PVCELE RAMEN & DEUREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVCELE RAMEN & DEUREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.633.109

Publication

01/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Bel isc

na neerlegging ter griffie vttlefitielQile ter grt ie van

Rprt-iTBANK VAN KOOPHANDEL.

ken kopie

2 2 JUNI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

111111 *15093992 U1 111111

flndernemingsnr : .r. ,~S g , G j? 3 - .1

09

Benaming

(voluit) : PVCELE RAMEN & DEUREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2382 Ravels-Poppel, Steenweg Baarle 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns te Ravels op 17 juni 2015; blijkt dat:

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-'heid werd opge-'richt onder de naam " PVCELE' RAMEN & DEUREN".

2. De vennoten zijn:

1. De heer MARCELISSEN Guy Jan Cornelia, echtgenoot van mevrouw Brijs Katrien Maria Marcel,; wonende te 2382 Ravels-Poppel, Steenweg Baarle 33.

2. Mevrouw BRIJS Katrien Maria Marcel, echtgenote van de heer MARCELISSEN Guy Jan Cornelia,' wonende te 2382 Ravels-Poppel, Steenweg Baarle 33.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2382 Ravels-Poppel, Steenweg Baarle 33.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- De import en export van onderhoudsproducten en onderdelen voor ramen, deuren en glas;

- De import en export van ramen, deuren en glas;

- Het leveren en plaatsen van ramen, deuren en constructies in aluminium, kunststof, staal of hout; - Het aankopen en verkopen van ramen, deuren en constructies in bovenvermelde materialen;

- Het plaatsen van glas en toebehoren voor ramen, deuren en scheidingswandeh; - Het aankopen en verkopen van glas en toebehoren voor ramen, deuren en scheidingswanden;

- Het plaatsen en vervangen van losse onderdelen voor glas, ramen en deuren;

- Het aankopen en verkopen van losse onderdelen voor glas, ramen en deuren;

Daartoe zal de vennootschap alle com-'merciële, fnancië-'le, industriële, roerende en onroerende hande-'lingen mogen verrichten die rechtstreeks of on-'rechtstreeks geheel of gedeei-'telijk verband houden met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezen`'lijking daarvan te verge-imakkelijken of uit te breiden.

De vennoot-'schap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking, fusie, of op om het even welke andere wijze, deelnemen aan alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwe-'zenlijking of de uitwerking van haar doel te bevorderen,

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschap-'pen uitoefenen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 EUR, verdeeld in 186 aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven door beide oprichters, in volgende verhouding:

- de heer MARCELISSEN Guy, voornoemd: 9 300 EUR

- mevrouw BRIJS Katrien, voornoemd: 9 300 EUR Op aile aandelen één/derde werd gestort in geld, hetzij:

- door de heer Guy MARCELISSEN: 3 100 EUR

-door mevrouw Katrien BRIJS: 3 100 EUR

6. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de akte en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoer-ders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, die vennoot dienen te zijn.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van

neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.

berroudeh

aan het'

Belgisch

Staatsblad

1. De heer MARCELISSEN Guy Jan Cornelia, wonende te 2382 Ravels-Poppel, Steenweg Baa rie 33;

2. Mevrouw BRIJS Katrien Maria Marcel, wonende te 2382 Ravels-Poppel, Steenweg Baarle 33;

beiden voornoemd.

De controle op de vennootschap wordt beheerst door de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Er werd geen commissaris benoemd.

8. Het boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte van de vennootschap tot 31 december 2016.

9< De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aange-wezen in de oproe-ping, elk jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om 20.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-ring gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet-volstorte aandelen, waarop de behoorlijk opgevraagde stortingen niet zijn geschied, blijft echter geschorst zolang de opgevraagde stortingen niet zijn uitgevoerd.

10. Van de zuivere winst wordt ten minste één twintigste vooraf-ige-nomen om de wettelijke reserve te , vormen, totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten , verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd

Bij vereffening van de vennootschap komt, na betaling van alle schulden, lasten en kosten, het netto actief' toe aan de vennoten à rato van hun aandelenbezit.

11. Aile verrichtingen die vóór de ondertekening van de oprichtingsakte voor rekening van de vennootschap ; in op-rich-ding en in haar naam werden verricht sedert 1 juni 2015, worden door de ven-noot-schap bekrachtigd en aanvaard, bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtings-akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze verbintenissen, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen, te worden bekrachtigd

11. Bijzondere volmacht werd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, verleend aan de bvba "A en T Boekhouding en Fiscaliteitn, en zijn aangestelden, met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse-Vlimmeren, ; Antwerpseweg 153, met macht om afzonderlijk op te treden en/of tot indeplaatsstetling, om:

- alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het ondernemingsloket en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en:

- zo nodig, later alle wijzigin-gen bij deze diensten te melden of te laten inschrijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend: notaris Rina DIELTIENS). Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luils B. vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PVCELE RAMEN & DEUREN

Adresse
STEENWEG BAARLE 33 2382 RAVELS POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande