MEESTERS IN BEHEER, AFGEKORT : M.I.B.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEESTERS IN BEHEER, AFGEKORT : M.I.B.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.494.778

Publication

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 02.04.2013 13081-0467-011
24/01/2012
ÿþr.f , mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0444.494.778

Neergelegd fer griffie van de RerHt : '

van Koophandel ie Anfwcr^ei, ~.

1 1 JAN. 2012

Griffie

111111 lIl1 lI 1 11111 III 1l 111111111 11l 1111

" iaozi7ne*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Benaming (voluit) : OOLS INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Molenheide 101

2242 Zandhoven (Pulderbos)

Onderwerp akte NV: AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WET VAN 1999  OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING -AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 20

december 2011, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 21 december 2011, boek 123,

blad 81, vak 16. Ontvangen: 25,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone

algemene vergadering van de naamloze vennootschap "OOLS INVEST", met éénparigheid de volgende

beslissing heeft genomen:

1.Wiizieine van de maatschappeliike benaming

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke benaming te''

wijzigen van "Ools Invest" naar "Meesters in Beheer", afgekort "M.l.B." en dit met ingang vanaf heden.

2. Omzetting van het kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist dat het kapitaal van drie miljoen tweehonderd vijftig duizend Belgische

frank (3.250.000 bef) zal omgezet worden in euro en thans tachtig duizend vijfhonderd vijfenzestig euro en

. veertig cent bedraagt (80.565,40 ¬ ).

3.Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

" De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam, en dit vanaf heden, overeenkomstig de Wet van 14 december 2005.

" Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet,'. de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam en dit uiterlijk tegen 31 december 2011.

Ondertekende notaris stelt vast dat er heden een aandelenboek werd opgemaakt met vermelding van de ; aandelen zoals in de hierboven vernoemde verhouding.

4.Wiizigine boekiaar

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het boekjaar te wijzigen derwijze dat " het in de toekomst zal beginnen op één oktober en eindigen op dertig september van het daaropvolgende,'

" jaar. Deze beslissing zal onmiddellijke uitwerking krijgen zodat bijgevolg het huidige boekjaar nog loopt tot

.. dertig september 2012.

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt in deze zin aangepast.

5.Wijziging datumjaarvereadering

" Aansluitend beslist de vergadering dat de jaarvergadering in de toekomst gehouden zal worden telkens de

eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden eerste zaterdag van de maand maart om tien uur

tweeduizend en dertien.

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt in deze zin aangepast.

6.Aanpassingvan de statuten aan de genomen beslissingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A mod 11,1



r Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Aanpassing van de statuten aan hoger vermelde beslissingen en aan het nieuw Wetboek Vennootschappen door aanneming en goedkeuring van nieuwe statuten in onderhavig

. Vorm: Naamloze vennootschap.

Naam: "Meesters in Beheer", afgekort "M,I.B."

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het aankopen, , het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; de deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de

opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen;

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd gevestigd te 2242 Zandhoven (Polderbos), Molenheide 101.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtig duizend vijfhonderd vijfenzestig euro en veertig cent (80.565,40 ¬ ).Het is verdeeld in zesduizend achthonderd zevenenzeventig (6877) , aandelen zonder nominale waarde met elk een fractiewaarde van één/zesduizend achthonderd : zevenenzeventigste (1/6877e)deel. Er kunnen door de raad van bestuur titels van meerdere aandelen worden uitgegeven.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders, natuurlijk personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor ten hoogste zes jaar. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen, of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor: volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk overdragen en kan inzonderheid het intern dagelijks bestuur overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derde personen. Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk

" optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een afgevaardigd-bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegen-woordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rY . " - mod 11.1



Voor-

behouden aan het Beigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende : volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht. Algemene vergadering: De jaarvergadering heeft plaats telkens op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, in de maatschappelijke zetel of in de plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Zij zal de verslagen van de bestuurders en commissarissen horen en de jaarrekening, waaronder de balans, behandelen eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan bestuurders en commissarissen en ' tot aanstellingen hiervan overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten van de agenda.

Alle besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen en de jaarvergadering mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Ook de buitengewone en bijzondere algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek :

Vennootschappen. "

Boekjaar: Elk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Winst - Verdeling

. Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt. Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 25

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III! !lIf !I1J 11111111 U1 ~II~NINI

'11130866+

Ondememingsnr : 0444.494.778

Benaming

(voluit) : Ools Invest

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Paulus Beyestraat 173 GLV te 2100 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling bestuurders en verplaatsing maatschappelijke zetel

." ©eu1tJ

Griffie " °

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemen Vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel: d.d. 18 juli 2011:

De heer Frank Ools en mevrouw Ghislaine Van Mierlo vragen aan de vergadering hun ontslag als: bestuurders met ingang van heden.

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering het ontslag te aanvaarden van de heer Frank Cols als bestuurder en gedelegeerd bestuurder even als het ontslag te aanvaarden van mevrouw Ghislaine Van Mierlo; als bestuurder met ingang van heden. De vergadering dankt beide bestuurders voor hun inzet en geven hen, décharge voor hun bestuur over het lopende boekjaar tot heden.

De heer Christian Meesters (NN 540824 403.67), enerzijds optredend namens de Gewone Commanditaire: Vennootschap "Meesters in Vastgoed" (RPR Antwerpen 0821.991.262) in zijn hoedanigheid van beherend vennoot en anderzijds optredend in eigen naam verzoekt de vergadering om hun aanstelling als bestuurders. ` met ingang van heden.

Met unanimiteit van stemmen keurt de algemene vergadering de aanstelling goed van de Gewone : Commanditaire Vennootschap "Meesters in Vastgoed" en van de heer Christian Meesters als bestuurders met. ingang van heden. Na enig overleg beslist de nieuwe Raad van Bestuur dat de Gewone Commanditaire' Vennootschap "Meesters in Vastgoed" het mandaat van gedelegeerd bestuurder zal uitoefenen.

Aansluitend wordt met unanimiteit van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel van: de vennootschap over te brengen van de Paulus Beyestraat 173 te 2100 Antwerpen naar 2242 Zandhoven te; Molenheide 101.

Alle beslissingen gaan in per 18 juli 2011,

eFfà

zes. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 03.08.2011 11376-0178-010
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.01.2011 11017-0447-009
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 26.08.2009 09655-0379-012
04/03/2009 : AN286335
08/09/2008 : AN286335
19/08/2008 : AN286335
18/07/2008 : AN286335
02/01/2007 : AN286335
01/09/2006 : AN286335
07/10/2005 : AN286335
19/04/2005 : AN286335
25/10/2004 : AN286335
11/07/2003 : AN286335
09/09/2002 : AN286335
05/04/1997 : AN286335
19/09/1996 : AN286335

Coordonnées
MEESTERS IN BEHEER, AFGEKORT : M.I.B.

Adresse
MOLENHEIDE 101 2242 PULDERBOS

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande