O'MELANGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O'MELANGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.924.455

Publication

13/12/2012
ÿþMa12,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

0 DEC. 2012

GRIFFE RECHTBANK van KOOPHANIte MECHELEN

i

i

i

A

Vc beha aar Bek Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896924455

Benaming

(voluit) : O" Mélange

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Buisstraat 22, 2890 Sint-Armands

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 22 november 2012.

1° Beslissing tot gehele en volledige Kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar Van Verre Katrien, voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA "O'Mélange" definitief opgehouden heeft te; bestaan.

, 3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij

de wet verplichte termijn te Buisstraat 22, 2890 Sint-Amands.

4° Volmacht werd verleend aan mevrouw De Buyser Nadja of elke andere persoon verbonden aan A&F Services Burg BVBA, Plezantstraat 8 B, 9100 Sint-Niklaas, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het rechtspersonen-register.

5° Er zijn geen consignaties van gelden en/of waarden aan schuldeisers en/of vennoten. Voor ontledend uittreksel

Katrien Van Verre

Verefferiaar

Gelijktijdig neergelegd: Afschrift van de notulen

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 10.07.2012 12281-0169-013
17/02/2012
ÿþVi beha aar Bel Staa

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*12040511*

NEERGELEGD

06 -02- 2012

GRIFMMECHTBANK van KCOPHAND,L te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0896.924.455

Benaming

(voluit) : O'MÉLANGE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hingenesteenweg 105 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR  VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -CObRDINATIE STATUTEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "O'MÉLANGE", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 105, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondememingsnummer 0896.924,455, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bomem, op twintig december tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 23 DEC. 2011 Deel 481, blad 80, vak 16 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (E 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1, het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders de dato negen december tweeduizend en elf alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een C.V.B.A "VMB BEDRIJFSREVISOREN" te Antwerpen, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid VOSCH, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per negen december tweeduizend en elf, goed te keuren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vijftien december tweeduizend en elf luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap O'MÉLANGE met maatschappelijke zetel te B-2880 Bornem, Hingenesteenweg 105, een boekhoudkundige staat afgesloten op 9 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 8.366,88 en een negatief eigen vermogen (netto passief) van ¬ 63.717,24.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening, volledig en getrouw weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Neerpelt, 15 december 2011

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid VOSCH"

Beslissing

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van heden. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

2. Mevrouw Katrien VAN VERRE, wonende te 2890 Sint-Amands, Buisstraat 22 te benoemen als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart zij niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om haar mandaat uit te oefenen.

Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Annexes dü Môniteur beige

Bijlagen bij"iiéTSélgisel STá-àtsbTád-=-TT/II2/2UIZ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Zr] mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3, het einde van de opdracht van de zaakvoerders vast te stellen gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar.

4. de maatschappelijke zetel te verplaatsen van "Bornem, Hingenesteenweg 105" naar "Sint-Amands, Buisstraat 22", met ingang vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

5. dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zo nodig voorgaande artikels vervangt en die luidt ais volgt:

"Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van twintig december tweeduizend en elf, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar,mevrouw Katrien VAN VERRE wonende te 2890 Sint-Amands, Buisstraat 22, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetbcek van vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden,

Zij mag tevens verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden."

6. bijzondere volmacht te verlenen aan A&F Services te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8, met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen in het ondernemingsloket, de rechtbank van koophandel en met betrekking tot de BTW.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Katrien VAN VERRE voornoemd, vereffenaar van de vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 19 januari 2012 met betrekking tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11503-0163-014
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.06.2010 10218-0017-014

Coordonnées
O'MELANGE

Adresse
BUISSTRAAT 22 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande