NOYENS TRUCKS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOYENS TRUCKS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.747.386

Publication

30/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0475.747.386

Benaming

(voluit) : NOYENS TRUCKS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GEELSEWEG 48 - 2250 OLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 20 juni 2013 blijkt dat volgende bestuurders werden herbenoemd als bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar, met name tot en met de algemene vergadering over boekjaar 2018

- Newco Noyens Comm.V, met ais vaste vertegenwoordiger dhr. Danny Noyens, Geelseweg 48, 2250 Olen - Steenackers Ria, Houtum 90, 2460 Kasterlee

Onmiddellijk daaropvolgend heeft de Raad van Bestuur beslist om Newco Noyens Comm.V te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Newco Noyens Comm.V,

gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger Danny Noyens

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN _

2 i OKT, 2013

KOOPHANfieTURNHOUT

n " riff ler

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2015
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging t

Mod Word 11.1

 % - : _ ,i.

Neergelegd ter g lB van de REJCHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 DEC, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

be Griffier

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0475.747.386.

Benaming

(voluit) : NOYENS TRUCKS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Geelseweg 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING OF CONVERSIE VAN DE BESTAANDE AANDELEN - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie en twintig december twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap NOYENS TRUCKS, gevestigd te 2250 Olen, Geelseweg 48, opgericht bij akte verseden voor notaris André Nijs te Turnhout op vijfentwintig september tweeduizend en een, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf oktober daarna onder het refer-tenummer 20011012-658 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op negenentwintig decmeber tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig januari tweeduizend en elf onder het refertenummer 11016745, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de tweeduizend negenhonderd tachtig (2.980) bestaande aandelen (met stemrecht) te wijzigen door omzetting ervan (overeenkomstig en onder de voorwaarden voorzien bij de artikelen 480, 481 en 482 van het Wetboek van Vennootschappen) in twee categorieën van aandelen, te weten:

- enerzijds aandelen van categorie A, zijnde aandelen met stemrecht maar zonder preferent dividend;

- anderzijds aandelen van categorie B, zijnde aandelen zonder stemrecht maar met een preferent dividend. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het aantal aandelen per categorie te bepalen als volgt:

- tweeduizend driehonderd tweeënzestig (2.362) aandelen van categorie A

en

- zeshonderd achttien (618) aandelen van categorie B.

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist om de tweeduizend negenhonderd tachtig (2.980) aandelen toe te bedelen aan de voornoemde huidige aandeelhouders, als volgt:

toebedeling van duizend honderd eenentachtig (1.181) aandelen van categorie A, in ruil voor duizend honderd eenentachtig (1A81) (oude) aandelen;

- toebedeling van duizend honderd eenentachtig (1.181) aandelen van categorie A, in ruil voor duizend honderd eenentachtig (1.181) (oude) aandelen;

- toebedeling van zeshonderd achttien (618) aandelen van categorie B, in ruil voor zeshonderd achttien (618) oude aandelen.

VIERDE BESLISSING.

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de hierna vermelde artikelen van de statuten te wijzigen en/of aan te passen overeenkomstig de voormelde beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten.

- Wijziging en vervanging van artikel 5 door volgende tekst:

Artikel vijf.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd "

achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00) en werd volledig volgestort.

Het is verdeeld in tweeduizend negenhonderd tachtig (2.980) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde waarvan

tweeduizend driehonderd tweeënzestig (2.362) aandelen van categorie A, zijnde aandelen met stemrecht maar zonder preferent dividend, genummerd van "1" tot en met "2.362';

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- zeshonderd achttien (618) aandelen van categorie B, zijnde aandelen zonder stemrecht maar met een

preferent dividend, genummerd van "2.363" tot en met "2,980"

De aandelen zonder stemrecht krijgen toch stemrecht in de door de wet gestelde voorwaarden.

- Wijziging en vervanging van artikel 9 door volgende tekst:

Artikel negen. AARD VAN DE AANDELEN.

Aile aandelen (en andere effecten) van de vennootschap zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen (of andere effecten) op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder (of titularis van andere effecten) kennis kan nemen.

Dit register van aandelen (of andere effecten) op naam wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder (of titularis) ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, én door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders (of titularissen van andere effecten).

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel (of ander effect) opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Ci

- Wijziging en vervanging van artikel 38 door volgende tekst:

Artikel achtendertig. STEMRECHT.

Elk aandeel van categorie A geeft recht op één stem.

Elk aandeel van categorie B krijgt enkel stemrecht in de door de wet gestelde voorwaarden.

- Toevoeging in artikel 45 van de statuten van volgende tekst als nieuwe laatste paragraaf ,

"(..)

Met ingang van het boekjaar dat aanvangt op één januari tweeduizend veertien zal een preferent dividend worden uitgekeerd aan de zeshonderd achttien (618) aandelen van categorie B, gelijk aan veertig procent (40%) van de te bestemmen winst van het boekjaar met een minimum van vijfentwintig procent (25%) van het werkelijk gestort kapitaal.

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137 en met ondememingsnummer 0525.860.160, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming en/of teneinde het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) overheidsdiensten tot uitvoering van voorgaande statutenwijziging(en).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte omzetting of conversie van de bestaande aandelen, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Y

Voor-

° laehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Annexes dù Moniteur b

S'tiáfsTiTád-=12/0I720I5

Bïjlagen bijl etTérgisch

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 25.06.2013 13210-0062-018
29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 27.06.2012 12218-0116-018
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 13.07.2011 11293-0403-018
31/01/2011
ÿþ Ma 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bi 111 NEERGELEGD

E 11IIl GRIFFIE RECHTBANK VAN

St

1 8 JAN. 2011

KOOPHAF TURNHOUT tje griffiar,









Ondernemingsnr : 0475.747.386.

Benaming

(voluit) : NOYENS TRUCKS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Geelseweg 48

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (INBRENG IN NATURA) - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig december twee duizend en Ben, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op zeven januari twee duizend en elf, boek 5/154 blad 16 vak 18, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw P. Berner, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap NOYENS TRUCKS gevestigd te 2250 Olen, Geelseweg 48, opgericht bij akte verleden voor notaris André Nijs te Turnhout op vijfentwintig september twee duizend en een, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf oktober daarna onder het refertenummer 20011012-658, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aangezien iedere vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV NOYENS TRUCKS bestaat uit een gedeelte van een

schuldvordering, voor een bedrag van ¬ 236.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.360 aandelen van de NV NOYENS TRUCKS, met een

nominale waarde van ¬ 100,00 per aandeel, en is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 22 december 2010.

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

(getekend) Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar' van het bijzonder verslag van de raad van bestuur neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERMEERDERING.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd zesendertigduizend euro (¬ 236.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot tweehonderd achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00) door de creatie van tweeduizend driehonderd zestig (2.360) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in natura, bestaande uit een gedeelte van een (zekere, vaststaande en opeisbare) schuldvordering ten laste van de vennootschap en dat de tweeduizend driehonderd zestig (2.360) nieuwe aandelen die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Danny Noyons en aan mevrouw Maria Steenackers, beiden voornoemd, ieder voor de helft of aan ieder duizend honderd tachtig (1.180) aandelen, als tegenprestatie van de inbreng.

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

De heer Danny NOYENS en mevrouw Maria STEENACKERS, voornoemde aandeelhouders sub 2. en 3., die, na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die uiteenzetten dat zij houder zijn is van een (zekere, vaststaande en opeisbare) schuldvordering.

- Na deze uiteenzetting verklaren beide voornoemde aandeelhouders sub 2. en 3. inbreng te doen in de vennootschap van een gedeelte van hun schuldvordering voor een bedrag van tweehonderd zesendertigduizend euro (¬ 236.000,00).

Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng wordt aan voornoemde aandeelhouders die hierbij aanvaarden, tweeduizend driehonderd zestig (2.360) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt.

Voornoemde aandeelhouders verklaren hiervan volledig op de hoogte te zijn en daarvan kennis te hebben. VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

Alle leden van de vergadering stellen vast en verzoeken mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig

proces-verbaal vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel

volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend negenhonderd tachtig (2.980) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om hei in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Artikel vijf.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd

achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00) en werd volledig volgestort.

Het is verdeeld in tweeduizend negenhonderd tachtig (2.980) (gelijke) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde.

Voor-behi ouden aan#+et Belgisch Staatsblad

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uit-voering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Lierseweg 116, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (inbreng in natura), statutenwijziging historiek met coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10342-0347-017
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 06.07.2009 09379-0177-017
02/01/2009 : TU092078
15/07/2008 : TU092078
27/06/2008 : TU092078
26/04/2007 : TU092078
08/08/2006 : TU092078
21/06/2005 : TU092078
24/06/2004 : TU092078
09/07/2003 : TU092078
12/10/2001 : TUA017759
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0096-017

Coordonnées
NOYENS TRUCKS

Adresse
GEELSEWEG 48 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande