MCCAIN EUROCENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MCCAIN EUROCENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.729.781

Publication

30/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

eur-j,.1ezél ?..,rif rie van d.p. REM:Il-MANU. VAN ZOOP HANDEL

1 7 JULI 2014

ANTWERPEN (Meng TURNHOUT rie Gritpe

,

Nigq1118

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

, ^ -----

Ondernemingsnr : 0452729781

Benaming (voluit) : McCAIN EUROCENTER

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Nijverheidsstraat 2

2280 Grobbendonk

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING EN UITGIFTEPREMIE - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig juni tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewat, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ; "McCAIN EUROCENTER", waarvan de zetel gevestigd is te 2280 Grobbendonk, Nijverheidsstraat 2, hierna "de! Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap van vijfhonderdzevenenveertig miljoen: vijfhonderdvijftienduizend vierhonderd negenentachtig Canadese dollar tweeënvijftig cent (CAD 547,515,489,52) om het te brengen op één miljard zevenenzestig miljoen vijfhonderddertigduizend driehonderd,:. en drie Canadese Dollar eenendertig cent (CAD1.067.530.303,31) door de uitgifte van zeventien miljoen,: negenhonderd eenenveertig duizend achthonderd en één (17.941.801) nieuwe Categorie A aandelen die van' dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande Categorie A aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennootschap "McCain Luxembourg ; Holdings S.à r.l.", van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan McCain Luxembourg Holdings S.à ri., de zeventien rniljoen. negenhonderd eenenveertig duizend achthonderd en één (17.941.801) nieuwe volledig gestorte aandelen. klasse A toegekend.

REVlSORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 25 juni 2014, opgesteld door de burgerlijke ' vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door Peter D'hondt, luiden letterlijk als volgt:

«Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap McCain Eurocenter NV, bestaat uit de; inbreng van een schuldvordering ten bedrage van CAD 700.000.000 vanwege McCain Luxembourg Holdings SARL.

Wij zijn van oordeel dat:

- De raad van bestuur van de Vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de: inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend ais tegenprestatie voor de inbreng in: nature;

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bederevisoren,

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden vat. waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandeel zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

mad 11.1

De vergoeding i'ien de inbreng in natura bestaat in zeventien miljoen negenhonderd éénenveedig duizend achthonderd en één (17.941.801) aandelen van de vennootschap McCain Eurocenter NV zonder nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de: rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 25 juni 2014

De Commissaris

PwC Bedriffsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Peter D'hondt

Bedrijfsrevisor"

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die . voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal, uitgedrukt in Canadese dollar bedraagt één miljard tweehonderdtwintigmiljoen veertienduizend achthonderddertien Canadese dollar en negenenzeventig cent (CAD 1.220.014.813,79).

Het is verdeeld in vierendertig miljoen negenhonderdtweeëntachtig duizend vierhonderdnegentien (34.982.419) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigd door vierendertig miljoen vierhonderddrieënzeventig duizend vierhonderd achttien (34.473.418) kapitaalaanderen Categorie A, vijfhonderd negenduizend en één (509.001) kapitaalaandelen Catégorie B.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

3/ Toevoeging van een nieuwe alinea in fine Titel X: Geschiedverhaal van het kapitaal, als volgt

16. Bil besluit van de buitengewone algemene vergadering van zesentwintig juni tweeduizend veertien werd besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura met een bedrag van vijfhonderdzevenenveertig miljoen vijfhonderdvijftienduizend vierhonderd negenentachtig Canadese dollar tweeënvijftig cent (CAD 547.515.489,52) om het van vijfhonderdtwintigmiljoen veertienduizend achthonderddertien Canadese dollar en negenenzeventig cent (CAD 520.014.813,79) te brengen op één miljard zevenenzestig miljoen vijfhonderddertigduizend driehonderd en drie Canadese Dollar eenendertig cent (CAD1.067.530.303,31) met creatie van zeventien miljoen negenhonderd eenenveertig duizend achthonderd en één (17.941.801) nieuwe klasse A aandelen. Het is verdeeld in vierendertig miljoen, negenhonderdtweeëntachtig duizend vierhonderdnegentien (34.982.419) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigd door vierendertig miljoen vierhonderddrieënzeventig duizend vierhonderd achttien (34.473.418) kapitaalaandelen Categorie A, vijfhonderd negenduizend en één (509.001) kapitaalaandelen Categorie B. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort. Bovendien werd een uitgiftepremie volstort en geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies ten belope van honderdtweeënvijftig miljoen vierhonderdvierentachtig duizend vijfhonderd en tien Canadese dollar achtenveertig cent (CAD 152.484.610,48).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UllTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 602, § 1, 1e !id van het Wetboek van vennootschappen, en een verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 602, § 1, 3° lid van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vc56r registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

'44Voor-.1)shouclen aan het Belgisch etaatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/12/2014
ÿþ Mod word, 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

9111!1V 1111

d

i

"4 ffie van de

` : " _ ~' ," r ~,o'IAIIT~]ET,

~ 8 DEC, 2014

''" l:ToUT

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.729.781

Benaming

(voluit) : McCain Eurocenter

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 2, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder - Kennisname van de vervanging van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris - Volmachten en bevoegdheden.

Er blijkt uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 11 december 2013 dat de algemene vergadering :

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van de heer Erwin Pardon als bestuurder van de Vennootschap, dit ontslag gaat in vanaf vandaag.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd,

- BESLOTEN HEEFT om de heer Michael (roepnaam : Mike) Crouse, wonende te 5 rue Leon Robichez, Marcq en Baroeul, 59700, Frankrijk als bestuurder van de Vennootschap te benoemen.

- BESLOTEN HEEFT, daarenboven, dat zijn mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 30 juni 2019,

- BESLOTEN HEEFT dat de heer Michael (roepnaam : Mike) Crouse zijn mandaat onbezoldigd za uitoefenen.

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het feit dat de vaste vertegenwoordiger van de commissaris van de Vennootschap,. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, voortaan de heer Peter D'hondt zal zijn in plaats van de heer Peter Van den Eynde. Deze vervanging gaat in vanaf het boekjaar eindigend op 30 juni 2014 en is van toepassing voor de resterende duur van het commissarismandaat.

- BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Eis Bruis, met keuze van woonplaats te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

29/12/2014
ÿþ Mua Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



xrdtllugmtCgit toi g" rSallcx Val Cte RECHTIBA.NK VAN KL7OiYRANDET,

1 6 DEC. 2014

AIVTWEFt;'EIN/ a.tne:nig TURNHOUT

8iftileer



Ondernemingsnr Benaming e> Li -52, 'A &I.

{voluit): (verkorf) McCain Eurocenter



Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 2 - 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder! Herbenoeming Commissaris Volgens de notulen van de algemen vergadereing der aandeelhouders op 11 december 2013 om 12u30

1. KENNISGENOMEN van het feit dat de algemene vergadering de heer Max Koeune krachtens notulen van de algemene vergadering van 12 december 2012 wilde aanstellen als bestuurder van de Vennootschap. De heer Max Koeune heeft dit bestuursmandaat echter niet aanvaard. Voor de duidelijkheid wordt vermeld dat de heer Koeune bijgevolg nooit bestuurder is geweest van de Vennootschap. Per vergissing werd er in een eenparig schriftelijke besluit van de aandeelhouders genomen in mei 2013 van uitgegaan dat de heer Max Koeune rechtsgeldig ais bestuurder benoemd werd, en werd kennisgenomen van zijn ontslag. Deze weergave strookt echter niet met de feiten en dient als materiële vergissing beschouwd te worden.

KENNISGENOMEN van het ontslag van de heer Erwin Pardon als bestuurder van de Vennootschap, dit ontslag gaat in vanaf vandaag.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

BESLOTEN om de heer Mike Crouse, wonende te 5 rue Leon Robichez, Marcq en Baroeul, 59700, France als bestuurder van de Vennootschap te benoemen.

BESLOTEN, daarenboven, dat zijn mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 30 juni 2019.

2. KENNISGENOMEN van het feit dat de vaste vertegenwoordiger van de commissaris van de Vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, voortaan de heer Peter D'hondt zal zijn in plaats van de heer Peter Van den Eynde. Deze vervanging gaat in vanaf het boekjaar eindigend op 30 juni 2014 en is van toepassing voor de resterende duur van het commissarismandaat.

Michael Crouse

Ingrid Baeten

Op de laatste biz van Luii;_B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instiumenterende notar+s hetzij van de persoolnten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Ne'r en h ndtël;.7,nina

21/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I fl11!

*13099713*

rNi }:r. L... 1 l %..4 j.-. L- 1.-. ~..á L.. GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 z 1UN1 2C13

KOOPHANDEL TURNHOUT

17kiff kif ier



Ondernemingsnr : 0452.729.781

Benaming

(voluit) ; McCain Eurocenter

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 2, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming van een commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 5 december 2011 blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft om de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en met administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt Peter Van den Eynde, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat, te benoemen tot commissaris voor een periode van drie jaar, Het mandaat van commissaris vervalt na de gewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2014.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Ingrid Baeten

Bestuurder

Franck Roseau

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenl 7iét Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 06.11.2012 12634-0032-038
22/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Z~

ll1I 11 llh1 1I 11 ll ll1 lIl 1i

Riiiaaoea*

bet oz Be Sta;

111

Ondernemingsnr : 0452.729.781

Benaming

(voluit) : McCAIN EUROCENTER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 2, B-2280 Grobbendonk

Onderwerp akte : ontslag - benoeming - volmacht

Er blijkt uit het de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 28 juli 2011 dat de aandeelhouders :

1. AKTE GENOMEN HEBBEN van het ontslag van de heer Michel Delaitre als bestuurder van de Vennootschap, dit ontslag gaat in vanaf 28 juli 2011.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het vorige boekjaar, dat een einde nam op 30 juni 2011, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd. De te verlenen. kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar, dat, een aanvang nam op 1 juli 2011, tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de gewone algemene vergadering, van volgend jaar voorgelegd.

2. BESLOTEN HEBBEN om mevrouw Ingrid Baeten, wonende te Veorkempenlaan 10, 2900 Schoten, te, benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 6 jaar, welke een aanvang neemt vanaf' 28 juli 2011.

Mevrouw Ingrid Baeten zal niet vergoed worden voor de uitoefening van haar mandaat.

3. BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.11.2010, NGL 21.12.2010 10636-0268-043
20/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*150429

Neergelegd ter gxixtle van de BECHr!'l3AkVt{ V A N >{C)rml:]:A.NUEL

10 M11aRT 2015

ANTWERp.iJív d.tüBillq, .. UFiNHOIIT Do Geff}e



Ondernemingsnr : 0452.729.781

Benaming

(voluit) : McCain Eurocenter

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 2, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - Volmachten en bevoegdheden.

Er blijkt uit de notulen van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 16 december 2014 dat de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders :

- BESLOTEN HEEFT als commissaris te herbenoemen voor een periode van drie jaar de firma PWC Bedrijfsrevisoren, met zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe en administratief kantoor te Generaal Lemanstraat 67, 2018 Antwerpen, dat in overeenstemming met artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen als vertegenwoordiger Peter D'hondt BVBA/SPRL, met zetel te Gavermolenstraat 53, 9111 Sint-Niklaas (Belsele) aanstelt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter D'hondt, Commissaris, om het mandaat uit te oefenen. Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 30 juni 2017.

- BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, met keuze van woonplaats te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 21.01.2010 10018-0088-038
20/04/2015
ÿþ Mad Word 11.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Nleergeiecgo ter grille van de

RECHTBANK VAN KOO° -iANDEE.

O 8 APR. 2015

ANTWERPEN afcefng TURNHOUT

palifilie

111111

5057191

Ondernemingsnr : 0452.729.781

Benaming

(voluit) : McCain Eurocenter

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 2, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Volmachten.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 1 april 2015 dat de aandeelhouders

- AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer Michael Crouse, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 28 februari 2015.

- BESLOTEN HEBBEN dat de te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de: periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, zal worden voorgelegd aan de: volgende gewone algemene vergadering die besluit over de goedkeuring van de jaarrekening over het huidige; boekjaar.

- BESLOTEN HEBBEN de heer Jean-Xavier Alain Du?anleau, wonende te 67 Man Avenue, Toronto, Ontario, Canada M4S 2Y2 te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 28 februari 2015. Het mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2020,

Het mandaat van de heer Jean-Xavier Alain Duranleau zal niet vergoed worden.

- BESLOTEN HEBBEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren,

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 25.06.2008 08297-0336-038
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 17.04.2007, NGL 13.06.2007 07213-0316-041
22/06/2005 : BL596619
22/06/2005 : BL596619
23/05/2005 : BL596619
11/05/2005 : BL596619
11/05/2005 : BL596619
07/09/2004 : BL596619
12/07/2004 : BL596619
08/07/2004 : BL596619
12/01/2004 : BL596619
04/06/2003 : BL596619
30/05/2003 : BL596619
24/01/2003 : BL596619
28/11/2002 : BL596619
19/12/2001 : BL596619
11/12/2001 : BL596619
25/08/2001 : BL596619
27/07/2000 : BL596619
27/07/2000 : BL596619
24/12/1999 : BL596619
29/06/1999 : BL596619
20/05/1999 : BL596619
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 17.12.2015 15696-0560-038
05/02/1998 : BL596619
08/11/1996 : BL596619
19/05/1995 : BL596619
03/05/1995 : BL596619

Coordonnées
MCCAIN EUROCENTER

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 2 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande