MAISY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAISY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.483.424

Publication

19/09/2013
ÿþe/m mod 11.1



1Li'l~ikiB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NE-:-ERc-;ELEGO

0 9 -09- 2013

GR4Ff iE WR,`-3TEANK van

f:OOPHANI3e.rtËiMECHtrLEN

I

be n

E

13

St~





Ondernemingsnr : 6-3% 4,2,-3

Benaming (voluit) : MAISY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

' Zetel : Kasteeldreef 32

2890 Sint-Amands

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 4 september 2013, blijkt dat :

!I 1) De heer MALCOR DEYDIER de PIERREFEU Geoffroy Arthur Marie Ghislain, geboren te Etterbeek op zes oktober negentienhonderdzesentwintig, hebbende de Franse nationaliteit, woonachtig te Tegucigalpa (Honduras), Appartado 3160, Honduras.

2) Mevrouw MIDENCE SOTO de PIERREFEU Camila Isabel, geboren te Tegucigalpa (Honduras) op achtentwintig januari negentienhonderd tweeëndertig, hebbende de Hondurese nationaliteit, woonachtig te Tegucigalpa (Honduras), Appartado 3160, Honduras.

3) De heer DE PIERREFEU MIDENCE Guy Antoine Marie Ghislain, geboren te Tegucigalpa (Honduras) op 19 december 1955, hebbende de Hondurese nationaliteit, woonachtig te Tegucigalpa (Honduras), 3060 Avenida de los Proceres.

4) De heer DE PIERREFEU MIDENCE Thierry Jean Marie Ghislain, geboren te Tegucigalpa (Honduras) op 19 februari 1958, hebbende de Hondurese nationaliteit, woonachtig te Tegucigalpa (Honduras), Casa 3501, Celle Benito Juarez.

5) Mevrouw DEYDIER DE PIERREFEU MIDENCE Viviane Monique Marie, geboren te Tegucigalpa (Honduras) op 21 mei 1963, hebbende de Hondurese nationaliteit, woonachtig te 75007, Paris, France, 32 Avenue Rapp.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen negenhonderdenvijfduizend euro (¬ 2.905.000,00), verdeeld in negenentwintigduizend vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en dewelke elk één ;; negenentwintigduizend vijfstigste (1/29.050de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

;, De comparanten verklaren dat het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk wordt geplaatst door middel van een

inbreng in natura, met name door de comparant sub 1, van de hierna beschreven onroerende goederen, alsook,

voor het overblijvende gedeelte, door middel van een inbreng van geld door de comparanten sub 1, sub 2, 3, 4 ;en 5.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

(._. )

De conclusie van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura door de heer Geoffroy Malcor Deydier de Pierrefeu, ter gelegenheid van de oprichting van de BVBA MAISY bestaat uit onroerende goederen, gelegen te Sint-Amands en Londerzeel; deze inbreng, waarvan de waarde werd vastgesteld op EUR 2.670.000, zal vergoed worden door de toekenning van 26.700 aandelen van de vennootschap zonder vermelding van nominale waarde; er wordt geen enkele andere vergoeding voorzien.

De handeling werd gecontroleerd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardebepaling van de ingebrachte goederen, alsook voor de bepaling van het aantal aandelen of deelbewijzen die als tegenprestatie van de inbreng moeten worden uitgegeven.

Op het einde van onze controles, zijn wij van mening dat :

a) De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

b) De door de partijen toegepaste waarderingsmethodes van de inbreng gerechtvaardigd worden door de bedrijfseconomische principes en leiden tot inbrengwaarden die minstens met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatievan de inbreng uitgegeven aandelen overeenstemmen.___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1.

e

Voor-

behou'aen

aan het

Belgisch

Staatsb lad

mod 11.1

Wij menen tenslotte dat het nuttig is eraan te herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat ons uit te spreken

over het rechtmatig en billijk karakter van de verrichting. Met andere woorden, ons verslag bestaat niet uit een

« fairness opinion ».

Wij herinneren er tevens aan dat er een inbreng in geld voor een totaal bedrag van 235.000 EUR voorzin is ter

gelegeheid van de oprichting van voormelde vennootschap.

Zaventem, 30 augustus 2013

RSM InterAudit Cvba,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

ThierryDupont' (...)

STATUTEN

Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

benaming 'Maisy'.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kasteeldreef 32, 2890 Sint-Amands.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het nederlandstalige landsgedeelte van

België dan wel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), die alle

machten heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland,

administratieve zetels, bijhuizen of agentschappen oprichten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verwerven, vestigen en overdragen, op welke wijze dan ook, van alle soorten van onroerende goederen en van alle mogelijke zakelijke rechten, het in huur nemen en verhuren en, meer in het algemeen, het aanvaarden, vestigen en toestaan van alle mogelijke persoonlijke en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

2. Het beheren en in stand houden van alle soorten van onroerende goederen, met inbegrip van doch niet beperkt tot de hierboven beschreven, ingebrachte goederen, het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen en zakelijke rechten; het bouwen, verbouwen, renoveren, uitbreiden, aanpassen, herstellen van alle soorten van gebouwen en constructies door middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

3. Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

4. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van aile bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

de vennootschap kan deelnemen of op enige andere wijze participeren in alle soorten van vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle soorten van financieringen aangaan en al haar onroerende goederen en alle zakelijke rechten waarvan zij titularis is in hypotheek stellen (dan wel enige andere zakelijke of persoonlijke zekerheden, van welke aard dan ook, met betrekking tot voormelde goederen en rechten toestaan) en zij mag al haar andere goederen in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen aangaan voor haarzelf doch niet voor derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke betrekking hebben op of verband houden met haar doel of welk van aard zijn om de verwezenlijking daarvan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Ais een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Niettegenstaande het voorgaande is (zijn) de zaakvoerder(s) slechts bevoegd om tot de verkoop van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten waarvan de vennootschap eigenaar of titularis is, over te gaan mits uitdrukkelijke en voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering van vennoten. Indien de beoogde-verkoop-betrekfcing-heeft ep-onroerende-goederen" die-vocF-bewoningbestemd-zijn-,-dientvoormelde" ---

Bipagen-bij-het-B-eígisrbrStaatsbiact 19/09f2011 _ Ailfféxëxiiü WIóiiitëürtielgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1





voorafgaandelijke beslissing genomen te worden met een bijzondere meerderheid van % van de op de

desbetreffende algemene vergadering uitgebrachte stemmen. Voor wat betreft andere onroerende goederen

(met name niet voor bewoning bestemde onroerende goederen) volstaat een gewone meerderheid van de

uitgebrachte stemmen.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere

lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de dertigste van de maand juni van elk jaar om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, (...)

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht

het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Ç..)

Bestemming van de winst.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provi-

sies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s),

de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dit

blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte

kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en,

indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

OVERGANGS  SLOTBEPALINGEN

ALGEMENE VERGADERING

De comparanten, hier aanwezig, verklaart vervolgens in bijzondere algemene vergadering bijeen te komen en

neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

I. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend

veertien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

II.Benoeminq zaa voerder

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer MALCOR DEYDIER de PIERREFEU Geoffroy Arthur Marie Ghislain, geboren te Etterbeek op zes

oktober negentienhonderdzesentwintig, woonachtig te Tegucigalpa (Honduras), Appartado 3160, Honduras. De aanwezige zaakvoerder verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

III.Bekrachtioinq verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die sinds 1 september 2013 voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen, KREANOVA, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL:

Meester Catherine Gillardin, geassocieerd notaris fe-[3ii.issèr Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift

-1 gelijkvormig uittreksel

-1 bijzonder verslag

-1 volmacht

-verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.09.2015 15602-0010-010

Coordonnées
MAISY

Adresse
KASTEELDREEF 32 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande