PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.137.507

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 20.12.2013 13692-0338-008
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 12.12.2012 12663-0366-008
13/03/2012
ÿþMod word 11.1

LL,eo ier; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel te Antwerpen, op

Griffie

19 FEB. 1011

Ondernerningsnr : 0838.137.507

Benaming

(voluit) : PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vogelsanck 2A te 2970 Schilde ('s Gravenwezel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECTIFICATIE

In de akte verleden voor notaris Hans De Docker te Brasschaat op 25 juli 2011, geregistreerd, inhoudende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING, ON 0838,137,507, gevestigd te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Vogelsanck 2/A, werd als niet- statutair zaakvoerder aangesteld de BVBA LAMBRECHTS PROJECTONTWIKKELING, gevestigd te 2970 Schilde, Vogelsanck 2A, 0N04.67.619.875, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Jean Alfons LAMBRECHTS, NN 57.1020 183-96, wonende te 2970 Schilde, Vogelsanck 2A.

In de tekst op het formulier I, luik B, opgemaakt voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen op 27juli 2011, werd bij missing als zaakvoerder de Porta Fortuna Projectontwikkeling vermeld.

Voor rectificatie

Notaris Hans De Decker

ui

" 125451,

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011
ÿþMal 2.0

~.

11,st ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V, beha fIIfI II II Ih Ihlll II hfl

aa: Bel Stag *11122116*

Ondernerningsnr 8 3 8 a 1 3 7 , 5 0 7

Benaming

(voluit) : PORTA 'FORTUNA PROJECTONTWIKKELING Rechtsvorm : Besloten Vennootschap.met Beperkte aansprakelijkheid Zetel : Vogelsanck 2 A te 2970 Schilde ('s-Gravenwezel)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 25 juli 20] 1, eerstdaags te registreren, dat: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAMBRECHTS PROJECTONTWIKKELING, ON 0467.619.875, gevestigd ett 2970 Schilde, Vogelsanck 2/A, en 2.de heer LAMBRECHTS Luc Jean Alfons, zelfstandige, wonende te 2970 Schilde, Vogelstick 2/A, een vennootschap hebben opgericht als volgt

1. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming : PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING (artikel 1)

2. Duur : onbepaald (artikel 4)

3. Zetel : Vogelsanck VA te 2970 Schilde ('s-Gravenwezel) (artikel 3)

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), ter gelegenheid van de oprichting volledig; volstort door inbreng in geld (rekening nummer 068-8932851-51 (artikel 5)

6. Samenstelling: duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste deel (1/1.855) van het maatschappelijk kapitaal: vertegenwoordigen (artikel 5)

7 begin en einde boekiaar: telkens van 1 juli tot 30 juni van het eropvolgende kalenderjaar (artikel 18). Het; eerste boekjaar loopt van 25 juli 2011 en eindigt op 30 juni 2012. (overgangsbepaling)

8 Reserves, winstverdeiina, vereffeningssaldo: de algemene vergadering beslist, na afhouding van cie wettelijke reserve, over de aanwending van de nettowinst (artikel 19)

9 Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Werd in de oprichtingsakte aangesteld tot gewone niet-statutaire zaakvoerder, de BVBA PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING voornoemd, met ais vaste vetegenwoordiger, de heer Luc Lambrechts voornoemd. De duur van hel mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreidemacht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoérder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe: vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12) Er werd geen commissaris aangesteld (overgangsbepaling).

11. Doel:

De vennootschap heeft, zowel in het binnen- als buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1. ,!de onderneming in alle transacties met betrekking tot onroerende goederen, zowel gebouwd als'"

ongebouwd, omvattende onder meer aankoop, verkoop, huren, verhuren, verkavelen, als promotor of

Op de laatste biz van. Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(cun(en)

bevoeacd de rechtspersoon ter aarszier van derden te venegenwooraigen

#/q±:^w:. Waan e.": hcrldïRi:enm"w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

ni il#eergefegd ter griffie von de Radieux-van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 7 JU>L11011



"

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

projectontwikkelaar optreden, makelen, leasen, voor de exploitatie en de financiering zorg dragen, " samenwerkingsverbanden met de overheid aangaan.

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, woningen, kantoorgebouwen en infrastructuurwerken. Cobrdinatie en toezicht van bouwwerkzaamheden op bouwwerven.

2. het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied,'. het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede,komen.

3. het beheren van een eigen onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, 'zo roerende als onroerende, materiële en immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van het eigen patrimonium kan ten goede komen,

4. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van producten, nieuwe : technologieën en hun toepassingen,

5. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, met andere woorden het optreden als tussenpersoon in de handel, in de" meest ruime zin,

6. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

De vennootschap zal zowel in België als in buitenland in het algemeen .alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.Zij mag door alle middelen zoals inbreng, fusie, opslorping, deelname of anderszins belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag bestuurs- ofvereffenaarsfuncties uitoefenen in andere vennootschappen

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

De vennootschap kan alle feitelijke handelingen en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Jaarvergadering

de eerste dinsdag van de maand december om achttien (18) uur. Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist (artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf (december 2012) (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Overname verbintensisen

Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, sedert 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht werd verleend aan:

Een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan de heer Jo HAESAERT, en de BVBA HAESAERT Jo BVBA, De Schrobbers 5, 2390 Oostmalle, ieder kunnende afzonderlijk optreden, om:

- bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel der

directe ais indirecte belastingen, alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te

nemen in het dossier en akkoorden en briefwisseling te ondertekenen, waarbij de volmachthouder steeds

"

handelt in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht behelst alle verrichtingen die de lasthebber

nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij omvat inzonderlijk alle macht tot

aangifte, antwoord, bezwaar en afstand.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

.

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persc(a)n(en)) bevo@cd Cie recnts!oereoon Cen aanzieh van derden te verregent/ uordkien

>ersp Naan,

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 01.12.2015 15679-0332-008

Coordonnées
PORTA FORTUNA PROJECTONTWIKKELING

Adresse
VOGELSANCK 2A 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande