MAPLEBURN

Société en commandite simple


Dénomination : MAPLEBURN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.870.353

Publication

02/03/2011
ÿþ Mod 2.1

'3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

+iiossaas"

II

qooredegd ter rifee vae de Rec!º%tied v~ Koophanalei AnPwaeen, op

9 8 FER, Z.

Griffie

tJ

Ondernemingsnr : 0827.870.353

Benaming

(voluit) : Mapleburn

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Eglantierlaan 97, 2610 Wilrijk Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke zetel

Volgens artikel 3 van de statuten beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen

- van: Eglantierlaan 97, 2610 Wilrijk

- naar: Hoge Weg 392, 2940 Hoevenen

en dit met ingang van 24/01/2011

Bernard De Coster Zaakvoerder

24/08/2015
ÿþ I lieta Mad Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan he Belgisc Staatsbl



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 AUG. 1015 .

afdellagitf Terpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0827870353

Benaming

(voluit) : Mapleburn

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : 2940 Hoevenen, Hoge Weg 392,

(volledig adrea)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 14 juli 2015 is overeenkomstig artikel 719 W.Venn. door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel voor geruisloze fusie opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

I.De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Gewone Commanditaire Vennootschap Mapleburn, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0827.870.353, met maatschappelijke zetel te 2940 Hoevenen, Hoge Weg 392.

Deze vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2010 onder nummer 111970, met een maatschappelijk kapitaal, geheel geplaatst, van 1000,00 EUR (duizend euro) vertegenwoordigd door 1000 aandelen waarop in speciën werd ingetekend. De aandelen hebben een fractiewaarde van één/één duizendste (111000e) van, het kapitaal. Deze aandelen werden onmiddellijk volledig volstort.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent:

-De heer Bernard De Coster, wonende te Hoge Weg 392, 2940 Hoevenen, niet-statutaire zaakvoerder,

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nuvem, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0834.878.604, met maatschappelijke zetel te 2940 Hoevenen, Hoge Weg 392.

Deze vennootschap is opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden op 25 maart 2011 en werd op 7 april 2011 gepubliceerd in de bijiagen van het Belgische Staatsblad onder het nummer 0052399. Het kapitaal van de vennootschap, bij de oprichting vastgesteld op 18.550,00 EUR (achttienduizend vijfhonderdvijftig euro), wordt vertegenwoordigd door 1000 (duizend) gelijke aandelen zonder nominale waarde waarop in speciën werd ingetekend.

De 1000 gelijke aandelen hebben een fractiewaarde van elk één/één duizendste (1/1000e) van het maatschappelijk kapitaal en werden volstort ten belope van 6.200,00 EUR (zesduizend tweehonderd euro).

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent:

-De heer Bernard De Coster, wonende te Hoge Weg 392, 2940 Hoeven en, niet-statutaire zaakvoerder.

II.Voorstpl van fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

+V orx

ebehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende dat de Raden van Bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 719 t.e.m. 729 Wetboek Vennootschapsrecht, zullen overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de Raden van Bestuur van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een geruisloze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

a)Een fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.De gewone commanditaire vennootschap Mapleburn, voornoemd, die overeenkomstig artikel 4 van de statuten het volgende doel heeft:

De sub 2 genoemde vennootschap, zal als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1 gemelde vennootschap, die de over te nemen vennootschap is.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op aandelen NUVEM, voornoemd, die overeenkomstig artikel 2 van de statuten het volgende doel heeft:

- b)Ruilverhouding: gezien het om een geruisloze fusie gaat dient er geen ruilverhouding te worden bepaald: aile aandelen zijn reeds in het bezit van NUVEM BVBA.

c)Vanaf 30 september 2015 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap.

d)Het aandelenregister van de over te nemen vennootschap zal bij het fusiebesluit worden vernietigd. e)Er zijn geen vennoten bij de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten genieten.

f)Aan de zaakvoerder van de overnemende en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap worden geen bijzonder voordeel toegekend.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december 2015.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Bij goedkeuring van de verrichtingen worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 juli 2015,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAPLEBURN

Adresse
HOGE WEG 392 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande