S.R.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S.R.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.697.271

Publication

17/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0 5 9 % . b^ 9 7 " 2 % 1

Benaming (voluit) : S.R.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WIJNEGEMSTRAAT 1

2970'S GRAVENWEZEL

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 2811!2015, geregistreerd

op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

* Pe vennootschap onder firma "MAR" opgericht bij onderhandse akte op 15 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna, onder nummer 11197306, waarvan de statuten sedertdien niet gewijzigd werden, gevestigd te 8450 Bredene, Fritz Vinckelaan 145, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Coene Francisco José wonende te Bredene, Fritz Vinckelaan 145.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SSC", met zetel te 2970 's Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 1, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, rechtspersonenregisternummer 0861.894.983, opgericht onder de benaming Deli-Catessen Schoten bij akte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen op zesentwintig november tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vier december daarna onder nummer 20031204/0128255, waarvan de statuten, met onder andere de benaming, voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op elf april tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van twee mei daarna onder nummer 11066206, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Patrick De Cauwer, wonende te Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 31, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van vier december tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vijftien december tweeduizend en zes onder nummer 200-121510187449, en de heer Peter Stevens wonende te Zoersel, De Hulsten 67, hiertoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte, optredend overeenkomstig artikel 14 der statuten.

2.Benaming : De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid. Haar naam luidt "S.R.S".

3.Zetel : te 2970 's Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 1.

4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- Holdingvennootschap, het verwerven, bezitten en verkopen van participaties in alle soorten vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

=l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpenº%

05 FEB. 2015

afdeliiwerpen

*15025895*

mod 11.1

- Het verwerven, bezitten, uitbaten, huren, verhuren, en verkopen van alle onroerende goederen.

- Alle managementdiensten.

- de uitbating van alle horeca-activiteiten.

- de aankoop, verkoop, in- en uitvoer, distributie, kleinhandel en groothandel, zowel rechtstreeks als tussenpersoon van alle brandstoffen, smeermiddelen, onderhoudsprodukten, auto-onderdelen, voeding en dranken, magazines, sigaretten, telefoonkaarten, bloemen en alle roerende goederen die ais bijhorigheden of nevenprodukten in een benzinestation worden verkocht.

- het presteren van alle diensten die hiermede kunnen verband houden.

- tussenpersoon in de verhuur van alle roerende goederen.

- de commissiehandel van alle hoegenaamde goederen en waren, alsook de handel onder al haar vormen van alle hoegenaamde goederen.

- het verlenen van alle diensten, in de ruimste zin van het woord, aan bedrijven en particulieren.

- het kopen, verkopen, huren en verhuren van roerende goederen;

Dit alles in de ruimste zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd.

5.Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. De vennootschap onder firma "MAR", voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor deze vijftig (50) aandelen worden toegekend; deze verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SSC", voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor deze vijftig (50) aandelen worden toegekend; deze verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is elk aan-deel vol-istort voor minimum eenvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij bnp Paribas Fortis bank met nummer BE58 0017 4792 8579.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op 28 januari 2015.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf 28/1/2015.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor bepouden i áan het>. Belgisch Staatsblad

Voor-b j oyden mod 11.1

aan hete Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-+wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga~+dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. benoemingen

Als zaakvoerders voor de duur der vennoot-zschap wordt door de oprichters eenparig benoemd: 1) de VOF MAR die op haar beurt mijnheer Coene Francisco als vast vertegenwoordiger benoemt, 2) de heer Peter Stevens en 3) de heer Patrick De Cauwer, allen voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge 10. volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan mijnheer Nico Anthoon, Square Boudewijn, 8420 Wenduine, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11.Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND JUNI OM NEGENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zeventien.

12. boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en ein-+digt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Gr' De Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, expeditie akte.







pirk Smet, notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
S.R.S.

Adresse
WIJNEGEMSTRAAT 1 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande