KIMINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIMINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.857.591

Publication

28/05/2014
ÿþo

Mal Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho aan Belg Staat

1111 11





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 MEI 2014

afdelertfilèverpen

---

Ondememingsnr : 0449.857.691

Benaming

(voluit) Kiminvest

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: 2980 Zoersel, Felix Wijterslaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte OMVORMING NV IN BVBA KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING STATUTEN - DOELWIJZIGING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op eenendertig oktober tweeduizend dertien, voor Meester Annekatrien VAN °OBI-VELDT, geassocieerd notaris te Antwerpen-Merksem, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE FERM & VAN °OBI-VELDT", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15, blijkt dat betreffende de Naamloze Vennootschap "Kiminvest":

1) De vergadering beslist heeft tot een aanpassing van het kapitaal gezien het overschot aan liquide middelen.

Daarop beslist de vergadering het kapitaal te verminderen met driehonderd en zeven duizend vijfhonderd euro (E 307.500,00) om het te verlagen van driehonderd zeventig duizend euro (E 370.000,00) tot tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (E 62.500,00), door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in geld van tweehonderd en acht euro en zevenenveertig cent (E 208,47) (afgerond) hetzij in totaal een bedrag van

driehonderd en zeven duizend vierhonderd drieënnegentig euro en vijfentwintig cent (¬ 307.493,25). Deze

terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 613 en 614 van het wetboek vennootschappen, eerst plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad,

Deze vermindering dient te warden toegekend op het werkelijk gestort kapitaal dat destijds in geld gestort werd, of ingebracht werd, ten belope van E 4.357,04,

2) De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de bestuurders van 31 oktober 2013. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva per 30 september 2013 gevoegd zoals vernield in artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

Er werd geen commissaris-revisor aangesteld zodat er geen verslag over voormelde staat dient opgesteld te' worden.

De vergadering beslist heeft het doel van de vennootschap aan te vullen ais volgt "Grafische vormgeving, webdesign en publiciteit in de ruimste zin van het woord."

3) De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 10 oktober

2013.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva per 30 september 2013 gevoegd zoals vermeld in artikel

287 van het Wetboek van vennootschappen. Er werd geen commissaris-revisor aangesteld zodat er

geen verslag over voormelde staat dient opgesteld te worden.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur, opgesteld op 10 oktober 2013, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van het verslag door Jean Paul Loots, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba, gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, aangewezen door de raad van bestuur op 7 oktober 2013, en welk verslag werd opgemaakt op 15 oktober 2013 over de staat waarop de activa en passive van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luidden als volgt

"Ondergetekende, VCLJ Bedrijfsrevisoren Bvba, vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor is overgegaan tot uitvoering van de opdracht zoals omschreven in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de NV KlMINVEST heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op de laatste blz, vartLuikB vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de betrokken vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van deze staat bedraagt 1.026.590,82 Euro en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 370.000,00 Euro.

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze omzetting en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Antwerpen, 15 oktober 2013

VCI.J Bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door de Heer Jean Paul boots

Bedrijfsrevisor

De verslagen van de raad van bestuur en de externe accountant blijven bij deze akte gevoegd. De vergadering beslist heeft de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal werd gewijzigd zoals hierna bepaald; elle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen blijven ongewijzigd, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt haar inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0449.857.591. Zij behoudt eveneens het B.T.W. nummer 449.857,591.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passive van de vennootschap afgesloten per 30 september 2013, waarvan een exemplaar hierbij zal gevoegd blijven.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

4) De vergadering heeft de statuten van de vennootschap ais volgt vastgesteld«

- Naam: "Kiminvesr

- Zetel: 2980 Zoersel, Felix Wijterslaan 4.

- Doel:

De vennootschap heeft tot voorwerp de handel in, het bewerken, herstellen, opslaan, importeren en exporteren van aile soorten sthoeisel entof bijhorighetlen in de ruimste zin van het woord, alsmede de handel in handtassen, textiel, kleding, lederwaren, koffers en paraplu's, en/of bijhorigheden; onder handel verstaan zijnde zowel klein- als groothandel.

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België als in het buitenland.. Dit evenwel enkel en alleen voor rekening van de vennootschap. Ten einde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer:

- aile onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren onder welke vorm ook, ruilen, beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen;

- alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten.

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

Het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

Het verstrekken van adviezen op allerlei vlakken, zowel juridisch, economisch en financieel, alsook het besturen van vennootschappen.

Het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve, financiële, fiscale, boekhoudkundige, administratieve, sociale en organisatorische aard.

Grafische vormgeving, webclesign en publiciteit in de ruimste zin van het woord.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

- Duur: De duur van de vennootschap is onbeperkt, met aanvang op datum van haar oprichting. De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten,

- Kapitaal: Het kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend vijfhonderd euro ( ¬ 62.500,00). Het is verdeeld in duizend vierhonderd vijfenzeventig aandelen zonder aanduiding van waarde, vertegenwoordigend elk één/ duizend vierhonderd vijfenzeventigste (1/1475ste) van het kapitaal.

De aandelen zijn op naam. ln de zetel van de vennootschap zal een register worden gehouden van de aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig volstort.

.: g* i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde en/of naakte eigenaars en/of vruchtgebruikers van aandelen moeten zich ten opzichte van de vennootschap door een enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan de aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Onder geen enkel voorwendsel mogen de erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de verzegeling van boeken, goederen of waarden van de vennootschap, noch de verdeling of de verkoop ervan vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten, dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventaris- en balansrekeningen van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

a) De overdracht onder de levenden van aandelen van een vennoot moet op straffe van nietigheid aan de goedkeuring van alle vennoten worden onderworpen.

b) Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten,

c) De weigering tot goedkeuring van de overdracht zal geen aanleiding geven tot verhaal voor de rechtbanken. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen het verlangt, zijn de verwerende vennoten verplicht binnen de drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

d) In dit geval zal de verkoopwaarde zijn, de werkelijke waarde op datum van de overdracht.

De werkelijke waarde wordt vastgesteld door twee experten, een benoemd door elke partij. Ingeval geen akkoord wordt bereikt, zal de Vocrzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen op verzoek van de meest naarstige partij een derde expert benoemen, wiens advies bindend zal zijn voor elke partij.

De betaling van de aandelen zal in elk geval moeten geschieden binnen de zes maanden vanaf de datum waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld op de wijze zoals voorzegd.

in het tegenovergestelde geval zal de rechthebbende de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

Ingeval van overlijden van een vennoot mogen zijn aandelen niet worden overgedragen op zijn erfgenamen of legatarissen dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste de drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten in overgang.

Deze toestemming is ook vereist wanneer de aandelen overgaan op een vennoot, of op de echtgenoot of een voor- of nazaat in rechte lijn van de overledene.

De erfgenamen of legatarissen die geen aandeelhouder kunnen warden, hebben recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang. Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de modaliteiten in artikel 8 hiervoren bepaald.

- Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,.

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doei vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zolang de wettelijke criteria voor de verplichte benoeming van een commissaris-revisor niet vervuld zijn, wordt er geen commissaris aangesteld. Tot zolang ook zulten de aandeelhouders ieder afzonderlijk het recht van toezicht hebben.

- Algemene vergadering: de laatste vrijdag van de maand juli om achttien uur (18 u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

- Boekjaar: Flet boekjaar begint op één februari en eindigt op éénendertig januari van elk jaar.

Na verloop van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening op.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Indien een commissaris benoemd is in de vennootschap, wordt hem tenminste één maand voor de jaarvergadering de jaarrekening en het jaarverslag door de zaakvoerder overhandigd.

De commissaris maakt het door artikel 143 en 144 van het wetboek van vennootschappen voorgeschreven controleverslag op.

- Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uïtkcmst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en aile voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

-Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen aile geheel afbetaalde aandelen.

5) 1/ Mevrouw Peeters Kim Emi Kris, met rijksregistemummer 75.09.30-402.45, geboren te Ekeren op 30 september 19751 ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Sint-Laureisstraat 18, bestuurder;

2/ De heer Peeters David Pierre Yve, met rijksregistemummer 80A3.04-229M, geboren te Ekeren op 4 maart 1980, ongehuwd, wonende te 2980 Zoersel, Driesheide 33, bestuurder; en

3/ De naamloze vennootschap DAVID SCHOENEN, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Henri De Ferm te Merksem op 5 februari 1986, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 1986 onder nummer 860226-41; vennootschap met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Rodendijk 56, BTW BE BE0428.369.222, rechtspersonenregister 0428.369.222; vast vertegenwoordigd door de heer Peeters Christiaan Ludo, met rijksregistemummer 46.08.30-323.90, met nummer identiteitskaart 591-7561754-27, geboren te VVilrijk op 30 augustus 1946, echtgenoot van mevrouw Anthonissen Reinhilda, wonende te 2980 Zoersel, Felix Wytersiaan 4, benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 21 december 2010, nummer 10184552, gedelegeerd bestuurder;

Hebben verklaard, voor zover als nodig, in hun hoedanigheid van bestuurders en als gedelegeerd bestuurder van de omgezette vennootschap, hun ontslag in te dienen als bestuurders en ais gedelegeerd bestuurder van de omgezette naamloze vennootschap.

De algemene vergadering heeft beslist hen volledige décharge over hun mandaat te verlenen.

De heer Peeters Christiaan Ludo, met rijksregistemummer 46.08.30-323.90, met nummer identiteitskaart 591-7561754-27, geboren te Wilrijk op 30 augustus 1946, echtgenoot van mevrouw Anthonissen Reinhilda, wonende te 2980 Zoersel, Felix Wyterslaan 4, werd benoemd tot niet- statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap niet voldoet aan de normen voor de aanstelling van een commissaris.

6) De vergadering heeft elke machtiging verleent aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren en inzonderheid om de terugbetaling te doen na het verstrijken van de wettelijke termijn.

7) Volmacht: Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het handelsregister en bij de BTW diensten, de aanvraag van aile nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad : Van Hoecke BVBA gevestigd te Aaiter, Bosheide 51

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERD NOTARIS ANNEKATRIEN VAN 00SWELDT

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie der akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Peoudeen

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/05/2014
ÿþ Worilli

iIj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 MEI 2014

afdeOpjfieverpen

111111.IR1!11111211,1111111111

be

a

Bi Ste

" Ondernerningsnr : 0449.857.591

Benaming

(voluit) Kiminvest

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2980 Zoersel, Felix VVijterslaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - DOELWIJZIGING

Uit een akte verleden op eenentwintig januari tweeduizend veertien, voor Meester Annekatrien VAN OOSTVELDT, geassocieerd notaris te Antwerpen-Wierksem, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE FERM & VAN OOSTVELDT", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15, blijkt dat betreffende de Naamloze Vennootschap "Kiminvesr:

1) De vergadering beslist heeft het kapitaal te verhogen met zevenhonderd en tien duizend euro (E 710.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend vijfhonderd euro ( E 62.500,00) op zevenhonderd tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (E 772.500,00), door de uitgifte van zestien duizend zevenhonderd zesenvijftig aandelen (16756) nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen, van hetzelfde type ais de bestaande, zullen delen in de winsten vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk door inbreng in nature warden ingetekend en zij zullen terstond volledig worden afbetaald.

2) De heer Peeters Christiaan en mevrouw Anthonissen Reinhilda, beiden voornoemd, hebben verklaard

ieder in te schrijven op de achtduizend driehonderd achtenzeventig (8.378) nieuwe aandelen tegen de prijs van

tweeënveertig euro en zevenendertig cent (¬ 42,37) per aandeel en volledig te volstorten, door de inbreng in

nature in voile eigendom van volgend onroerend goederen:

I. Gemeente Mortsel

In een complex bestaande uit complex I genaamd "WINKELGALLERIJ" en complex Il "APPARTEMENTEN

COMPLEX", op en met grand en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Mortsel, Statielei 26,

hebbende een gevelbreedte van achttien meter veertien centimeter aan de Statielei, volgens titel en thans ten

kadaster gekend wijk C nummer 280/F/4 met een totale oppervlakte van achthonderd zevenendertig vierkante

meter (837 m2):

De winkel op het gelijkvloers en genummerd 2 en bestaande

a)In privatieve en uitsluitende eigendom:

de winkelruimte

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zevenhonderd en elf/tienduizensten (711/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond en honderd

zesentwintig/drieduizendsten (126/3.000sten) in de gemene delen der constructies

onderaards

de kelder nummer 2 in privatieve en uitsluitende eigendom.

Zoals dit goed meer uitgebreid omschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Désiré De Weert te

Antwerpen op twaalf juni negentienhonderd zeventig, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te

Antwerpen op negenentwintig juni, daarna deel 5073 nummer 6.

Il. Gemeente Mortsel

In een gebouwencomplex genaamd "Galerij Vapole", op en met grand en aile verdere aanhorigheden,

gestaan en gelegen te Mortsel, Statielei 26, hebbende een gevelbreedte van achttien meter veertien centimeter

aan de Statielei, volgens titel en thans ten kadaster gekend wijk C nummer 280/F/4 met een totale oppervlakte

van achthonderd zevenendertig vierkante meter (837 m2):

De winkel op het gelijkvloers en genummerd WINKEL 4, omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom:

de winkelruimte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

driehonderd vierendertig/tienduIzendsten (334/10.000sten) in de gemene delen van de grond en

negenenvijftig/drieduizendsten (59/3,000sten) in de gemene delen der constructies.

Zoals dit goed meer uitgebreid omschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Désiré De Weert te

Antwerpen op twaalf juni negentienhonderd zeventig, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te

Antwerpen op negenentwintig juni, daarna deel 5073 nummer 6,

111, Gemeente Beveren-Waas

In een appartementsgebouw "Residentie Saeflingen", op en met grond, gestaan en gelegen te Beveren-

Waas, Vrasenestraat 15-17, volgens titel en thans ten kadaster gekend wijk D nummer 102/G met een

oppervlakte van vierhonderd drieëntachtig vierkante meter (384 ma):

Een appartement, zijnde winkelwoonst nummer 1, omvattende:

a) In het deel Noord van gemeld appartementsgebouw in privatieve en uitsluitende eigendom de enige berging in de kelderverdieping noordkant

b) in het deel Noord van gemeld appartementsgebouw in privatieve en uitsluitende eigendom, één winkelwoonst nummer I, omvattende winkel, woonst- en slaapkamer, watergroep met keuken, bad en W.C., berging, te samen met een oppervlakte van honderd negenendertig vierkante meter en zevenenvijftig vierkante decimeter (139,57 Ma);

c) in deel Noord van gemeld appartementsgebouw in privatieve en uitsluitende eigendom: een bergruimte op de zolderverdieping, hebbende nummer een noordkant;

d) in mede-eigendom tachtigkluizendsten (8011.000sten) in de gemeenschappelijke delen, zijnde de grond voor zijn ganse oppervlakte alsook alle delen van het gebouw welke niet tot het uitsluitend gebruik van een der mede-eigenaars bestemd zijn of die gemeen zijn.

Vergoeding voor inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparanten verklaren kennis te hebben, worden aan de heer Peeters Christiaan en mevrouw Anthonissen Reinhilda ieder achtduizend driehonderd achtenzeventig (8.378) volgestorte aandelen toegekend.

Partijen hebben verklaard op de hoogte te zijn van het feit dat het eigendom gelegen te 9120 Beveren, Vrasenestraat 17, voormeld goed sub III, alleen eigendom is van de heer Peeters Christiaan, voornoemd. Partijen wensen, met volledige kennis van zaken, de nieuwe aandelen toch gelijk te verdelen tussen hen. Verslag van de bedrijfsrevisor

De heer Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor voor VCLJBedrijfsrevisoren, te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, aangewezen door de raad van bestuur, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikelen 535 en 592 tot 599 van de vennootschappenwet.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende VCLJ BEDRIJFSREVISOREN BVBA vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, verklaart betreffende de inbreng in natura van:

-Een handelsgelijkvloers met aanhorigheden en grondaandeel gelegen te Statielei nummer 26 te 2640 Mortsel, bestaande uit winkelpand nummer 2 gelegen aan de straatzijde en winkelpand nummer 4, aansluitend aan pend nummer 2, gelegen in de galerij. Kadastraal gekend bij gemeente Mortsel, 3e afdeling, nummer 280/f/4 deel en een KI van 1.566 Euro voor een waarde van 340.000,00 Euro;

-Een handelsgelijkvloers met aanhorigheden en grondaandeel, gestaan en gelegen te Vrasenestraat nummer 17 te 9120 Beveren  Waas. Kadastraal gekend bij gemeente Beveren, 2e afdeling Bevaren  Waas, nummer 102/gIdeel en een KI van 2.022 Euro voor een waarde van 370.000,00 Euro,

tegen vergoeding van 16/56 aandelen van BVBA KIMINVEST met een fractiewaarde van afgerond 42,37 Euro per aandeel dat:

-de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

-de Zaakvoerders verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

-de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen

Deze conclusie is onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

Wij vestigen u er de aandacht op dat de waardering in belangrijke mate gebaseerd is op toekomstverwachtingen waarvoor wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat in overeenstemming met voornoemde norm onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit verslag is enkel geldig voor bovenstaande verrichting en voor een periode niet langer dan 3 maanden na de ondertekening en voor zover geen wijziging wordt aangebracht aan het aangehechte bijzondere verslag van de zaakvoerders.

Opgemaakt te Antwerpen, 16 januari 2014

VCLJ BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door

Jean-Paul Loots

A Yberik

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bedrijfsrevisor"

Bovendien overhandigde de raad van bestuur een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals

voorgeschreven door artikelen 535, 584 tot 590 en 600 tot 602 van de vennootschappenwet.

Een exemplaar van deze verslagen werd tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte

neergelegd.

3) De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot zevenhonderd tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 772.500,00).

4) VERWIJZING NAAR VOORGAANDE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering verwees naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 9

december 2013.

5) KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van vijfhonderd vijfenzestig duizend euro (¬ 565.000,00), om het te verhogen van van zevenhonderd tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (E 772.500,00) naar een miljoen driehonderd zevenendertig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.337,500,00).

De algemene vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De vennoten doen  voor zover als nodig  afstand van hun voorkeurrecht wat betreft deze kapitaalverhoging, en schrijven onmiddellijk in op de kapitaalverhoging zoals nagemeld.

6) VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De heer Peeters en mevrouw Anthonissen, beiden voornoemd, hebben verklaard samen de totaliteit van de aandelen van de vennootschap te bezitten en verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De heer Peeters en mevrouw Anthonissen, vennoten, hebben verklaard de kapitaalverhoging volledig te onderschrijven en dadrvoor negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van vijfhonderd vijfenzestig duizend euro (¬ 565.000,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van vijfhonderd vijfenzestig duizend euro (E 565.000,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd..

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren,

BANKATTEST

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat gezegd bedrag van vijfhonderd vijfenzestig duizend euro 565.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Bank W Van Breda & C° met nummer BE51 6451 0429 7162, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 5 december 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

7) VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft vastgesteld en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd vijfenzestig duizend euro (E 565.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op een miljoen driehonderd zevenendertig duizend vijfhonderd euro (E 1.337.500,00), vertegenwoordigd door achttien duizend tweehonderd eenendertig (18.231) aandelen op naam zonder nominale waarde.

8) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die , voorafgaat, heeft de algemene vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5: KAP ITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen driehonderd zevenendertig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.337.500,00).

Het is vertegenwoordigd door achttien duizend tweehonderd eenendertig (18.231) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / achttienduizend tweehonderd eenendertigste (1/18.231ste) van het maatschappelijk kapitaal."

9) MACHTEN MN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering heeft alle machten verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERD NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd:



-expeditie der akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 25.07.2014, NGL 26.08.2014 14468-0546-013
04/09/2013 : AN296027
02/08/2012 : AN296027
25/08/2011 : AN296027
21/12/2010 : AN296027
05/08/2010 : AN296027
07/10/2009 : AN296027
03/10/2008 : AN296027
07/09/2007 : AN296027
11/01/2007 : AN296027
06/09/2006 : AN296027
28/09/2005 : AN296027
30/08/2005 : AN296027
30/08/2004 : AN296027
14/06/2004 : AN296027
29/08/2003 : AN296027
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 31.07.2015, NGL 24.08.2015 15477-0261-011
28/11/2002 : AN296027
26/09/2001 : AN296027
22/04/1999 : AN296027
10/07/1993 : AN296027

Coordonnées
KIMINVEST

Adresse
FELIX WYTERSLAAN 4 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande