RUNNING STORE DUFFEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUNNING STORE DUFFEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.590.140

Publication

17/04/2014
ÿþ1Weir

Mod Worc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE

03 -04- 2014

RECKBANK van KOOPHANDEL ANTWEFffleald. MECHELEN

Voor- 111

behoudel

aan het

Belgisch

Staatsbla

UI I*I11111811,8 11 1,171,1111





Ondernemingsnr : 0647.590.140

Benaming

(voluit) : RUNNING STORE DUFFEL

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Kapelstraat 41 - 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders,

gehouden ten maatschappelijke zetel op 02 april 2014 blijkt dat met eenparigheid van

stemmen de benoeming van mijnheer Van De Put Wo, wonende te Meertsveldstraat 104- 2500 Lier en

als zaakvoerder werd aanvaard en dit met ingang van 1 juni 2014.

Zaakvoerder

Van De Put Thomas

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De vennootschap heeft tot doel:

- De groot- en kleinhandel in sportartikelen, -toebehoren, -kleding, -pantoffels en -schoenen,

onderhoudsproducten, -voeding en diens meer, alsmede de herstellingen ervan.

Het onderzoeken, het ontwerpen, het maken, het vermaken en het aanpassen van orthopedische

1

i-ek44< ~ !

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

03 -03- 2014

GRIFFIE I;EOI" -iTeri1ifIK. van KOOPHANC11rI tPhAPrJ-iFL.f"N_

+1..-._.~~

i i I





Ondernemingsnr : 5 41 6-9 -itLI.0

Benaming (voluit) : RUNNING STORE DUFFEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 41

2570 Duffel

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Jan Delang te Duffel op zevenentwintig februari; tweeduizend veertien, nog te registreren, dat door de heer Van De Put Ivo Ludwig Karel, geboren te Duffel op een augustus negentienhonderdzestig, wonende te Lier, Meertsveldstraat 104 en de heer Van De Put Thomas, geboren te Bonheiden op vierentwintig maart negentienhonderdnegenentachtig, wonende te Laakdal, Mortelstraat 2 bus 2, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte'', aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "RUNNING STORE DUFFEL", met maatschappelijke zetel tel Duffel, Kapelstraat 41. De zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke plaats in hetzelfde taalgebied in België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de~ vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

schoenen, inlegzolen en allerlei aanverwante artikelen.

De groot- en kleinhandel in alle sport- en sportgeschenkartikelen. De invoer en uitvoer van alle sport- en sportgeschenkartikelen.

- Het ontwerpen van systeemsoftware en -hardware in het algemeen, in het bijzonder voor de sportsector, de orthopedische sector, de medische en paramedische sector, dit voor geneeskunde en; wetenschap.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan particulieren,;

bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management,

bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar

ondernemingen en vennootschappen.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen

Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten,

- Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden met hypotheekstelling en In pandgeving van alle roerende en onroerende goederen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland ais in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van, het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere= verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden,

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze; kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de' uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), dat vertegenwoordigd is door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen die elk één/duizend achthonderd zestigste (1/1 .860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap.

Het boekiaLr van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met eenendertig december.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden,

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, worden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen tot en met eenendertig december tweeduizend vijftien,

De eerste Jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien,

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer Van de put Thomas.

Hij kan Individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABAC  Jef Dillen", gevestigd te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 76, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Delang,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

, 44-1

+-` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
RUNNING STORE DUFFEL

Adresse
KAPELSTRAAT 41 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande