KOFFIEHUISJE GINO & SARA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KOFFIEHUISJE GINO & SARA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.623.558

Publication

25/10/2012
ÿþ Mod Woof 11.1

EM1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NbbFi(àELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 s OKT. 2012

KOOPHANDGr ff.T~eUeRgNI~OU i

" iapeses

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.623.558

Benaming

(voluit) : KOFFIEHUISJE GINO & SARA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 2235 Hulsthout, Oude Heibaan 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : correctie van oprichtingsake

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 3 oktober 2012.

De vergadering neemt akte van een gecorrigeerd inbrengverslag, opgesteld op 3 oktober 2012 door de vennoten.

Uit dit verslag blijkt dat in de oprichtingsakte een foutief bedrag werd toegewezen aan de rekening courant op naam van de heer Gino DE ROOVER. in plaats van een bedrag van 2.578,84 (Tweeduizend vijfhonderd zesenzeventig Euro vierentachtig Eurocent) dient dit een bedrag van 879,11 (Achthonderd negenenzeventig Euro elf Eurocent) te zijn.

Gino DE ROOVER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2012
ÿþMcd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie 1 GELEGD

GRIFFIL HEUH I BANK VAN

1 1 JAN. tUtl

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

A

III

Voor behouc aan h. Belgis Staatsh

111111111111MIII 101I

*12019778*

Ondernemingsnr Benaming

o et1Z. 6Z3. ss~

(voluit) : (verkort) : KOFFIEHUISJE GINO & SARA

Rechtsvorm Vennootschap onder Firma

Zetel : 2235 Hulsthout, Oude Heibaan 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

De ondergetekenden,

1.Mevrouw MOORTGAT Sara, geboren te Bonheiden op 20 mei 1985, wonende te 2235 HULSHOUT, Oude; Heibaan 39,

2.De heer DE ROOVER Gino, geboren te Leuven op 24 oktober 1975, wonende te 2235 HULSHOUT, Oude; Heibaan 39,

verklaren bij deze akte tot de oprichting van een vennootschap onder firma (V.O.F.) over te gaan.

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld volgens artikel 201 volgende van het Wetboek van Vennootschappen. en;

A. NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma met als vennootschappelijke benaming "KOFFIEHUISJE GINO & SARA".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2235 HULSHOUT, Oude Heibaan 39. De zetel mag bij! beslissing van de zaakvoerder(s) naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

-Detailhandel in brood-, banketbakkerswerk en suikerwerk;

-Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een: wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars en sandwichbars;

-Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een; wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen; die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij; of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig,' analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a. het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op zesendertigduizend euro (36.000,00 euro) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen zonder nominale waarde die elk één/driehonderdzestigste (11360ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten-oprichters verklaren zesendertigduizend (36.000,00) Euro heden te hebben volstort als volgt via inbrengen in geld en inbrengen in natura.

De inbreng in natura werd als volgt verricht:

-De heer DE ROOVER Gino, voornoemd, de eenmanszaak op naam van de heer Gino DE ROOVER, door de inbrengers gewaardeerd op zevenendertigduizend vijfhonderd zesenzeventig EURO vierentachtig (37.576,84) waarvoor hij driehonderd vijftig (350) aandelen ontvangt en een inschrijving op de rekening courant bij de vennootschap op naam van Gino DE ROOVER voor een bedrag van tweeduizend vijfhonderd zesenzeventig EURO vierentachtig Eurocent (2.576,84);

De inbreng in geld geschiedt als volgt:

-Mevrouw MOORTGAT Sara, voornoemd, voor een bedrag duizend (1.000,00) Euro, waarvoor zij tien (10) aandelen ontvangt.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. Als zaakvoerders worden de heer DE ROOVER Gino en mevrouw MOORTGAT Sara aangeduid. Zij aanvaarden dit mandaat.

Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden.

Artikel 7

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande-ilin'gen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maa.schap-'pelijk doel, met uitzondering van:

" die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

" indien er meerdere zaakvoerders zijn, de handelingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijden. Boven voormeld bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) dienen alle zaakvoerders samen deze handelingen te verrichten.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens de verrichtingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan waarvoor aile zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden. De vennootschap is gebonden door de rechtslhandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van elke zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn.

De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

Artikel 8

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene

vergadering beslist onder meer over:

1.de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3.de wijziging van de statuten

Artikel 10

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 11

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 12

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

E. BOEKJAAR  WINST  VERLIES

Artikel 13

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2012, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake gelden wettelijke bepalingen. Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar lopen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel tot en met 31 december 2012.

Artikel 14

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Bij uitkering zal de winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Artikel 15

Het college van zaakvoerders kan beslissen om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uitkeren. De zaakvoerders dienen zich bij de uitkering van een interim-dividend te schikken naar de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

F. ONTBINDING  GESCHILLEN

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

Artikel 17

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto actief van de vennootschap gedeeld, in verhouding tot het hun ingebrachte aandeel. Eventueel nettoverlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden.

" G. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 19

De oprichters verklaren dat, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 1 november 2011, door de vennootschap worden overgenomen.

Artikel 20

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Opgesteld te Herent op 27 december 2011 in 3 exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben. En na gedane voorlezing van huidige akte hebben comparanten getekend.

De heer DE ROOVER Gino,

Oprichter,

Mevrouw MOORTGAT Sara,

Oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KOFFIEHUISJE GINO & SARA

Adresse
OUDE HEIBAAN 39 2235 HOUTVENNE

Code postal : 2235
Localité : Houtvenne
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande