MAATSCHAPPIJ VOOR EXPLOITATIE VAN DOMEINEN EN GRONDEN, AFGEKORT : MEDEG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAATSCHAPPIJ VOOR EXPLOITATIE VAN DOMEINEN EN GRONDEN, AFGEKORT : MEDEG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.460.048

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 22.04.2014 14096-0228-015
04/11/2013
ÿþOndememingsnr : 0432.460.048

Benaming (voluit) : MAATSCHAPPIJ VOOR EXPLOITATIE VAN DOMEINEN EN GRONDEN

(verkort) : MEDEG

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Tulderheyde 25

2382 Poppel (Ravels)

Onderwerp akte :BAV  Aanpassing statuten aan de reeds gedane omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam  Volledige herformulering van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), op 7 oktober 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor der registratie, op 11 oktober 2013,E boek 700 folio 79 vak 09, DAT:

1) de statuten werden aangepast aan de omzetting van de aandelen aan toonder in. aandelen op naam, waartoe werd besloten op de raad van bestuur van 21 december, 2011, zoals hierna blijkt uit de statuten.

2) de bepalingen aangaande de werking van de raad van bestuur werden geherformuleerd zoals hierna blijkt.

3) de statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan het wetboek van vennootschappen en hiervoor genoemde wijziging, en hieruit blijkt ondermeer: dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap, met als naam "MAATSCHAPPIJ VOOR EXPLOITATIE il VAN DOMEINEN EN GRONDEN", in het kort "MEDEG" en zetel te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Tulderheyde 25.

i De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitbating van restaurants, bar, cafés, dancings, tavernen en slijterijen.

2. Oprichten en inrichten en uitbaten van kampeerterreinen, speeltuinen, sportcentra, zwembaden, visvijvers, dierenparken, natuurparken en dergelijke meer.

3. Uitbaten van distributiebedrijven: kleinhandel in voedingswaren en huishoudartikelen, uitgezonderd alcohol, verse vleeswaren en dergelijke, waarvoor een; bijzondere vergunning wordt vereist.

4. De aan- en verkoop, ruil, huur en verhuring, verkaveling en valorisatie, aanplanting; en doen bouwen van onroerende goederen. 115. Het bouwen, verkopen en verhuren van allerhande constructies In hout als; hoofdmateriaal.

II 6. Het verkopen van know-how en het organiseren zowel als het leveren van bijstands bij organisatie van attracties.

7. Het waarnemen van mandaten als bestuurder, vereffenaar en ook als syndicus van; het beheer van eigendommen en als rentmeester en ook als beheerder voor taken, niet; inbegrepen in deze van syndicus en van rentmeester.

8. Het waarnemen van agentuur inzake verzekeringen en leningen.

9. De deelname onder welke vorm ook aan het oprichten, beheren en controleren van; F iedere onderneming van industriële, commerciële of financiële aard.

10. Het verlenen aan onderneming van adviezen en van iedere medewerking van; 'l technische materiële ina dele industriële of know-how aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.LÙ..ik .B

NEE,RGE4 FC;I-)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 OKT, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

rake griffier

i

IN

*1316671

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ f ~ mod 11.1

~.' Voorbehouden aap hete Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

11. Het verlenen van leningen of voorschotten met of zonder borgstelling ter uitzondering van verrichtingen wettelijk voorbehouden aan de deposito- en spaarbanken.

12. Rechtstreeks of onrechtstreeks belang nemen in vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 126.425,70 euro, vertegenwoordigd door 5.100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/5.100ste van het kapitaal.

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De jaarvergadering heeft plaats de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarvergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de zetel der vennootschap is gevestigd en, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel der vennootschap. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, doch enkel voor zover de raad van bestuur dit uitdrukkelijk vereist in de oproeping, moeten zij die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk meedelen.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, of zij aandeelhouder zijn of niet, steeds de algemene vergaderingen bijwonen. Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als kollege, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen, hetzij vier bestuurders samen.

Er werd aan aan Grant Thornton Belgium CVBA, met zetel te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 7, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþó,tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

na neerlegging ter griffie van d

11111,1!1.1,Stil i

NPrargelegri ter griffie van cie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 JULI 2013

TURNHOUT

efffiriffier,

Ondernemingsnr : 0432.460.048

Benaming

(voluit) : MEDEG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tulderheyde 25 - 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op

21 december 2012 blijkt:

- het ontslag van mevrouw Maria Sannen, wonende te 2980 Zoersel, Goudveld 115, ais gedelegeerd

bestuurder

- het ontslag van mevrouw Marie-Thérèse Sannen, wonende te 2460 Kasterlee, Populierenfaan 1A, als

bestuurder

- de benoeming van mevrouw Maria Sannen, wonede te 2980 Zoersel, Goudveld 115, tot bestuurder

- de benoeming van mevrouw Marie-Thérèse Sannen, wonede te 2460 Kasterlee, Populierenlaan 1A,

tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

En dit met onmiddellijke ingang.

mevrouw Marie Thérèse Sannen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2015
ÿþ Mod Word 7 7,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1Ve.'Àget.lie~._j .o, j. _à " "Zái-.° x6zu cte

k3EC%Tf3A;0á I7kxi'-r i'Y:e'r.'zt1i~ CEL

0 5 JAN. 2015

ANTV[IERFEiT Ebf"i{ieng TURNHOUT

TAGeiffiez

~...-

Ondernemingsnr ; 0432.460.048

Benaming

(voluit) : MAATSCHAPPIJ VOOR EXPLOITATIE VAN DOMEINEN EN

GRONDEN

(verkort) : MEDEG

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tulderheyde 25 - 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders/gedelegeerd bestuurder

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 3 november 2014 blijkt:

het ontslag van mevrouw Maria Sannen, wonende te 2980 Zoersel, Goudveld 115, als bestuurder het ontslag van mevrouw Marie-Thérèse Sannen, wonende te 2460 Kasterlee, Populierenlaan 1A, ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder

de benoeming van mevrouw Maria Sannen, wonende te 2980 Zoersel, Goudveld 115, tot bestuurder - de benoeming van mevrouw Marie-Thérèse Sannen, wonende te 2460 Kasterlee, Populierenlaan 1A, tot bestuurder

de benoeming van de vennootschap Tulderheyde nv, gevestigd te 2382 Rappel, Tulderheyde 25 bus WH1, vertegenwoordigd door Marie-Thérèse Sannen, tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder. Dit voor een periode van 6 jaar tot aan de Algemene Vergadering van 2020.

Tulderheyde nv

Vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Thérèse Sannen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 20.06.2013 13200-0425-016
06/08/2012 : TU058793
18/08/2011 : TU058793
08/07/2010 : TU058793
05/07/2010 : TU058793
28/08/2009 : TU058793
16/07/2008 : TU058793
30/08/2007 : TU058793
01/09/2006 : TU058793
06/07/2005 : TU058793
07/07/2004 : TU058793
05/07/2004 : TU058793
02/07/2004 : TU058793
04/08/2003 : TU058793
16/10/2002 : TU058793
28/06/2001 : TU058793
13/02/1999 : TU058793
25/11/1997 : TU58793
23/06/1994 : TU58793
01/01/1992 : TU58793
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0345-018

Coordonnées
MAATSCHAPPIJ VOOR EXPLOITATIE VAN DOMEINEN E…

Adresse
TULDERHEYDE 25 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande