PERSEVERANTIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERSEVERANTIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.962.570

Publication

26/09/2014
ÿþ1

NI

IJIALCIJ

II

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMeergeiege te-É gretie van de i RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Gaffieer



Ondememingsnr

Benaming (voluit) : PERSEVERANTIUS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ring 48 bus 101

2200 Herentals (Noorderwijk)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cathérine Goossens, te Grobbendonk op 15 september 2014.

1. Oorichters.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PILEUS" met maatschappelijke zetel: te 2060 Antwerpen, Van Arteveldestraat 44 bus 4, BTW BE0844.028.969, RPR Antwerpen..

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 27 februari 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 maart nadien onder nummer 0054707, !I Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 11 van de statuten, door haar zaakvoerder, te weten: de heer VOLKAERTS Geert, geboren te Bonheiden op 1 juni 1972, rijksregistemummer 72.06.01407.50, wonende te 2200 Herentals (Noorderwijk), Ring 48 bus 101, hiertoe benoemd bij de oprichting.

2. De gewone commanditaire vennootschap "WINDAU" , met maatschappelijke zetel te 2260ij: Westerlo, Ter Voort 161, BTW BE0508.839.927, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout

Opgericht blijkens onderhandse akte op 1 januari 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van vijftien januari tweeduizend dertien onder nummer 0008967.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij onderhandse akte van 20 november 2013, gepubliceerd irr; de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 december nadien, nummer 0183264.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder, te weten; mevrouw;! MEIERE Natalja, geboren te Ventspils (Letland) op 19 augustus 1978, resregisternummer 78.08.19:. 336-12, wonende te 2260 Westerlo, Ter Voort 161, hiertoe benoemd bij de oprichting.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam

"PERSEVERANTIUS".

3. Duur.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Ring 48 bus 101,

6. Doel.

- groot- en kleinhandel, de distributie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de verhuring, tiet! De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

ontwerpen, het ontwikkelen en (laten) vervaardigen van sportkleding, vrijetijdskleding, sportartikelen fietsen, fietsmaterialen en  onderdelen en sportbenodigdheden ln het algemeen, evenals van aile rechtstreekse of onrechtstreekse hierbij behorende of hieraan aanverwante artikelen.

Herstellen van fietsen en aanhorigheden.

- Het geven van opleidingen, cursussen en seminaries, zowel voor eigen rekening als voor rekening: van derden; het uitgeven van publicaties en cursussen, al dan niet op digitale wijze.

Het (mede)organiseren of ondersteunen van (sport)evenementen.

- Het organiseren, opstellen, bouwen van beursstanden

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende: media

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de; ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april:: negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de:: bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

0564, 96,e2 , 5 >t)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mal.11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

' - het waarnemen van aile bestuurders- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of, andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen; - het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen..

Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in ; rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle ; handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

7. Kanitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

8. Wijze waarop het maatschaneeliik fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen

volledig werden volgestort door:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PILEUS', voornoemd, voor 50 aandelen;

- de gewone commanditaire vennootschap WINDAIY, voornoemd, voor 50 aandelen;

TOTAAL: 100 AANDELEN

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van 20.000,00 euro.

9. Bestuur en vertegenwoordioing.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden dcor één of meer zaakvoerders,

al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die

nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene Vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

10. Alnemene vergadering,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op eerste vrijdag van november om 20.00 uur..

11. Boek-aar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

12. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks ais volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve_ Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en : datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de i winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

13. Eerste boekjaar eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

14. Benoeminn zaakvoerder en vaste vertegenwoordig_er.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pileus, voornoemd, met de heer Geert Volkaerts,

voornoemd als vaste vertegenwoordiger en de gewone commanditaire vennootschap Windau»

voornoemd met mevrouw Natalja Meiere, voornoemd als vaste vertegenwoordiger, ieder afzonderlijk

kunnende handelen.

Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Geert Volkaerts,

voornoemd.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

3 Voor-

.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PERSEVERANTIUS

Adresse
RING 48, BUS 101 2200 NOORDERWIJK

Code postal : 2200
Localité : Noorderwijk
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande