POLDERSE REDDINGSCLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : POLDERSE REDDINGSCLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 845.396.669

Publication

03/05/2012
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK

KOOPHANDEL

2 B -04- 2012

oeeetivwERpgN



Benaming

(voluit) : POLDERSE REDDINGSCLUB

Rechtsvoren : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Monnikenhofstraat 149, 2040 Berendrecht

Ondernemingsnr : 0 8 4 5 " 3 9 6" 6 6 9

Voorwerp akte : Oprichtingsacte ter bekendmaking en publicatie ln het Belgisch Staatsblad

"VZW Polderse Reddingsclub"

Vereniging Zonder Winstoogmerk

Monnikenhofstraat 149 te 2040 Berendrecht (Antwerpen)

Identificatienummer : in aanvraag  identificatienummer : in aanvraag

Stichtingsvergadering van VZW Polderse Reddingsclub , gehouden op 18 april 2012, op de zetel met als doel het oprichten van een Polderse Reddingsclub, in aanwezigheid van alle werkende leden, zijnde:

1.De heer NUYENS Wim, (R.R. 67.12.04-061-49), geboren te Antwerpen op 4 december 1967, wonende te 2040 Berendrecht Antwerpen, Monnikenhofstraat 149.

2.Mejuffrouw NUYENS Jana, (R.R. 94.07.12-392-10), geboren te Brasschaat op 12 juli 1994, wonende te 2620 Hemiksem, Depotstraat 40.

3.De heer ARANCIBIA Tom, (R.R. 83.08.01 -397-14), geboren te Antwerpen 1 augustus 1983, wonende te 2180 Ekeren -- Antwerpen, Ferdinand Pauwelsstraat 1/1

4.De heer BUITINK Sam, (R.R, 93.09.11-225-06), geboren te Brasschaat op 11 september 1993, wonende te 2030 Antwerpen, Edisonlaan 25.

5.Mejuffrouw BODEN Romi, (R.R. 93.02.13-318-95), geboren te Antwerpen op 13 februari 1993, wonende' te 2040 Berendrecht  Antwerpen, Monnikenhofstraat 149.

6:Mevrouw NUYENS An, (R.R. 58.11.08-070-15), geboren te Antwerpen op 8 november 1958 , wonende te 2180 Ekeren  Antwerpen, Schoonbroek 146 b12.

7.0e heer PROVOOST Bryan, (R.R. 94.03.18-471.14) geboren te Antwerpen op 18 maart 1994, wonende te, 2180 Ekeren  Antwerpen, Kretenborglaan 2

Agenda

De stichtingsvergadering heeft als agenda

1. Het stichten van een Polderse Reddingsclub

2, Goedkeuren van de statuten door de algemene vergadering

3. Benoeming bestuurders

Waarvan volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werd genomen.

Titel 1 : Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel - duur

atste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n -n bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoo

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaoaasao"

V beh aa Bel Star

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1.

De vereniging is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) en draagt de benaming;

Polderse Reddingsclub ", afgekort: " PoRC ".

Artikel 2.

De zetel van de VZW is gevestigd te 2040 Berendrecht  Antwerpen, Monnikenhofstraat 149 en ressorteert

onder het gerechterlijk arrondissement Antwerpen.

De zetel kan verplaatst worden, bij besluit van de algemene vergadering en na bekendmaking in het

Belgisch Staatsblad,

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel:

De vereniging stelt zich onder andere tot doel het bevorderen van de sport in het algemeen, het reddend zwemmen en de reddingsport in het bijzonder, dit alles in de breedste betekenis van het woord en door middel van aile activiteiten die daarmee verband kunnen houden.

De Raad van Bestuur kan beslissen om socio-culturele activiteiten te ontwikkelen en/of om de maatschappelijke cohesie van de bevolking te bevorderen, in de ruime betekenis, voor zover deze verband houden met het reddend zwemmen in de ruimste betekenis.

Daarenboven verbindt de vereniging zich ertoe zichzelf en haar [eden lid te maken van de Vlaamse Reddingsfederatie vzw, waarvan ze de doelstellingen onderschrijft.

Het wijzigen van het doel van de vereniging behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering. Hiervoor is een 2/3de aanwezigheid nodig van de stemgerechtigde leden en een 4/5de meerderheid van de aanwezige stemgerechtigden [eden vereist

Indien de aanwezigheidsvereiste niet bereikt is moet minstens 15 dagen gewacht worden om een tweede vergadering samen te roepen. Tijdens deze vergadering is er geen aanwezigheidsvereiste voorzien. Wel blijft een 4/5de meerderheid van de aanwezige stemmen vereist om het doel te wijzigen.

Artikel 4.

De VZW is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 2 : Lidmaatschap

Artikel 5. Leden

De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. De VZW telt tenminste drie [eden.

Effectieve leden zijn de oprichtende leden en na goedkeuring van de statuten ieder persoon die door de algemeen vergadering, na beslissing bij gewone meerderheid als zodanig wordt aanvaard. Er kunnen maximum twintig effectieve leden zijn in de vereniging.

Toegetreden leden zijn diegenen die zich een lidmaatschap aanschaffen. De raad van bestuur aanvaardt de toegetreden leden.

De raad van bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard.

De raad van bestuur kan een persoon tot erelid voorstellen aan de algemene vergadering op grond van de verdiensten van deze persoon.

Artikel 6. Lidmaatschapsbijdrage

Alle leden hebben de verplichting een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage te betalen, waarvan het bedrag niet hoger mag zijn dan tweehonderd euro.

De modaliteiten worden bepaald door de raad van bestuur en zullen ter bekrachtiging worden voorgelegd op een algemene vergadering, waarna ze worden opgenomen in het huishoudelijk reglement. Ereleden zijn vrijgesteld van lidmaatschapsbijdrage.

Een afbetalingsplan, met aandacht voor de meest kwetsbare groepen van onze samenleving, zal in het huishoudelijk reglement worden opgenomen.

Artikel 7.

De effectieve leden van de vereniging zijn verplicht :

-de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

-de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden

Alle leden moeten een kopie ontvangen van het huishoudelijk reglement en dit naleven.

Artikel 8. Ontslag of uitsluiting

Elk lid kan uit de vereniging treden door het indienen van zijn ontslag bij het bestuur,

V ,,,i-

eft'L

Elk lid, die het jaarlijks lidgeld niet betaalt, binnen de eerste drie maanden van het lopende boekjaar, wordt geacht ontslag genomen te hebben.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken bij twee derde meerderheid van de stemmen.

De raad van bestuur kan, bij eenparigheid van stemmen, een lid wegens wangedrag schorsen tot aan de eerst volgende algemene vergadering.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid, Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de VZW en kunnen nooit teruggave of vergoedingen vorderen van hun gestorte bijdragen of gedane inbrengen,

Titel 3 : Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 9. Werking van de vereniging onder leiding van een raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens drie en maximum

zeven effectieve leden, die hun bijdrage betaald hebben.

De algemene vergadering kiest uit zijn effectieve leden een raad van bestuur bestaande uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en maximum vier effectieve leden. Zij worden telkens bij gewone meerderheid van stemmen benoemd.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herbenoembaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. Hun mandaat is niet bezoldigd.

Een bestuurslid wordt geacht ontslagnemend te zijn, als hij of zij drie opeenvolgende bestuursvergaderingen afwezig is, zonder voorafgaande reden of verontschuldiging kenbaar gemaakt aan de voorzitter.

Artikel 10. Activiteiten van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door drie bestuurders.

De voorzitter, zit de vergadering voor. In geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de secretaris .

Het bestuur kan slechts geldig beraadslagen, als minstens de helft van de leden aanwezig of

vertegenwoordigd is. De vertegenwoordiging van een afwezig bestuurder gebeurt schriftelijk,

Eén aanwezig bestuurder kan slechts één ander bestuurder vertegenwoordigen met een volmacht.

Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die

geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen van het bestuur worden genomen met een gewone meerderheid der stemmen.

Bij staking of gelijkheid der stemmen is de stem van de voorzitter of van het bestuurslid die hem vervangt,

doorslaggevend.

De besluiten worden in een notulenboek opgenomen. Alle beslissingen van de raad van bestuur zijn onmiddellijk van kracht, waarbij alle grote uitgaven en activiteiten een goedkeuring dienen te hebben van de algemene vergadering (begroting en activiteitenverslag).

De agenda van de raad van bestuur wordt minstens acht kalenderdagen op voorhand verzonden.

Artikel 11. Afbakening van het werkterrein van de raad van bestuur bevoegdheden, vertegenwoordiging De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten om de vereniging te beheren en te besturen, met uitzondering van de handelingen die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De verantwoordelijkheid van de bestuurders is beperkt tot de uitvoering van het mandaat, dat zij ontvangen hebben en tot de fouten door hen begaan in hun bestuur. De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college volgens het goed huisvader principe.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of verweerder, door toedoen van de voorzitter, die alleen handelt of door drie bestuurders, die gezamenlijk handelen.

De raad kan tevens een dagelijks bestuur gelasten met de dagelijkse werking en kan tevens volmachten geven voor bepaalde rechtshandelingen.

Ten aanzien van derden is de VZW slechts geldig verbonden door de gezamelijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een ander lid van



V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer leden die desgevallend gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovenvermelde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijke reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen warden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgende alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Tite! 4 : Algemene vergadering

Artikel 12. De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden:

Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid door de secretaris. Waarnemers, waaronder ook de toegetreden leden, kunnen de vergadering bijwonen, en mogen zich, mits toestemming van de voorzitter, tot de algemene vergadering richten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan een raadslid uit zijn ambt ontslaan na stemming met twee derde meerderheid Elke benoeming, ontslag of afzetting wordt genomen door de algemene vergadering en moet binnen één maand, nadat ertoe besloten is, worden bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

1.De wijziging van de statuten;

2.De benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3.De benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun

bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5.De goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

6.13e ontbinding van de vereniging;

7.0e uitsluiting van een lid;

8.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

9.AIle gevallen waarin de statuten dat vereisen

De algemene ledenvergadering kan slechts geldig beslissen, indien er een 2/3de aanwezigheid van de stemgerechtigde leden is en een 2/3de meerderheid bereikt is, van de aanwezige stemgerechtigden. Indien de aanwezigheidsvereiste niet bereikt is, moet minstens 15 dagen gewacht worden om een tweede vergadering samen te roepen. Tijdens deze vergadering is geen aanwezigheidsvereiste meer voorzien, Er is wel een meerderheid vereist van 2/3de van de aanwezige stemgerechtigden.

Artikel. 13, Vergaderfrequentie algemene vergadering

De leden van de algemene vergadering worden minstens eenmaal per jaar door de raad van bestuur

samengeroepen. Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering plaatsvinden, op verzoek van

de raad van bestuur of van één vijfde van de effectieve leden.

ledere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

De oproeping vindt plaats 30 kalenderdagen voor de algemene vergadering via een schrijven.

Alle effectieve leden moeten er worden op uitgenodigd door toedoen van de voorzitter en de secretaris bij

gewone brief, die de agenda vermeld.

leder voorstel dat ondertekend is door minstens één twintigste van de leden moet op de agenda worden

geplaatst. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de

agenda vermeld staan op voorwaarde dat aile leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 14. Afbakening van het werkterrein van de algemene vergadering

Eik effectief lid heeft in de vergadering één stem. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid + één, van cie aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden, ongeacht het aantal aanwezigen of vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten. Tot wijziging van de statuten kan alleen beslist worden in overeenstemming met de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

e5e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Enkel wanneer alle effectieve leden akkoord gaan, kan beslist worden over punten die niet op de agenda voorkomen, Een effectief lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid bij schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

Artikel 15. Verslag van de algemene vergadering

De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register der notulen, die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Dit register wordt bewaard op de zetel van de vereniging of bij de secretaris.

De leden en andere belanghebbenden hebben het recht van inzage te nemen van de notulen op het secretariaat. Ze kunnen tegen betaling een uittreksel vragen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter of de secretaris ondertekend.

Artikel 16. Interne werking

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen, dat aan de algemene vergadering wordt

voorgelegd ter bekrachtiging. Dit reglement blijft ondergeschikt aan de statuten.

Titel 5 : Begroting  rekeningen - controle

Artikel 17. Financieel verslag

Het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van datzelfde jaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar aanvangen op de stichtingsvergadering en eindigen op 31 december van dat jaar.

De rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het volgend jaar zullen bij het einde van elk boekjaar door de raad van bestuur worden afgesloten. Ze worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

De rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor de volgende twee jaar, worden ten minste dertig kalenderdagen voor de vergadering ter kennis gebracht van de leden van de algemene vergadering. De leden kunnen ter plaatse inzage nemen van alle bescheiden..

De jaarlijkse rekeningen worden door de zorg van de raad van bestuur neergelegd ter griffie van de burgerlijke rechtbank van de plaats waar de vereniging is gevestigd.

Titel 6 : Ontbinding  vereffening

Artikel 18. Stopzetten van de vereniging

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering op voorwaarde dat de statuten worden nageleefd. Ook de rechter kan de vereniging ontbinden.

in geval van vrijwillige ontbinding, benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaars, alsook de wijze van vereffening. De bestemming van het netto actief moet gebeuren ten voordele van een gelijkaardige vereniging, die hetzelfde doel nastreeft. ln eerste prioriteit is dit de Vlaamse Reddingsfederatie vzw, waarvan deze vereniging lid is en een gelijkaardig doel nastreeft.

Deze beslissingen, als mede de naam, het beroep en het adres van de vereffenaars, zullen, bij wijze van uittreksel, in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging, indien er een 213de aanwezigheid is van de stemgerechtigde leden en een 415de meerderheid bereikt is van de aanwezige stemgerechtigden.

indien de aanwezigheidsvereiste niet bereikt is, moet minstens 15 dagen gewacht worden om een tweede vergadering samen te roepen. Tijdens deze vergadering is geen aanwezigheidsvereiste voorzien. Er is wel een meerderheid vereist van 415de van de aanwezige stemgerechtigden

Artikel 19, Dopingbeleid

De Polderse reddingsclub volgt de bepalingen van het decreet van 27 maart 1991, inzake medisch verantwoorde sportbeoefening (MVS).

Ze zal hiervoor de Vlaamse Executieve de garantie verlenen dat alle maatregelen om MVS te bevorderen en te waarborgen voor haar leden genomen zijn. Ze zal samenwerken met de Vlaamse Executieve om de negatieve omstandigheden qua fysieke integriteit of psychisch welzijn van haar leden te voorkomen en om de disciplinaire maatregelen te doen naleven.

Artikel 20. Sportbeoefening buiten de werksfeer

Het Decreet van 24 juli 1996 houdende vaststelling van het statuut van de niet-professionele

sportbeoefenaar wordt volledig nageleefd,

Artikel 21. Europese regelgeving



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het Europees Verdrag inzake de Rechten van de Mens en het Internationaal Verdrag betreffende de Rechten van het Kind zijn volledig van toepassing in de werking van de vereniging. De vereniging eerbiedigt de regels van de democratie.

Artikel 22. Panathlon verklaring

De Polderse reddingsclub zal de jeugdsport op een efficiënte manier inrichten, rekening houdend met de

Panathlon verklaring. Deze zal worden ondertekend na oprichting van de vereniging.

Artikel 23.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, wordt verwezen naar de wet van

27 juni 1921, 2 mei 2002 en de wet van 18 januari 2003 inzake de vereniging zonder winstoogmerk,

Vervolgens vergadert de Algemene Ledenvergadering :

De algemene vergadering keurt de hierboven vermelde statuten goed.

De algemene vergadering benoemt het onderstaande bestuur met eenparigheid van stemmen.

- Voorzitter:

Mejuffrouw NUYENS Jana, (R.R. 94.07.12-392-10), geboren te Brasschaat op 12 juli 1994,

wonende te 2620 Hemiksem, Depotstraat 40.

Secretaris:

De heer BUITINK Sam, (R.R, 93.09.11-225-06), geboren te Brasschaat op 11 september 1993, wonende te

2030 Antwerpen, Edisonfaan 25,

- Penningmeester,

De heer ARANCIBIA Tom, (R.R. 83.08.01 -397-14), geboren te Antwerpen 1 augustus 1983,

wonende te 2180 Ekeren  Antwerpen, Ferdinand Pauwelsstraat 111

- Lid:

Mevrouw NUYENS An, (R.R. 58.11.08-070-15), geboren te Antwerpen op 8 november 1958 , wonende te

2180 Ekeren  Antwerpen, Schoonbroek 146 b12.

- Lid:

De heer NUYENS Wim, (R.R. 67.12.04-061-49), geboren te Antwerpen op 4 december 1967,

wonende te 2040 Berendrecht  Antwerpen, Monnikenhofstraat 149.

Lid:

De Heer PROVOOST Bryan, , (R.R. 94.03.18-471.14) geboren te Antwerpen op 18 maart 1994, wonende te

2180 Ekeren  Antwerpen, Kretenborglaan 2

-Lid:

Mejuffrouw BODEN Romi, (R.R. 93.02.13-318-95), geboren te Antwerpen op 13 februari 1993, wonende te

2040 Berendrecht  Antwerpen, Monnikenhofstraat 149.

die allen verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Dagelijks bestuur

De Raad van bestuur beslist tevens het dagelijks bestuur op te dragen aan NUYENS Jana, Depotstraat 40 te 2620 Hemiksen en ARANCIBIA Tom, Ferdinand Pauwelsstraat 1/1 te 2180 Ekeren

Zij geeft volmacht aan NUYENS Jana, Depotstraat 40 te 2620 Hemiksen en ARANCIBIA Tom, Ferdinand Pauwelsstraat 1/1 te 2180 Ekeren om samen de dagelijkse verrichtingen te regelen, bankrekeningen te openen, bankverrichtingen te stellen, betalingen te doen en geiden te ontvangen, kortweg alles te doen in naam van de Raad van Bestuur, dat voor de goede werking van het dagelijkse bestuur noodzakelijk is.

Het uitvoeren van bankverrichtingen zal worden gedaan door NUYENS Jana en ARANCIBIA Tom



e )çi. ?lee`

Luik B - vervolg

Gedaan en getekend te Berendrecht op 18 april 2012,

De heer NUYENS Wim, (R.R. 67.12.04-061-49), geboren te Antwerpen op 4 december 1967, wonende te 2040 Berendrecht  Antwerpen, Monnikenhofstraat 149.

Mejuffrouw NUYENS Jana, (R.R. 94.07.12-392-10), geboren te Brasschaat op 12 juli 1994, wonende te 2620 Hemiksem, Depotstraat 40.

De heer ARANCIBIA Tom, (R.R. 83.08.01 -397-14), geboren te Antwerpen 1 augustus 1983, wonende te 2180 Ekeren -- Antwerpen, Ferdinand Pauwelsstraat 1/1

De heer BUITINK Sam, (R.R. 93.09.11-225-06), geboren te Brasschaat op 11 september 1993, wonende te 2030 Antwerpen, Edisonlaan 25.

Mejuffrouw BODEN Romi, (R.R. 93.02.13-318-95), gebaren te Antwerpen op 13 februari 1993, wonende te 2040 Berendrecht  Antwerpen, Monnikenhofstraat 149.

Mevrouw NUYENS An, (R.R. 58.11.08-070-15), geboren te Antwerpen op 8 november 1958 , wonende te 2180 Ekeren  Antwerpen, Schoonbroek 146 b12.

De heer PROVOOST Bryan, (R.R. 94.0318-471.14) geboren te Antwerpen op 18 maart 1994, wonende te 2180 Ekeren -. Antwerpen, Kretenborglaan 2

Voor-

behouden

abn het

Belgisch

4 Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

0 de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoord

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POLDERSE REDDINGSCLUB

Adresse
MONNIKENHOFSTRAAT 149 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande