PROVAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROVAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.170.504

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 31.08.2012 12544-0134-009
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 31.08.2011 11503-0408-009
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 31.08.2010 10507-0292-008
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 31.08.2009 09719-0040-009
16/03/2009 : TU287652
30/04/2015
ÿþ Mod Word 11 ,1

MBI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



id





Rechtbank van koophandel

Antweraen

2 0 APR. 2015

afdeling Aneffira

Ondernemingsnr ; 0446.170.504

Benaming

(voluit) : Provast

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Standonklaan 18, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel fusie door overneming

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 671 juncto 693 van het Wetboek van Vennootschappen is door de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Prohold, hierna verder ook'PROHOLD' genoemd, en de Zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Provast, hierna verder ook 'PROVAST' genoemd, in gemeen overleg, het voorstel tot een fusie door overneming, hierna verder 'Voorstel tot fusie door overneming', opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

Onderhavig Voorstel tot fusie door overneming' wordt neergelegd met het oog op de overname bij wege van fusie van het gehele vermogen van 'PROHOLD' door 'PROVAST'.

I. Inleiding

'PROVAST' werd in het jaar 1992 opgericht om vastgoedactiviteiten te ontwikkelen.

PROHOLD' werd in het jaar 1994 opgericht onder de naam Linwood Continental met de handel in goederen als bedrijfsactiviteit. De bedrijfsactiviteit werd in het jaar 2001 gewijzigd in het verwerven, aanhouden en beheren van participaties in commerciële bedrijven waarbij tevens de naam van de vennootschap werd gewijzigd in de huidige maatschappelijke benaming.

De voorgestelde verrichting kadert in een operatie die het centraliseren van twee complementaire bedrijfsactiviteiten beoogt.

H. Vennootschappen betrokken bij de fusie door overneming

A. De vennootschap die de overname zal doen

De vennootschap die de overname zal doen is 'PROVAST' met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Standonklaan 18. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris André Rcmmens te Meer op 31 december 1991, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 januari 1992, onder het nummer 920115/038.

De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd.

PROVAST' is gekend onder het ondernemingsnummer 0446.170.504,

'PROVAST' is als BTW  plichtige geregistreerd onder het nummer BE 0446.170.504.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

'PROVAST' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel :

"Het in leasing geven van onroerende goederen aan andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of personen.

Om deze onroerende leasing te kunnen verwezenlijken is het de vennootschap toegelaten onroerende goederen te verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren.

Bovendien mag zij door inbreng, fusie, inschrijving of om op het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel,

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële of financiële handelingen met betrekking tot roerende zowel als onroerende goederen mogen verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.".

Namens 'PROVAST tekent de heer Eric van Ruiten, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 6 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'PROVAST' ook 'Overnemende vennootschap` genoemd.

Het maatschappelijk doel van 'PROVAST' laat de overname van het gehele vermogen via fusie door overname van 'PROHOLD' toe zodat er in principe geen aanpassing van het maatschappelijk doel van 'PROVAST' noodzakelijk is. Toch stelt het bestuur voor het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden als volgt :

"Bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

Deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft; wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap",

B. De vennootschap die overgenomen zal worden

De vennootschap die overgenomen zal worden is 'PROHOLD' met maatschappelijke zetel te 2322 Minderhout, Rollekens 12. De vennootschap is een naamloze vennootschap,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Hugo Larose te Antwerpen op 3 maart 1994, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 maart 1994, onder het nummer 940325/403.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Anthonis te Antwerpen op 18 juni 2004, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2004, onder het nummer 04103603.

'PROHOLD' is gekend onder het ondernemingsnummer 0452.272.297.

'PROHOLD' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel :

"Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland: Import, export, aan- en verkoop van goederen.

Dienstverlening op het gebied van organisatie, promotie en verkoop van producten, het verlenen van advies aan bedrijven inzake strategie en algemene bedrijfsvoering, alles in de ruimste zin genomen en het verrichten van alles wat met vorenstaande ln de ruimste zin verband houdt en voorts het waarnemen van het beheer, leiding en management over andere vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële, roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van haar doel vergemakkelijken.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken?.

Namens 'PROHOLD' tekent mevrouw Catharina Hofmans, bestuurder, en de heer Eric van Ruiten, bestuurder, samen bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 14 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast `PROHOLD' ook `Overgenomen vennootschap' genoemd.

Ill. Vergoeding in aandelen  Bedrag van de opleg

Gezien de aandeelhouder van zowel 'PROVAST' als van 'PROHOLD' in eenzelfde verhouding deelneemt, worden geen nieuwe aandelen in PROVAST' uitgegeven.

Aangaande het feit dat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven waardoor geen ruil plaats vindt van nieuw uitgegeven aandelen in 'PROVAST' voor de aandelen in 'PROHOLD' naar aanleiding van de fusie door overneming wordt verwezen naar het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door 'PROVAST' en 'PROHOLD' in uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De 'Overgenomen vennootschap' heeft duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen uitgegeven. De `Overnemende vennootschap' heeft zevenhonderd vijftig (750) aandelen uitgegeven.

In vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen van 'PROHOLD' naar 'PROVAST' worden geen nieuwe aandelen in 'PROVAST' uitgegeven aan de aandeelhouders van 'PROHOLD'.

Er wordt geen oplegsom in geld betaald.

IV. Wijze van toewijzing van de door 'PROVAST' nieuw uitgegeven aandelen

Aangezien er geen nieuwe aandelen in 'PROVAST' worden uitgegeven, dient er geen verantwoording te worden gegeven aangaande de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

V, Datum vanaf dewelke de door PROVAST' nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

Daar er geen nieuwe aandelen ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van `PROHOLD' door 'PROVAST' worden uitgegeven, dient geen verantwoording te worden gegeven aangaande het recht te delen in de winst van PROVAST' vanaf 1 januari 2015.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende het recht te delen in de winst.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VI, Datum vanaf dewelke de handelingen van het gehele vermogen van 'PROHOLD' boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van 'PROVAST'

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de `Overgenomen vennootschap' boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de 'Overnemende vennootschap'.

VII. Rechten die de `Overnemende vennootschap' toekent aan de aandeelhouders van de 'Overgenomen vennootschap', die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De 'Overgenomen vennootschap' heeft geen aandelen met bijzondere rechten noch andere effecten dan aandelen uitgegeven waardoor de 'Overnemende vennootschap` geen aandelen noch effecten dient uit te geven die bijzondere rechten verlenen.

VIII, De vergoeding die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor de in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen

De vergoeding die'PROVAST toekent aan de bedrijfsrevisor, VCLJ Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Patrick Kilian, voor het verslag conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, zal 1.000,00 ¬ bedragen.

De vergoeding die 'PROHOLD' toekent aan de bedrijfsrevisor, VCLJ Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Patrick Kilian, voor het verslag conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, zal 1.000,00 ¬ bedragen.

IX. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie door overneming deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de fusie door overneming betrokken zijn,

X, Kosten

Elke partij zal zijn kosten met betrekking tot de transactie dragen,

Xl. Streefdatum goedkeuring 'Voorstel tot fusie door overneming'

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' door de aandeelhouders van 'PROHOLD' en'PROVAST is 20 mei 2015.

XII, Neerlegging 'Voorstel tot fusie door overneming`

Dit 'Voorstel tot fusie door overneming' zal door de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van 'PROHOLD' en zaakvoerder van'PROVAST', neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Turnhout respectievelijk Antwerpen v6ér 6 april 2015.

XIII, Verklaringen pro fisco

De fusie door overneming zal met vrijstelling van BTW geschieden in overeenstemming met artikel 11 en 18, §3 van het BTW  Wetboek en artikel 11 van het Koninklijk Besluit nr. I van 29 december 1992.

De fusie door overneming zal tevens met vrijstelling van registratierechten geschieden overeenkomstig artikel

117, §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten.

De fusie door overneming zal geschieden met vrijstelling van Inkomstenbelastingen overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 25 maart 2015.

De raad van bestuur van 'PROHOLD' erkent twee door de raad van bestuur van 'PROHOLD én de zaakvoerder van 'PROVAST' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'PROHOLD' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 'PROHOLD'.

De zaakvoerder van PROVAST erkent twee door de raad van bestuur van PROHOLD' én de zaakvoerder van PROVAST' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'PROVAST te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 'PROVAST',

E, van Ruiten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti'

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

08/09/2008 : TU287652
06/08/2007 : TU287652
06/09/2006 : TU287652
01/08/2005 : AN287652
12/10/2004 : AN287652
18/02/2004 : AN287652
19/08/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1







In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



L

be

ac' gé Stal



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 AIS, 2015

afdeling Peeett?en

Ondememingsnr : 0446,170.504

Benaming (voluit) : PROVAST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Standonklaan 18

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 13 juli 2015, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Uitdrukking van het kapitaal in euro in de statuten, en in verband hiermee, afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

2/ Aanpassing van het adres van de zetel aan de beslissing van de zaakvoerders tot verplaatsing ervan naar het huidige adres, en aanpassing van de procedure tot zetelverplaatsing aan de taalwetgeving.

3/ Beslissing om de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering in overeenstemming te brengen met de in artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen opgenomen regeling.

4! Na kennisneming van het fusievoorstel de dato 25 maart laatst, opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, en neergelegd ter griffie van de rechtbank' van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen op twintig april daarna, van het omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op 25 maart jI. in uitvoering van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, en van het controleverslag betreffende het fusievoorstel opgemaakt op drie juni laatst door de BVBA 'VCLJ Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Patrick Kilian, bedrijfsrevisor', in uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het voormelde fusievoorstel, en besluit tot fusie door overneming van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de NV 'PROHOLD', met zetel te 2322 Hoogstraten, Rollekens 12, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout 0452.272.297, niets uitgezonderd noch voorbehouden, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, waarbij alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sedert 1 januari 2015, vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap; vaststelling van de kapitaalverhoging ingevolge de fusie, te weten een verhoging met honderd zesennegentigduizend honderd tweeëntwintig euro (196.122,00) euro zodat het kapitaal gebracht wordt van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (ê 18.592,01) op tweehonderd veertienduizend zevenhonderd veertien euro één cent (¬ 214.714,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap; vaststelling van de uitbreiding van het doel, ten gevolge van de fusie door;, overneming, zodat dit voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het in leasing geven van onroerende goederen aan andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of personen,

Om deze onroerende leasing te kunnen verwezenlijken is het de vennootschap toegelaten onroerende goederen te verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren.

Bovendien mag zij door inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen, die een geljkaardig of aanverwant doel nastreven of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel alle commerciële, industriële of financiële handelingen met betrekking tot roerende zowel als onroerende goederen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel, of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, Deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft; wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

x

ovoor-behouden aart het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap."

vaststelling van de ten gevolge van voormeld besluit tot fusie gewijzigde statuten van de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen, houdende aanpassing van artikel 3 en artikel 5 der statuten ingevolge voormelde doeluitbreiding en kapitaalverhoging.

5/ Aanneming van de volledig nieuwe tekst der statuten in cvereenstemming met alle ter vergadering genomen beslissingen, en met de gewijzigde artikelnummers, terminologie en bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

6/ Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de ontbinding van de overgenomen vennootschap 'PROHOLD'; vaststelling van het einde van het mandaat als zaakvoerder van deze naamloze vennootschap 'PROHOLD' met als vaste vertegenwoordiger de heer vAN RUITEN Eric, in de overnemende vennootschap, ingevolge haar ontbinding; vaststelling dat aan het mandaat van:

1) de heer vAN RUITEN Eric, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, en

2) mevrouw HOFMANS Catharina, als bestuurder,

van de overgenomen vennootschap, ingevolge de verwezenlijking van de fusie, een einde is gekomen op 13-72015, en beslissing, in uitvoering van artikel 704, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap:

1) van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap opgemaakt door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, over het boekjaar ingaand op 1 oktober 2014 en eindigend op 31 december laatst, zal gelden ais kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende gemelde periode.

2) van de eerstvolgende jaarrekening van de overnemende vennootschap die zal worden opgemaakt na de onderhavige fusie, zal gelden als kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van 1 januari 2015 tot op 13-7-2015, datum van de verwezenlijking van de fusie.

7/ Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen. Voorts werd bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Barbara ZAGERS, wonende te 2940 Stabroek, Lepelstraat 47, om de vennoctschap te vertegenwoordigen ter griffie, bij de ondernemingsloketten, Kruispuntbank van ondernemingen, btw-administratie, en overige administratieve besturen, onder meer met het oog op de wijziging van de inschrijving van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd; uitgifte akte + omstandig schriftelijk verslag bestuursorgaan + controleverslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2003 : AN287652
14/05/2003 : AN287652
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 31.08.2015 15555-0039-010
08/10/2002 : AN287652
06/10/2001 : AN287652
13/10/1999 : AN287652
15/01/1992 : AN287652

Coordonnées
PROVAST

Adresse
STANDONKLAAN 18 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande