ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.973.289

Publication

04/04/2014
ÿþflhI10742 UlI III(1 fi11 J11

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va-n

dReÊRGELEGD

GRIFF1E RECHTBANK VAN

25 MAO 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

III

10

Onclernemingsnr : 0450.973.289.

Benaming

(voluit) : ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2200 Herentals, Vestingstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAKS) EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vier maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS, gevestigd te 2200 Herentals, Vestingstraat 3, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op achtentwintig september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig oktober daarna onder het nummer 931021-380 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op éénentwintig februari tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Billage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart daarna onder het nummer 06053659, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. . VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het vooriezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op één januari tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op één januari tweeduizend veertien, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

Ci

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS een boekhoudkundige staat per 1 januari 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 165.900,26 en een netto-actief van ¬ 146.411,38..

Het voorstel tot vereffening is ingegeven door het feit dat geen activiteiten meer zullen worden ontwikkeld. Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 20 februari 2014.

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

(getekend) Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor.

11

Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De voorzitter bevestigt dat een afschrift van voormelde verslagen en staat van activa en passiva, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, opgestuurd werden aan de houders van aandelen op naam en aan de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is,

TWEEDE BESLUlT. (VRUWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Aile documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist ais vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Turnhout de heer EMBRECHTS Hugo Denis Louisa, geboren te Herentals op vierentwintig mei negentienhonderd achtenveertig, rijksregisternummer 48.05.24019.13, wonende te 2200 Herentals, Vestingstraat 3, zijnde voornoemde vennoot sub 1, hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek; * niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Hugo Embrechts als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen,

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A, De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus aile handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens aile corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening aile formaliteiten en handelingen steilen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis

van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde

voornoemde de heer EMBRECHTS Hugo Denis Louise, geboren te Herentals op vierentwintig mei negentienhonderd achtenveertig, rijksregistemummer 48.05.24-019.13 wonende te 2200 Herentals, Vestingstraat 3.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de (onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap.

LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan Fiduciaire Mariën, Ghilain & Partners cvba te 2460 Kasterree, Geelsebaan 69A, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, ieder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij aile (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap ais handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming

vereffenaar(s), einde mandaat zaakvoerder afschrift van de beschikking - verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva - verslag van de bedrijfsrevisor.

4 V.00r-behciuden aan het Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2014
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffue van de A kte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPKANDEL

bah

aa

Bel Staa

1 8 SEP, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

1111111 1111,110111

--

Ondernemingsnr : 0450.973.289

Benaming

(voluit) : ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vestingstraat 3, 2200 HERENTALS

(voliedig adres)

Onderwerp akte Sluiting vereffening

Heden, 15 september 2014 wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders

der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS" in

vereffening, waarvan de zetel gevestigd is te 2200 HERENTALS, Vestingstraat 3, opgericht onder de vorm

van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Walter

Vanhencxthoven te HERENTALS op 28 september 1993, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad van 21 oktober nadien, onder nummer 931021-380.

De vennootschap werd vroegtijdig ontbonden bij akte verleden voor geassocieerd notaris Walter

Vanhencxthoven te HERENTALS op 4 maart 2014, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van ,

4 april nadien, onder nummer 14074209

De vergadering wordt geopend om 17.00 uur, onder het voorzitterschap van de heer Hugo Denis Louisa

EMBRECHTS, wonende te 2200 Herentals, Vestingstraat 3, in zijn hoedanigheid van vereffenaar,

hiernagenoemd.

Aanwezigheden.

A. Aandeelhouders.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd zoals gesteld, de volgende personen die verklaren houder te zijn van het

aantal aandelen dat hierna achter hun naam vermeld staat

1.0e heer EMBRECHTS Hugo Denis Louise, vereffenaar, wonende te 2200 Herentals,

Vestingstraat 3, houder van 741 aandelen.

2.Mevrouw VAN NUETEN Annie Francine, wonende te 2200 HERENTALS, Vestingstraat 3,

houdster van 9 aandelen.

Hetzij tezamen 760 aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal of 18.600,00- Euro.

2. Vereffenaar:

Is alhier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van vereffenaar: de heer EMBRECHTS Hugo Denis Louisa,

voornoernd,

Uiteenzetting van de voorzitter,

De voorzitter zet uiteen en stelt vast dat:

!.Deze vergadering vrijwillig is bijeengekomen om te beraadslagen over de hiernavermelde

agenda:

1.Kwijting aan de vereffenaar.

2.Verslag van de vereffenaar, aangesteld door de buitengewone vergadering de dato 4 maart 2014,

betreffende de vereffening van de vennootschap.

3.Vaststelling dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn.

4Naststelling dat de vereffening van de vennootschap voltooid is; dat, voor zoveel als nodig, het actief ten

gelde werd gemaakt, behoudens eventueel hetgeen hierna vermeld en dat, voor zoveel als nodig, de

schuldeisers werden uitbetaald en dat het saldo of de rest van de activa aan de aandeelhouders werd

toebedeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

5.Verslag van de vereffenaar.

6.Kennisname van de homologatie van de sluitingsrekeningen door de rechtbank van

koophandel.

7.Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en kwijting aan de vereffenaar voor zijn bestuur

8.Sluiting van de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

RTagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen-hij-aï BéleséTiSaatibre-- /91ff97201-4 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan aan het Belgisch Staatsblad

9.Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden te

2200 HERENTALS, Vestingstraat 3.

lait het voorgaande blijkt dat alle aandelen geldig vertegenwoordigd zijn. De vergadering kan

derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet

worden voorgelegd dat de formaliteiten van bijeenroeping vervuld werden.

111.0m te worden aangenomen de agendapunten de gewone meerderheid van de stemmen moet

bekomen die aan de stemming hebben deelgenomen.

IV.Ieder aandeel recht geeft op een stem.

Veststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend, zij stelt vast dat ze geldig is

samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging.

Na kennis genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda, vatten de vennoten de

agenda aan en nemen de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit op basis van de interim rekeningen, kwijting te verlenen aan de leden van de raad

van bestuur voor elke aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van hun mandaat voor de periode

lopende vanaf het begin van het boekjaar tot op de datum van ontbinding en dit voor zover dit nog niet

mocht gebeurd zijn in vroeger gehouden jaarvergaderingen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag de dato 3 september tweeduizendveertten van voornoemde

vereffenaar over het beheer en het gebruik der waarden van de vennootschap.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn.

VIERDE BESLUIT.

De enige vennoot stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is, behoudens eventueel het

hierna of voordien vermelde; dat het actief van de vennootschap voor zoveel als nodig ten gelde werd

gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald, dat het saldo of het restant van

de activa aan de aandeelhouders werd toebedeeld. De vergadering beslist om de gelden die aan de

aandeelhouders of de schuldeisers zouden toekomen en die om welke reden ook door de vereffenaar niet

zouden kunnen worden uitgekeerd aan de rechthebbenden, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito- en

Consignatiekas te Turnhout.

VIJFDE BESLUIT.

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar de dato 3 september

2014 en bevestigen bij gebrek aan commissaris op basis van hun individueel controlerecht conform artikel

194 van het Wetboek van Vennootschappen alle stukken te hebben geverifieerd.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat de ontbinding heeft plaatsgevonden op 4 maart 2014, dat de vereffenaar zijn

benoeming werd gehomologeerd door de vrz. Van de rechtbank van Koophandel op 17 maart 2014 en dat

de sluitingsrekeningen door de Rechtbank van Koophandel werden goedgekeurd op 11 september 2014.

De vergadering neemt kennis van deze homologaties en sluit er zich bij aan.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering beslist de verslagen van de vereffenaar en de door hem voorgelegde rekeningen goed te

keuren en kwijting te geven aan de vereffenaar en hem te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloelend

uit de vervulling van zijn taak als vereffenaar.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS" in vereffening, definitief opgehouden heeft te

bestaan.

NEGENDE BESLUIT.

De vennoten beslissen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard

worden gedurende vijf jaar te 2200 Herentals, Vestingstraat 3.

De vereffenaar

EMBRECHTS Hugo Denis Louise

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.02.2014, NGL 24.02.2014 14048-0330-011
13/03/2013 : TU072643
29/03/2012 : TU072643
01/03/2011 : TU072643
25/02/2010 : TU072643
18/03/2009 : TU072643
26/05/2008 : TU072643
04/06/2007 : TU072643
22/03/2006 : TU072643
23/05/2005 : TU072643
04/06/2004 : TU072643
17/06/2003 : TU072643
30/05/2002 : TU072643
30/05/2000 : TU072643
05/06/1999 : TU072643
24/06/1997 : TU72643

Coordonnées
ONTWERPBURO HUGO EMBRECHTS

Adresse
VESTINGSTRAAT 3 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande