S & J CORPORATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : S & J CORPORATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.545.703

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.09.2013 13589-0237-010
28/03/2013
ÿþ I

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

1II130 555~ ~niiiuIi

i

Reergelegtl ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

19 MARI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.545.703

Benaming

(voluit) : S & J CORPORATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 20-26

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING AANPASSING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 5 maart 2013, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 06 MAART 2013. Boek 51205 blad 73 vak 20. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen

1) Beslissing om de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te verplaatsen van de tweede vrijdag van de maand juni om vijftien uur naar de vierde vrijdag van de maand juni om vijftien uur, en dit voor de eerste maal op 28 juni 2013.

De vergadering beslist artikel 23 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

2) Aanpassing van de statuten aan de gewijzigde artikelnummers, bepalingen en terminologie van het nieuwe Wetboek van vennootschappen en vaststelling van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten.

De statuten werden vastgesteld en hieruit blijkt :

"l. Naam - duur - zetel - doel.

Artikel 1. De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, en met de naam "S & J CORPORATION ",

Artikel 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 20-26, met zetel van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen,

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonen register of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten. Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de raad van bestuur worden beslist en wordt door haar zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving en hetgeen hieromtrent is geregeld in artikel 81 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden,

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennoot-

schappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van

.aardzijn,om.de.verwezenlijking .ervan tebevcrderen,.en £litzowet in.bínnen-.als in_buitenlaod

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichtingsakte, Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

I I. Kapitaal  Aandelen

Artikel 5. Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,-) en is vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis van de aandelen kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties, Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Alle effecten dragen een volgnummer.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder, bij een erkend rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeninginstelling in het reglster van aandelen op naam ingeschreven.

Er kunnen door de raad van bestuur verzameleffecten worden uitgegeven, die verscheidene aandelen met achtereenvolgende nummers vertegenwoordigen.

Artikel 7, Tot verhoging van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de in het volgend artikel opgenomen bepalingen. Op elk aandeel waarop in geld wordt ingeschreven moet één/vierde worden volgestort; in geval van agio op nieuwe aandelen moet dat volledig worden volstort bij de inschrijvingen.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Artikel 8. De aandelen waarop in geld ingetekend wordt worden het eerst aangeboden aan de houders van kapitaalaandelen en van bewijzen van deelgerechtigdheid, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend wordt bepaald door de algemene vergadering, maar meet ten minste vijftien dagen bedragen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving,

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zander stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan aandeelhouders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht. Deze regeling is van overeenkomstige toepassing bij uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

Oefenen de bestaande aandeelhouders hun recht van voorkeur niet of slechts ten dele uit, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan deze van de aandeelhouders die wel wensen in te tekenen.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden ofwel bij unaniem akkoord van alle aandeelhouders in algemene vergadering verenigd, zonder dat buiten de vaststelling van dit feit nog enige andere formaliteit moet worden nageleefd; ofwel bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten gesteld voor een statutenwijziging. Deze vergadering kan tevens afwijken van artikel 593, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen.

In deze laatste gevallen wordt het daartoe strekkende voorstel van de raad van bestuur toegelicht in een in de agenda aangekondigd bijzonder verslag, waarin uiteengezet wordt waarom de beperking of opheffing vereist is in belang van de vennootschap en waarin de uitgifteprijs verantwoord wordt.

Wanneer door de algemene vergadering het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven bij een kapitaalverhoging of bij een uitgifte van warrants ten gunste van een of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen, moeten de bijzondere voorwaarden worden vervuld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, mits een inschrijvingstermijn van tien dagen.

De raad van bestuur kan het voorkeurrecht slechts beperken of opheffen ten gunste van een of meer personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of haar dochtervennootschap.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de raad van bestuur, in het in vorige paragraaf bedoelde geval, bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, mits een inschrijvingstermijn van tien dagen.

Wanneer door de raad van bestuur het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven bij een kapitaalverhoging ten gunste van een of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen, moeten de bijzondere voorwaarden worden vervuld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

Artikel 9. Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, dan mag deze terugbetaling slechts gebeuren of is deze vrijstelling slechts mogelijk twee maanden nadat het besluit van de buitengewone algemene vergadering is bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, of later, indien de schuldeisers die een vordering hebben ten laste van de vennootschap die op de dag van de bekendmaking nog niet eisbaar was en voor die datum ontstaan is, hun rechten hebben doen gelden, overeenkomstig artikel 613 en 614 van het Wetboek van vennootschappen,

Hoger gemelde paragraaf is niet van toepassing op de kapitaalvermindering ter aanzuivering van een geleden verlies of om een reserve te vormen tot dekking van een voorzienbaar verlies of om een onbeschikbare reserve te vormen overeenkomstig artikel 622 paragraaf 2, 50 van het Wetboek van vennootschappen,

In dat geval is de vrijstelling slechts mogelijk of kan de uitkering pas gebeuren zodra deze schuldeisers voldoening hebben gekregen of zodra hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen,

De kapitaalvermindering mag niet tot gevolg hebben dat het geplaatste kapitaal wordt teruggebracht tot beneden het in artikel 439 van het Wetboek van vennootschappen vastgestelde minimumbedrag. Zodanige vermindering kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een daaropvolgende verhoging van het kapitaal tot het minimum bedrag.

Artikel 10. Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen over te gaan tot de aflossing van het geplaatst kapitaal door terugbetaling à pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid, die dezelfde rechten behouden in de vennootschap, uitgezonderd het recht op terugbetaling van de inbreng en het recht op uitkering van een eerste dividend op niet afgeloste aandelen.

Het deel van de winst bestemd voor de aflossing van het kapitaal en het bedrag van het eerste dividend op niet-afgeloste aandelen worden bepaald in het artikel dat de winstverdeling regelt.

Artikel 11. De verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen of winstbewijzen, door aankoop of ruil, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap, moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

10 de verkrijging is onderworpen aan een voorafgaand besluit van de algemene -vergadering genomen met inachtneming van de in artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid;

20 de nominale waarde, of bij gebreke daarvan, de fractiewaarde van de verkregen aandelen of winstbewijzen, met inbegrip van die welke de vennootschap eerder heeft verkregen en die door een dochtervennootschap in de zin van artikel 627 van het Wetboek van vennootschappen alsook van die verkregen door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van die dochtervennootschap of van de naamloze vennootschap, mag niet hoger zijn dan twintig procent van het geplaatste kapitaal;

30 het voor die verkrijging uitgetrokken bedrag moet overeenkomstig artikel 617 en 619 van het Wetboek van vennootschappen voor uitkering vatbaar zijn;

40 de verrichting kan slechts betrekking hebben op volgestorte aandelen;

50 het aanbod tot verkrijging moet ten aanzien van alle aandeelhouders en, in voorkomend geval, ten aanzien van de houders van winstbewijzen, onder dezelfde voorwaarden geschieden, behalve voor de verkrijging waartoe eenparig is besloten door een algemene vergadering waarop alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd waren; indien de aandelen van vennootschap zijn opgenomen in de eerste markt van een effectenbeurs of in de officiële notering van een effectenbeurs gelegen in een lidstaat van de Europese Unie, kan zij haar eigen aandelen ter beurze kopen, zonder dat aan de aandeelhouders een aanbod tot verkrijging moet worden gedaan.

Het besluit van de algemene vergadering, voornoemd onder 10, is niet vereist wanneer de vennootschap haar eigen aandelen of winstbewijzen verkrijgt om deze aan te bieden aan haar personeel,

Indien de verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap, is geen besluit van de algemene vergadering vereist.

Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendma-'king van de oprichtingsakte.

De termijn van drie jaar kan door de algemene vergadering voor dezelfde termijnen worden verlengd met inachtneming van de in artikel 559 bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid. De algemene vergadering die volgt op de verkrijging, moet door de raad van bestuur worden ingelicht over de redenen en de doeleinden van de verkrijging, over het aantal en de nominale waarde, of bij gebreke daarvan, de fractiewaarde van de verkregen effecten, over het aandeel van het geplaatst kapitaal dat zij vertegenwoordigen, alsook over hun vergoeding,

De algemene vergadering bepaalt inzonderheid het maximum aantal te verkrij-'gen aandelen of winstbewijzen, de duur waarvoor de bevoegdheid wordt toegekend en die achttien maanden niet te boven mag gaan, alsook de minimum- en maximumwaarde van de vergoeding.

De besluiten van de algemene vergadering genomen op grond van het eerste lid, 1 Q' en van het derde lid van artikel 620 van het Wetboek van vennootschappen, worden bekend-gemaakt overeenkomstig artikel 67 van zelfde Wetboek,

De vennootschap kan de krachtens paragraaf 1 verkregen aandelen of winstbewijzen slechts vervreemden op grond van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de in artikel 559 van het Wetboek van vennootschap-'pen bepaalde voor-schriften inzake quorum en meerderheid; de algemene vergadering bepaalt de voorwaarden waaronder deze vervreemdingen geschieden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag met het oog op een voorgenomen verkrijging van haar aandelen of van haar winstbewijzen door derden geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen, behalve in de door het Wetboek van vennootschappen voorziene uitzonderingen.

Artikel 12, De vennootschap zal zich schikken wat de wederzijdse deelnemingen betreft naar de artikelen 631 en 632 van het Wetboek van vennootschappen.

Bestuur - vertegenwoordiging

Artikel 13. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van maximum zes jaar; hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering.

Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar

Artikel 14. Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat.

Artikel 15. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel is gevestigd, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 16. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem, voor zover de raad uit ten minste drie leden bestaat.

Hoger gemelde bepaling die een beslissende stem toekent aan de voorzitter van de raad van bestuur bij staking van stemmen, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De bestuurder die belet is kan, bij eenvoudige brief, telefax of e-mail, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Voor het overige kan de raad van bestuur zelf alle regelingen treffen voor een doelmatige werking.

Artikel 17, De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten ;

- voor de vaststelling van de jaarrekening;

- bij aanwending van het toegestaan kapitaal.

Artikel 18. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan personen aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur, krachtens voorgaande alinea's kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel ais college moeten optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19. De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan, bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt,

Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 20. De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Zij kan als volgt worden aangevuld

Ten aanzien van overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat zij er kennis van hebben gekregen,

IV. Controle

Artikel 21.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen. in dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Om na te gaan of de vennootschap voldoet aan artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, dient de vennootschap afzonderlijk beschouwd te worden, behoudens wanneer de vennootschap

- deel uitmaakt van een groep die gehouden is een geconsolideerde jaarre- kening op te stellen en te publiceren;

- een portefeuillemaatschappij is, onderworpen aan het koninklijk besluit nummer 64 van tien november negentienhonderd zevenenzestig, tot regeling van het statuut van de portefeuillemaatschappijen; een vennootschap is waarvan de effecten zijn opgenomen in een officiële notering van een effectenbeurs.

V. Algemene vergadering

Artikel 22 De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt aile aandeelhouders.

Aile aandelen hebben stemrecht en elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen.

De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn voor allen bindend, ook voor de aandeelhouders die afwezig waren of tegenstemden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, ge-schorst.

Artikel 23. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, gewone algemene vergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 24. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van de gemeente waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping.

De gewone en bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van ;

- benoeming en ontslag van bestuurders en commissarissen.

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders en de commissarissen.

- het verlenen van decharge overeenkomstig artikel 554 van het Wetboek van vennootschappen.

- het vaststellen van de jaarrekening.

- de bestemming van de beschikbare winst.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten en met name om te besluiten tot de vervroegde ontbinding van de vennoot-schap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 24 bis. In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders, obligatiehouders en houders van certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap het recht om

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergaderingen en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

Indien het recht verleend wordt om op afstand aan een algemene vergadering deel te nemen bepaalt hetzij de oproeping, hetzij de een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld het private luik van de website van de vennootschap) tevens op welke wijze(n) de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig za! worden beschouwd,

Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst tevens bijkomende voorwaarden stellen.

Artikel 25. De bestuurders en de commissarissen geven antwoord op de vragen die hetzij schriftelijk bij gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per email (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping)voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld door de aandeelhouders, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag voor de algemene vergadering ontvangen.

Artikel 26. De raad van bestuur of de commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statu-ten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

/Artikel 27, De oproeping tot een algemene vergadering wordt bij aangetekende brief toegezonden aan de houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en de eventuele commissaris; deze aangetekende brief dient ten minste vijftien dagen voor de vergadering te worden verzonden.

De oproepingsbrief bevat opgave van de agenda, naast uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrarits of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken, terwijl de anderen waaronder de houders van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen ais zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformulieren hebben vervuld,

Een algemene vergadering kan ook worden gehouden en besluiten, zelfs zonder schriftelijke oproeping, indien aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij zich unaniem akkoord verklaren met de agendapunten.

Uiterlijk vijf dagen voor de datum van de vergadering moeten de houders van aandelen op naam kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

Artikel 28. Elke aandeelhouder mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Artikel 29. Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad,

De voorzitter wijst een secretaris aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn.

Artikel 30.1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behalve bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, waar het stemrecht aan de blote eigenaar zal toebehoren.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheide-ne personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 31. Elk aandeel geeft recht op één stem,

De gewone algemene vergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

ln de gewone algemene vergadering en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen,

Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping overeenkomstig artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen nodig; de tweede vergadering beraad-slaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen,

De bestuurders en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of

7

~ feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

. ~" De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stelten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge VI. Inventaris -jaarrekening - reserve - winstverdeling

Artikel 32, Elk boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag (voor zover dit wettelijk verplicht is), het alles overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 98 van het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten, neer bij de Nationale Bank van België.

Indien de jaarrekening niet binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar is voorgelegd aan de algemene vergadering of indien de jaarrekening niet is neergelegd zoals hoge bepaald, wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht voort te vloeien uit dit verzuim.

Artikel 33. Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Overigens zal de algemene vergadering kunnen beslissen dat het geheel of een deel van de winst zal bestemd worden voor de aflossing van het kapitaal zoals voorzien in artikel 10 van de statuten. Indien de vennootschap kapitaalsaandelen heeft afgelost, die vervangen zijn door bewijzen van deelgerechtigheid, dan zal bij beslissing tot uitkering van dividenden, een eerste dividend van tien procent, berekend op het afgeloste kapitaal, moeten toegekend worden aan de houders van niet afgeloste aandelen.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over het toekennen van eventuele bezoldigingen.

Artikel 34. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar een interim dividend uit te keren.

VII. Ontbinding vereffening

Artikel 35, Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand zijn verenigd, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vernield in het dossier bedoeld in artikel 84 paragraaf 2 van het Wetboek der vennootschappen.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen,

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten, worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Artikel 36. Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het minimum bedrag gesteld in artikel 439 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 37, In geval van ontbinding van de vennootschap zijn de bestuurders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij iemand anders wordt aangesteld.

Artikel 38, De vereffenaars die als college optreden zijn bevoegd tot alle verrichtingen voormeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders beslist.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Artikel 39. Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen; indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de kapitaalsaandelen, doch slechts nadat deze laatsten hun inbreng kregen terugbetaald.

Artikel 40. Ontbinding wegens verlies,

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden om, volgens de regelen voorzien voor

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Indien de raad voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

VIII. Algemene bepalingen

Artikel 41. Elke uitwisseling van berichten tussen de vennootschap en haar bestuurders, haar commissarissen, vennoten (aandeelhouders), obligatiehouders of houders van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, zullen de vorm kunnen aannemen van een e-mail op grond van een elektronische handtekening, een andere vorm van elektronische post of een door de afzender ondertekende fax,

De weergave van de tekst van het elektronisch bericht, vergezeld van de weergave van het bericht van ontvangst door de bestemmeling zal het volledige bewijs uitmaken van de identiteit van de afzender ervan, van de inhoud van het bericht, evenals van de verzending op de vermelde datum en van de ontvangst van op dezelfde datum. De weergave van de tekst van het faxbericht, vergezeld van de weergave van het door het faxtoestel gegenereerd bericht van verzending en ontvangst door de bestemmeling zullen het volledige bewijs uitmaken van de identiteit van de afzender ervan, van de inhoud van het bericht, evenals van de verzending op de vermelde datum en van de ontvangst op dezelfde datum.

De vennootschap, haar bestuurders, vennoten (aandeelhouders) en obligatiehouders of houders van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven) doen afstand van het recht om de voorlegging van het origineel van het via fax doorgestuurde bericht te eisen.

De elektronische handtekening moet gebaseerd zijn op een gekwalificeerd certificaat, of op een door een geaccrediteerd certificatiedienstverlener afgegeven certificaat. Bestuurders, commissarissen, vennoten (aandeelhouders), obligatiehouders (in de nv ook; de warranthouders) of houders van een certificaat (dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven) van de vennootschap zullen op het ogenblik dat zij hun hoedanigheid verwerven, hun e-mailadres of hun faxnummer aan de vennootschap meedelen

Artikel 42. Voor al wat niet door deze statuten wordt geregeld wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

3) Machtiging aan notaris Frederik Janssen te Antwerpen om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld: Inge Van Roy, wonende te Bezelaerstraat 27, 2830 Willebroek, teneinde alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, bij de ondememingsloketten, de BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift wel .

22/03/2013
ÿþ0.1od Word 11.1

;' ~-î~1Cw I ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

~~r' ~~e. ~, !s i :1.: i.~' ~7 -v~

W.o-... 13..''!

j' II ~ il~r`sii~ 211:5

Griffie

Iimi~im41l~imm

Ondernemingsnr : 0428.545.703

Benaming

(voluit) : VAN VELZEN CAMPING SHOP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 20-26

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - DOELWIJZIGING - OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 5 maart 2013, "geregistreerd te Antwerpen, Vijfde Registratiekantoor op 06-03-2013. Boek 206 blad 8 vak 8. Ontvangen: E 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen

1) Beslissing om de naam van de vennootschap te wijzigen in "S & J CORPORATION".

2) Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt, na kennisneming van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap op 31 december 2012, overeenkomstig artikel 559, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen :

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel ín binnen- als in buitenland."

3) Beslissing om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De aandelen zullen onder toezicht van het bestuursorgaan, met hun volgnummer, worden ingeschreven in het register van aandelen dat voortaan op de zetel van de vennootschap zal worden gehouden, in voorkomend geval tegen afgifte en vernietiging van de gedrukte toonderstukken.

Bovendien wordt beslist dat de titularis van een aandeel op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting kan vragen van zijn aandelen in gedematerialiseerde aandelen en dat de houder van gedematerialiseerde aandelen de omzetting kan vragen op zijn kosten naar aandelen op naam.

Daartoe wordt artikel 5 en 6 van de statuten ais volgt gewijzigd:

"Artikel 5. Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,-) en is vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis van de aandelen kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in

aandelen.opnaam_of.in .gedematerialiseerde.aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

iT.i I P 1f

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder, bij een erkend rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeninginstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Er kunnen door de raad van bestuur verzameleffecten worden uitgegeven, die verscheidene aandelen met achtereenvolgende nummers vertegenwoordigen."

4) Aanpassing van de statuten aan de gewijzigde artikelnummers, bepalingen en terminologie van het nieuwe Wetboek van vennootschappen en vaststelling van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten.

5) Machtiging aan notaris Frederik Jorissen te Antwerpen om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld: Inge Van Roy, wonende te Bezelaerstraat 27, 2830 Willebroek, teneinde alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.09.2012, NGL 26.10.2012 12620-0060-010
18/09/2012 : DE650629
29/06/2011 : DE650629
18/01/2010 : GE650629
26/10/2009 : GE650629
29/09/2009 : GE650629
10/09/2009 : BL650629
23/07/2009 : BL650629
30/07/2008 : BL650629
18/09/2007 : BL650629
29/08/2007 : BL650629
28/07/2006 : BL650629
28/06/2005 : BL650629
07/07/2004 : BL650629
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 06.08.2015 15403-0121-009
16/01/2004 : BL650629
22/08/2003 : BL650629
18/09/2002 : BL650629
15/08/2002 : BL650629
25/06/2002 : BL650629
12/08/2000 : BLA102502
18/08/1999 : AN250288
23/06/1998 : AN250288
01/07/1992 : AN250288
01/07/1988 : AN250288
01/01/1988 : AN250288
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0544-009

Coordonnées
S & J CORPORATION

Adresse
LANGE HERENTALSESTRAAT 20-26 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande