee renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op vijfentwintig januari tweeduizend en elf, boek 153, blad 17, vak 3, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) W. WUYTACK, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De Heer SABI Thami, geboren te Wilrijk op één oktober negentienhonderd vier en tachtig, wonende te

2018 Antwerpen, Catharina Beersmansstraat 57

2. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SENSATIS";

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Van der Meydenstraat 23-25.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). ledere

verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel:

De uitbating van een verzorgingscentrum waarin onder meer volgende faciliteiten worden aangeboden lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord, aerobic, zonnebank, sauna, massage, zwembad, fitness, en dergelijke.

Alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op consulting in de ruimste zin van het woord; de consulting en verkoop van diensten op alle gebied.

- Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van en beleggen in alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking; in het algemeen het actief uitoefenen van de promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen; van alle mogelijke onroerende goederen, de aankoop, verkoop van onroerende goederen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk na verkaveling. alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van het eigen cliënteel; de café-restaurants (tavernes)

- uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; in frietkramen en hotdogstalletjes; in croissanteries; crêperies en warmwafelkramen; in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria's in drive- in restaurants; in pizzeria's.

- uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vomi van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer.

- Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

- Uitbating en inrichting van kantines.

- Catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"



klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijk meer.

-De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, - uitrusting en  toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

- Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows.

- Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

- De uitbating van speel- en sportterreinen; de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon.

- De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle voedingswaren en dranken, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten suikergoedwaren, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen. - Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

- Het begeleiden, uitbaten, openen van wassalons, industriële wassalons in de ruimste zin van het woord. Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen en zal worden afgesloten op een en dertig december tweeduizend en twaalf.

7. Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO verdeeld in vierhonderd gelijke

aandelen met een nominale waarde van vijftig EURO per aandeel.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

S. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van

duur.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige

zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken

van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd:

De Heer Sabi Thami voornoemd en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIDELCO met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 57, alhier vertegenwoordigd door de heer LAGMAUI Brahim, geboren te Reet op zesentwintig februari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Elisabethlaan 57, ongehuwd, die verklaren deze opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Bij overlijden van de Heer Sabi Thami zal de Heer Sabi El Mehdi thans wonende te Antwerpen, Sint-Laureisstraat 93 hem opvolgen als statutair zaakvoerder. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van

de maand mei om achttien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De eerste

jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 19.10.2015 15652-0288-015

Coordonnées
SENSATIS

Adresse
VAN DER MEYDENSTRAAT 23-25 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande