MAXILOU PRODUCTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAXILOU PRODUCTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 540.648.207

Publication

18/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 13158821*

NEERGELEGD

OS -10- 2013

GRIFFIE FiE~rerreANK van

KOOPNANnFl tg M1=CHELEN

Ondernemingsnr : 51& o 1

Benaming

(voluit) : MaxiLou Productions

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Venusstraat 12, 2830 Blaasveld

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en dertien, de eerste oktober, zijn bijeengekomen:

1, Mevrouw Petra Naster, geboren te Bonheiden op 2010111977, wonende te Venusstraat 12, 2830 Blaasveld

2. De heer Ronny Van Looveren, geboren te Brasschaat op 05/02/1973, wonende te Venusstraat 12, 2830 Blaasveld.

(.OPRICHTING.

De comparanten verklaren een vennootschap onderfirma onder hen op te richten, onder de naam "MaxiLou Productions" met maatschappelijke zetel te Venusstraat 12, 2830 Blaasveld, waarvan het maatschappelijk kapitaal bepaald werd op duizend euro (1.000,00 euro) en verdeeld is in honderd (100) gelijke deelbewijzen, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1 °mevrouw Petra Naster, voomoemde comparant sub 1., voor een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 euro), hetzij vijftig (50) deelbewijzen;

2°de heer Ronny Van Looveren, voornoemde comparant sub 2., voor een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 euro), hetzij vijftig (50) deelbewijzen.

Al de comparanten verklaren en erkennen;

1°dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de,

vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting:

geopend.

2°dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van duizend euro ter hare beschikking heeft.

II. STATUTEN.

Zij stellen de statuten van de vennootschap vast ais volgt:

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een vennootschap onder firma. Haar naam luidt: "MaxiLou Productions." Deze naam

dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder

de vorm van een vennootschap onder firma".

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Venusstraat 12, 2830 Blaasveld.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders. De vennootschap kan, bij eenvoudige

beslissing van het bestuuur, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en

bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Event Planning

2.Project Management

3.Accaunt Management

4.Monteren en balanceren van banden voor auto's en motoren

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'tg 4 5.Aan- en verkoop van banden voor auto's en motoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge 6.Aanleggen en onderhouden van tuinen

7.Het organiseren van netwerkactiviteiten, zakenreizen, events, beurzen, seminars, voordrachten voor particulieren, zelfstandigen en derden.

8.Het opnemen van bestuursmandaten in andere ondernemingen.

9.Zowel in het binnenland als daarbuiten, het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende ais onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen. Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genoot zouden hebben van deze onroerende goederen en aan deze personen leningen toe te staan.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van oprichting. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, van een uittreksel der oprichtingsakte, Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, genomen onder de voorwaarden zoals vereist bij een statutenwijziging.

TITEL Il - KAPITAAL  AANDELEN.

ARTIKEL 5,

De maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van duizend euro (1.000,00 euro) en verdeeld in honderd aandelen.

ARTIKEL 6.

De maatschappelijke delen luiden op naam. Op de maatschappelijke zetel wordt een register gehouden van de delen op naam, De eigendom van een deel op naam wordt vastgesteld door een inschrijving in het register. Iedere deelgenoot mag kennis nemen van dat register.

TITEL III. BESTUUR,

ARTIKEL 7.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergade-ring, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn hemoembaar.

ARTIKEL 8.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. ARTIKEL 9.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s).

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR  WINST

ARTIKEL 10.

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de maat-schappelijke zetel de derde donderdag van de maand juni van elk jaar, om 18 uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag. Een buitengewone algemene vergadering kan bovendien worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) volgens de vormen voorzien door de wet telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist,

ARTIKEL 11.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 12

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo,

TITEL VI. AFSTAND  DELEN  OVERLIJDEN - UITTREDING.

ARTIKEL 13.

Een deelgenoot kan zijn deel niet afstaan aan derden, noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking tot zijn deel, zonder de uitdrukkelijke en geschreven toestemming van al zijn medevennoten. ARTIKEL 14.

Een nieuwe beherende vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits de toestemming van iedere deelgenoot en mits inbreng van roerend of onroerend goed enlot kapitaal waarvan de waarde bepaald zal worden zodanig dat de interne door de bestaande vennoten ingenomen verhoudingen ongewijzigd zullen blijven.

ARTIKEL 15,

In geval van overlijden van een vennoot komt door dit overlijden geen einde aan de vennootschap. De waarde van de delen van de overleden vennoot wordt overgedra-gen aan de erfgenamen van de vennoot. ARTIKEL 16.

In geval een deelgenoot wenst uit te treden brengt hij hiervan zijn medevennoten schriftelijk in kennis. De medevennoten zullen pondspondsgewijs de delen van de uittredende vennoot overnemen tegen de werkelijke intrinsieke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elke partij te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de deelbewijzen kunnen beïnvloeden, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derdedeskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen zal aangewezen worden door de " voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop en de betaling van de delen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld.

ARTIKEL 17.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden dan ook, zal de vereffening gedaan worden door de zorgen van de beherende vennootschap. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen tussen alle deelgenoten verdeeld in verhouding tot hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen vanaf het moment van oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de derde donderdag van juni in het jaar twee-duizend en veertien,

2.In haar/zijn functie van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap worden aangesteld mevrouw Petra Naster en de heer Ronny Van Looveren, wonende te Venusstraat 12, 2830 Blaasveld. Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering. Mevrouw Naster en de heer Van Looveren bevestigen hun mandaat te aanvaarden.

3.Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de coiïpera-tieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Handson & Partners NV te 2550 Kontich, Prins, Boudewijnlaan 12b, vertegenwoordigd door de heer Geert Schellekens teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle forma-liteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Aldus overeengekomen te Blaasveld op 1 oktober 2013.

Opgemaakt in drie exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

Petra Naster Ronny Van Looveren

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAXILOU PRODUCTIONS

Adresse
VENUSSTRAAT 12 2830 BLAASVELD

Code postal : 2830
Localité : Blaasveld
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande