PRECON BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRECON BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.100.060

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.04.2014 14108-0275-018
06/10/2014
ÿþ"

w

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mat Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiirn11!jrIllgilumi

Ondernemingsnr : 0475.100.060

Benaming

(voluit) : PRECON BELGIUM IN VEREF ENLNG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei nummer 5 bus 58 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERSLAG VAN DE VEREFFENAAR-TOEKENNING VAN DE REKENINGEN VAN DE VEREFFENING-KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR-OVERDRACHT VAN PATRIMONIUM-SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening " PRECON BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5158, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Antwerpen) onder; het nummer 0475.100.060 opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke; Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU:  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op twintig augustus tweeduizend veertien, geregistreerd op het; Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op achtentwintig augustus daaropvolgend, boek 5/8 blad 7 vak 20 ontvangen viiftig euro (50 EUR), geind door de Adviseur a.i. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering' ° de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

VERSLAG DOOR DE VEREFFENAAR

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van; Vennootschappen, heeft de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende. schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel gelegd. De dato 5 maart 2014' heeft de bevoegde rechtbank van koophandel het plan goedgekeurd.

Na lezing van het verslag opgesteld door de vereffenaar, neemt de vergadering de besluiten aan van dit verslag en keurt de rekeningen goed in verband met de vereffening.

TWEEDE BESLISSING

KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Vervolgens, verleent de vergadering zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting aan de

vereffenaar: Mevrouw HENDRICKX Pascale, wonende te 64293 Darmstadt (Duitsland), Am Harzofen 12 A voor

haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

DERDE BESLISSING

SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PRECON BELGIUM" definitief opgehouden heeft te bestaan,

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd' en gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXAS CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0462.661.393, vertegenwoordigd door de heer Kartal Buyar.

De vennootschap naar Duits recht « PRECON GmbH & Co. KG », gevestigd is te Landwehrstrasse 54, 64293 Darmstadt (Duitsland), in haar hoedanigheid van vennoot, verklaart al het actief en passief vermogen_, van de huidige vennootschap ten hare laste te nemen.

DELEGATIE VAN MACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Veor-behoudén *aan het Belgisch Staatsblad

"

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXAS CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

russel onder nummer 0462.661.393, vertegenwoordigd door de heer Kartal Buyar, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2014
ÿþ Mod Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18111.1pluuljI

Neergelegtfitu r" iffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, e

Griffie 14 11?» 2014

III

Ondernemingsnr : 0475.100.060

Benaming

(voluit) : PRECON BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: De Keyserlei nummer 5 bus 58 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - ONTSLAG EN KWIJTING DER ZAAKVOERDERS - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRECON BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5/58, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Antwerpen) onder het nummer 0475.100.060, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU Dimitri CLEENEVVERCK de

CRAYENCOUR", op zestien december tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op drieentwintig januari nadien, boek 52 blad 47 vak 10, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing; Verslagen

De vergadering ontslaat de Voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, en van het verslag door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DGST & PARTNERS - REVISEUR D'ENTREPRISES-BEDR1JFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Emile Van Becelaerelaan 27A, vertegenwoordigd door Pabio CRIS], de dato 16 december 2013, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding zoals opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA « PRECON BELGIUM » een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 september 2013, die rekening houdend met de vooruitzichten.van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 585.602,55 EUR en een netto-actief van 579.556,31 ER.

Uit onze controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de . toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verstag is enkel bestemd ter informatie van de Algemene Vergadering van de aandeelhouders in het kader van de voorschriften van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen en kan voor geen enkel ander doe gebruikt worden.

Brussel, 16 december 2013

Burgerlijke 131/BA "DGST & Partners - Reviseurs d'entreprises",

Fabio CRIS!

Sedrijfsrevisor, Vennoot"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede beslissing: Vervroegde ontbinding

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap, die voortaan slechts zal bestaan uit hoofde van

haar vereffening, en spreekt haar invereffeningstelling uit te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing; Ontslag der zaakvoerders

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders van de vennootschap,

met name:

-Mevrouw Pascale HENDRICKX, wonende te 64293 Darmstadt (Duitsland), Amdtstrasse 36, en

-De heer Per BACHMANN, wonende 8706 Meilen (Switzerland) Feldhofstrasse, 84.

Zij geeft hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden, onder voorbehoud van wat zou kunnen blijken uit het rapport van de vereffenaar, en hen zou kunnen ten laste gelegd worden.

Vierde beslissing: Benoeming van een vereffenaar

Onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, beslist de vergadering tot vereffenaar te benoemen: Mevrouw Pascale HENDRICKX, voornoemde, die dit mandaat aanvaardt.

De verschijner zal het verzoekschrift omtrent de bevestiging van de aanstelling van de vereffenaar zo snel mogelijk neerleggen bij de griffie, en de beschikking van de rechtbank, met de bevestiging van de benoeming van voorgemelde vereffenaar, binnen de vijftien dagen terugzenden aan ondertekende notaris. De genoemde beschikking zal in kopie, samen met de onderhavige akte, neergelegd worden bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Vijfde beslissing: Machtiging

De vergadering beslist de bevoegdheid van de vereffenaar als volgt vast te stellen

Onder voorbehoud van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; Hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van de alle bevoorrechte of hypothecaire Inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn maohten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt

Buiten een speciale machtiging, alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, worden door de vereffenaar zelf getekend.

Het mandaat van de vereffenaar wordt kosteloos onbezoldigd uitgeoefend.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, bevestiging van de benoeming

van voorgemelde vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

411e-

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 04.07.2013 13274-0546-023
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 24.05.2012 12128-0339-026
10/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PRECON GmbH & Co KG Landwehrstrasse 54

64923 Darmstadt  Duitsland Aandeelhouder

PRECON DEUTSCH HOLDING GmbH Landwehrstrasse 54

64923 Darmstadt  Duitsland Aandeelhouder

~nnn~nnt" ~.-~!`-. .~1 PIv~ÎÎL~n~

" ~._ F ...= ~.tl e

?Ment vtm ~3 Ó~WM É 1 2Qr~1en op

Gal britller,

Ondernemingsnr : 0475.100.060 Benaming

(voluit) : PreCon Belgium

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei, 5 bus 58

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Beslissing om het mandaat van de Commissaris beëindigen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 28 november 2010:

Eerste resolutie : beslissing om het mandaat van de Commissaris beëindigen

Gezien de veranderingen in het aandeelhouderschap van de vennootschap werd besloten, naar aanleiding van de nieuwe organisatie bestaande op dit moment, een vervroegd einde te maken aan het mandaat van de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Erik THUYSBAERT op de datum van vandaag.

Vertegenwoordigd door Per BACHMANN

Vertegenwoordigd door Per BACHMANN

*11086976"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.04.2011, NGL 24.05.2011 11124-0527-023
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 02.06.2010 10146-0028-030
30/10/2009 : AN345042
25/08/2009 : AN345042
19/05/2009 : AN345042
16/03/2009 : AN345042
17/02/2009 : AN345042
18/06/2008 : AN345042
29/05/2008 : AN345042
05/06/2007 : AN345042
30/01/2007 : AN345042
02/02/2006 : AN345042
15/06/2005 : AN345042
02/06/2005 : AN345042
11/10/2004 : AN345042
02/08/2004 : AN345042
04/09/2003 : AN345042
03/07/2003 : AN345042
18/06/2003 : AN345042
06/09/2002 : AN345042
13/06/2002 : AN345042
06/07/2001 : ANA068231

Coordonnées
PRECON BELGIUM

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande