MANAGEMENT ACCOUNTING WORKSHOPS EN SEMINARIES, AFGEKORT : MAWS

Divers


Dénomination : MANAGEMENT ACCOUNTING WORKSHOPS EN SEMINARIES, AFGEKORT : MAWS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.937.347

Publication

28/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0473.937.347

Benaming

(voluit) : Management Accounting Workshops en Seminaries (verkort) : MAWS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Guibertusplein 15, 2222 Itegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De bijzondere algemene vergadering van 14 december 2013 nam met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen:

- De vennootschap wordt in ontbinding gesteld per 14 december 2013, Gezien er blijkens de staat van activa en passiva per 30/11/2013 geen activa en passiva meer te vereffenen zijn, gaan alle vennoten er uitdrukkelijk mee akkoord dat de vereffening onmiddellijk per 14 december 2013 definitief gesloten wordt en dat de vennootschap bijgevolg ophoudt te bestaan. De vennoten verklaren uitdrukkelijk deze schulden voor eigen rekening te voldoen.

- Er zal geen vereffenaar worden aangesteld.

- De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord om alle eventuele tegoeden en schulden te verdelen die na sluiting van de vereffening nog opduiken en dit in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de vennootschap.

- Er wordt algehele kwijting en ontslag verleend aan de zaakvoerder Herman Van Noten voor de uitoefening van zijn mandaat. Het ontslag geldt vanaf 14 december 2013, Tevens eindigt van rechtswege het mandaat van Herman Van Noten als beherend vennoot/zaakvoerder.

- De vergadering beslist tenslotte dat alle boeken en bescheiden gedurende een periode van 5 jaar bij de heer Herman Van Noten, met adres Sint-Guibertusplein 15, 2222 Itegem bewaard zullen worden.

Herman Van Noten, zaakvoerder

Gelijktijdig neergelegd: - verslag van de bijzondere algemene vergadering

- staat van activa en passiva

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*16027741*

I

el

BEL

09 -01- 2014

2 -01- 014

ON(TEUR BELGE

NEERGELEGD

GISCH STA TSBLAD

GRIFFIE RECHTBANK\dan KOOPHANDEL te MECHELEN

aiifïibe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden ' Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekenend.

08/07/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l ll lii IIll Il 11111 T

*11103951*

~

E St

NEERGELEGD

~ -.-

28-08- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANOrefte MECHELEN

Ondernemingsnr : 0473.937.347

Benaming

(voluit) : Management Accounting Workshops en Seminaries

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Sint-Guibertusplein 15, 2222 Itegem

Onderwerp alcke : WIJZIGING STATUTEN - DOEL - BESTUUR - OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Op 1 mei 2011 werd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een bijzondere algemene vergadering gehouden teneinde de statuten der vennootschap grondig te wijzigen inzake haar doel, haar bestuur en de overdracht van haar deelbewijzen.

Volgende aandeelhouders waren aanwezig : Van Noten Herman, wonende te 2222 Itegem, Sint-Guibertusplein 15,houder van 120 aandelen -- beherend vennoot en Lembrechts Liliane, wonende te 2222 Itegem, Sint-Guibertusplein 15, houdster van 5 aandelen  stille vennoot

Ingevolge het ontslag van Herman Van Noten als lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB) en van de overdracht van deelbewijzen door vroeger commanditaris Jos Porto-Carrero aan huidig commanditaris Liliane Lembrechts worden de volgende statuten der vennootschap als volgt herschreven.

Artikel 1 : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, met als naam: "Management Accounting Workshops en Seminaries", in het kort "MAWS". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap"

Artikel 4 : De vennootschap heeft tot doel:

- Het verstrekken van vorming en opleiding, het organiseren van seminaries en voordrachten, het publiceren van boeken en artikels, dit alles voor beoefenaars van boekhoudkundige, fiscale, financiële en andere raadgevende beroepen.

- Het geven van bedrijfseconomisch advies aan deze beroepsbeoefenaars en bedrijfsleiders.

- De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Artikel 6 : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.250 euro, vertegenwoordigd door 125 deelbewijzen van 10 euro elk. De aandelen zijn op naam.

Artikel 9 : toevoegen volgende alinea: De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar. Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Artikel 12 : De afstand en de overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten, mits naleving van de in de wet van 22 april 1999 en haar uitvoeringsbesluiten voorziene voorwaarden. Een nieuwe gecommanditeerde vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits de toestemming van iedere deelgenoot en mits inbreng in geld of in natura. De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden genomen door de algemene vergadering.

Artikel 20 : toevoegen volgende alinea: De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars(s).

Herman Van Noten Liliane Lembrechts

gecommanditeerde vennoot stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

15/02/2008 : MEA014137
08/02/2001 : MEA014137

Coordonnées
MANAGEMENT ACCOUNTING WORKSHOPS EN SEMINARIE…

Adresse
SINT-GUIBERTUSPLEIN 15 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande