SAMMAX RISK MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAMMAX RISK MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.624.782

Publication

03/08/2012
ÿþA.. . ......-L~...._

! .

Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weeríge!egd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Z 5 SALI Un

~

IlI titi lihI 11111111111111 1ill il l II

*12137052;

Vo beho aan Belg Staat

Annexes du Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012

Ondernemingslor : 0450.624.782

Benaming

(volut) . SAMMAX RISK MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel " 2550 Kontich, Drabstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris lise Janssens te Kontich op drie juli tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT", met zetel te Kontich, Drabstraat 28, BTW BE 0450.624.782 RPR Antwerpen, met eenpa-+rig-lheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - FUSIE EN GEVOLGEN.

1. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE".

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" over te gaan. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per eenendertig december tweeduizend en elf.

Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" tweehonderd twintigduizend zeshonderd vierenzestig euro en vijf cent (¬ 220.664,05) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT", sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE". Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen.

a, Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT", met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE". De aandelen van de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" in het bezit van de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE" zullen door de raad van bestuur van "GROEP VAN HAUTE" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een

balanstoestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf waaruit blijkt dat het eigen

vermogen van de overgenomen vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" tweehonderd twintigduizend zeshonderd vierenzestig euro en vijf cent (¬ 220.664,05) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "GROEP VAN HAUTE". De schulden van de vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" gaan over op de overnemende vennootschap "GROEP VAN HAUTE".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende Vennootschap "GROEP VAN HAUTE".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dal:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

4 Belgisch Staatsblad

enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT",

met zetel te 2550 Kontich, Drabstraat 28, door de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE", met zetel te

2550 Kontich, Drabstraat 28, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT", definitief opgehouden heeft te

bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT,

1. De voorzitter stelt samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met éénparigheid van stemmen.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dal de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" door de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT" definitief opgehouden heeft te bestaan,

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de haar verstrekte inlichtingen. Ondergetekende notaris maakt evenwel voorbehoud met betrekking tot het nieuwe laatste lid van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de bekendmakingsformaliteiten voor het fusievoorstel en wijst op het bestaan van twee mogelijke interpretaties van de termijn van bekendmaking van het fusievoorstel in het Belgisch Staatsblad. Dit brengt echter de geldigheid van onderhavige fusie niet in het gedrang (Vr. en Antw. Kamer 2011-2012, 19 juni 2012, 10-11 (Vr. nr. 12567 WATERSCHOOT).

5. Ondergetekende notaris heeft comparanten gewezen op de bepalingen van artikel 646 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Voor uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de notariële akte.

NOTARIS ILSE JANSSENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.04.2012, NGL 13.07.2012 12300-0373-016
30/05/2012
ÿþ Mod Wand 11.1

lt~t{_'gij ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450624782

Benaming

(voluit) : SAMMAX RISK MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Drabstraat 28 te 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en publicatie fusievoorstel dd 1210412012

Neerlegging en publicatie van het fusievoorstel dd 12/04/2012 betreffende de vennootschappen NV SAMMAX RISK MANAGEMENT, met zetel te 2550 Kontich, Drabstraat 28 (ondernemingsnummer 0450.624,782) en NV GROEP VAN HAUTE, met zetel te 2550 Kontich, Drabstraat 28 (ondernemingsnummer 0421.137.475):

FUSIEVOORSTEL SAMMAX RISK MANAGEMENT NV

GERUISLOZE FUSIE

GROEP VAN HAUTE NV

Drabstraat 28

2550 Kontich

RPR Mechelen 0421 137 475

Opslorpende vennootschap

En

SAMMAX RISK MANAGEMENT NV

Drabstraat 28

2550 Kontich

RPR Mechelen 0450 624 782

Opgeslorpte vennootschap

FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend en twaalf op 12 april 2012 te Kontich , Drabstraat 28 zijn samengekomen;

ENERZIJDS DE OPSLORPENDE OF OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vennootschap GROEP VAN HAUTE naamloze vennootschap waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te , 2550 Kontich , Drabstraat 28, , rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer' 0421 137 475

Opgericht onder de vorm van een personen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Zakenkantoren Theo Van Haute" bij akte verleden voor Notaris Paul Janssens te Kontich op achttien december negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht januari; negentienhonderd eenentachtig onder nummer 112-13.

Waarvan de rechtsvorm werd gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal verhoogd bij akte verleden voor Notaris Paul Janssens te Kontich op drieëntwintig juli: negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien augustus daarna onder nummer 900814-431.

En waarvan de rechtsvorm werd gewijzigd in een naamloze vennootschap, de benaming in de huidige en de' statuten gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Hugo Larose te Antwerpen op twintig december negentienhonderd eenennegentig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien februari negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 920114-35.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- l

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" saoslssa*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffio van de Rechtbank. van Koophandel te Antierpan~ o,

18 M E1 2012

Griffie

^ wy

Vor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bij akte verleden voor notaris Ilse Janssens op 24 juni 1996 werd de benaming van de vennootschap gewijzigd in "Groep Van Haute", werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar Drabstraat 28 te Kontich, werd het kapitaal verhoogd met vijfhonderdduizend frank om het te brengen op twee miljoen vijf honderd duizend frank, door incorporatie van beschikbare reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Omzetting van de bestaande 2000 aandelen in aandelen zonder nominale waarde.

Bij akte verleden voor notaris Ilse Janssens te Kontich op 22 september 2004 werd de nieuwe tekst van de statuten vastgesteld.

De naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE" wordt hier vertegenwoordigd door de heer Van Haute Theofiel gedelegeerd bestuurder Lombaardstraat 53 2860 Sint Katelijne Waver.

ANDERZIJDS DE OP TE SLORPEN VENNOOTSCHAP

De vennootschap SAMMAX RISK MANAGEMENT naamloze vennootschap waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te , 2550 Kontich , Drabstraat 28, , rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer 0450 624 782

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op dertig juli negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien augustus daarna onder nummer 930819-286, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op negenentwintig oktober negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig november daarna onder nummer 98112071.

De vennootschap "SAMMAX RISK MANAGEMENT NV" wordt hier vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur.

VOORAFGAANDE UITEENZETTENGEN

Comparanten verzoeken notaris Ilse Janssens te Kontich, authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zuilen beraadslagen en besluiten over de fusie waarbij het gehele vermogen van de "NV SAMMAX RISK MANAGEMENT" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening overgaat op de naamloze vennootschap "GROEP VAN HAUTE NV" de houdster van alle aandelen van de NV SAMMAX RISK MANAGEMENT.

De specifieke aansprakelijkheid van de ontbinding is vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, heeft de verplichting om het fusievoorstel zes weken voor de algemenen vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (art. 69318° Wetboek van Vennootschappen).

De " NV GROEP VAN HAUTE " heeft de voile eigendom van de aandelen van de "NV SAMMAX RISK MANAGEMENT" verworven,

FUSIE- RECHTSVORM-NAAM-DOEL-ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen zowel de rechten als verplichtingen, van de op te slorpen vennootschap "NV SAMMAX RISK MANAGEMENT' (voornoemd) overgaat naar de opslorpende vennootschap " NV GROEP VAN HAUTE ".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de opslorpende vennootschap " NV GROEP VAN HAUTE ",

Kontich , 12 april 2012 Van Haute Annemieke bestuurder

Voor NV SAMMAX RISK MANAGEMENT

Van Haute Jan Van Haute Wim

Gedelegeerd bestuurder bestuurder

Voor NV GROEP VAN HAUTE

Van Haute Theofiel

Gedelegeerd bestuurder

II

Getekend

Jan Van Haute

Gedelegeeerd bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 26.07.2011 11342-0125-017
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.08.2010 10518-0257-017
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.07.2009 09523-0233-018
10/06/2009 : AN298379
01/10/2008 : AN298379
31/07/2007 : AN298379
28/06/2006 : AN298379
21/06/2005 : AN298379
30/06/2004 : AN298379
07/03/2003 : AN298379
10/02/2003 : AN298379
24/12/2002 : AN298379
16/12/2000 : AN298379
24/11/2000 : AN298379
27/10/2000 : AN298379
11/09/1999 : AN298379
19/11/1997 : AN298379
01/01/1997 : AN298379
01/01/1996 : AN298379
01/01/1995 : AN298379
06/04/1994 : AN298379
19/08/1993 : AN298379

Coordonnées
SAMMAX RISK MANAGEMENT

Adresse
DRABSTRAAT 28 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande