KBT ACTIVITY TOYS WORLDWIDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KBT ACTIVITY TOYS WORLDWIDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.954.683

Publication

22/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312388*

Neergelegd

17-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633954683

Benaming (voluit) : KBT Activity Toys Worldwide

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hemelrijken 12

2890 Sint-Amands

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric de Grave, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 17 juli 2015 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Mechelen vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurobaby, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Vierhuizen 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, onder nummer 0502.679.239;

2) de vennootschap naar Pools recht Kalium spolka z ograniczona odpowledzialnoscia, met maatschappelijke zetel te 02-188 Warschau (Polen), at ul. Janka Muzykanta 4, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van het district Warschau, dertiende commerciële afdeling van het Pools nationaal Register onder KRS nummer 517446, met Belgisch R-Bisnummer 0633.908.559;

3) de heer DE MEY Christiaan Marie Thérèse Florent, geboren te Gent op elf januari negentienhonderdachtenvijftig (nationaal nummer 58.01.11-149.67), wonende te 9190 Stekene, Vogelzangstraat 28; en

4) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bohai Belgium, met maatschappelijke zetel te 2890 Sint-Amands, Hemelrijken 12, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen, onder nummer 0632.989.336:

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam :  KBT Activity Toys Worldwide . Zetel. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2890 Sint-Amands, Hemelrijken 12. Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, het verwerven (door middel van aankoop, fusie, inschrijving, deelneming, tussenkomsten in de financiering of op enige andere wijze), de verkoop en de overdracht van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, of andere effecten die worden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, verlenen van advies en consulting op het gebied van management, financiële diensten, marketing, de organisatie en exploitatie van ondernemingen die worden bestuurd door natuurlijke of door rechtspersonen, en in het algemeen het verlenen van allerhande soorten diensten.

De vennootschap heeft eveneens de verwerving, verbouwing, bouw, verhuur en verkoop van onroerend goed als doel.

De vennootschap kan handelen als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen waarin zij een directe of indirecte deelname heeft.

De vennootschap kan zowel voor eigen verbintenissen als voor verbintenissen van vennootschappen waarin zij een directe of indirecte deelname heeft, waarborgen geven, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan leningen toestaan in om het even welke vorm aan vennootschappen waarin zij een directe of indirecte deelname heeft, en kan leningen uitgeven in om het even welke vorm, inclusief door de uitgifte van obligaties, mogelijks omzetbaar in aandelen.

De vennootschap kan octrooien, merken en licenties nemen, kopen, exploiteren of verkopen.

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan de activiteiten coördineren, zowel in België als in het buitenland, van elke andere vennootschap met een identiek, analoog of gelijkaardig maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twee duizend vijf honderd (2.500) klasse A aandelen en zeven duizend vijf honderd (7.500) klasse B aandelen, zonder nominale waarde, die elk één tienduizendste (1/10.000) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden tegen pari onderschreven, als volgt:

* ten belope van zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) in natura; en

* ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) in geld, volledig volstort.

De oprichters hebben beslist om het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Bankattest. De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de bank KBC Bank. Een bewijs van deze deponering de dato 16 juli 2015, werd overhandigd aan de notaris. Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste vier (4) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Ten minste één (1) bestuurder wordt benoemd op voorstel van de aandeelhouders van klasse A aandelen ( A-Bestuurders ) en drie (3) bestuurders worden benoemde op voorstel van de aandeelhouders van klasse B aandelen ( B-Bestuurders ), waarbij ten minste één (1) bestuurder wordt benoemd op voorstel van elke aandeelhouder die ten minste eenentwintig procent (21%) van de klasse B aandelen bezit.

De raad van bestuur benoemt een Voorzitter, welke zal worden verkozen op voorstel van de aandeelhouders van klasse A aandelen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze rechtspersoon onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

De raad van bestuur komt ten minste vier (4) keer per jaar samen.

De vergaderingen worden gehouden in België, op de plaats aangegeven in de oproepingsbrieven. Vergaderingen kunnen worden gehouden per telefoon- of videoconferentie.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Beslissingen van de raad van bestuur kunnen ook genomen worden middels unanieme en schriftelijke toestemming van de bestuurders.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden, waarvan ten minste één A-Bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet vervuld is, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, onafhankelijk van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter doorslaggevend.

In afwijking van de voorgaande paragraaf, worden de volgende beslissingen genomen met absolute meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders en met de goedkeuring van ten minste één (1) A-Bestuurder:

- Goedkeuring van het budget (winst-en-verliesrekening, balans, financiering en cashflow);

- Investeringen of desinvesteringen van vaste activa in een boekjaar voor een bedrag dat, wanneer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

samengevoegd met alle andere investeringen of desinvesteringen die reeds in dat boekjaar werden gemaakt en niet specifiek opgenomen werden in het goedgekeurde jaarlijkse budget van dat boekjaar, een bedrag van dertig duizend euro (30.000,00 EUR) per boekjaar overschrijden; - Investeringen die geen deel uitmaken van de gewone activiteit van de vennootschap en de financiering van deze investeringen;

- Een lening of een vergelijkbare verbintenis welke niet werd goedgekeurd in het budget (met inbegrip van leasing-, afbetalings- en factoring regelingen) dat per individuele beslissing of reeks van beslissingen groter is dan het bedrag van dertig duizend euro (30.000,00 EUR) per boekjaar; - Alle overeenkomsten en handelstransacties (inclusief verkoop, leasing, overdracht, pand of hypotheek of vaste en vlottende activa en industriële rechten) met een aandeelhouder of bestuurder van de vennootschap of daarmee nauw verbonden partijen;

- Waarborgen, zekerheden of leningen buiten het goedgekeurde budget of waarborgen, zekerheden of leningen aan de Voorzitter, de gedelegeerd bestuurder, de bestuurders en de belangrijkste personeelsleden en nauw verbonden partijen;

- Goedkeuring van het ontwerp van de jaarrekening dat aan de aandeelhouders wordt voorgelegd; - Inbrengen, overdrachten of overnames van een handelsfonds, bedrijfstak of algemeenheid; - Het nemen of afstoten van een belang in een andere rechtspersoon;

- Het aangaan, wijzigen of beëindigen van diensten of arbeidsovereenkomsten of enige andere transactie of overeenkomst met een werknemer of zelfstandige met een bruto jaarlijkse kost voor de vennootschap van meer dan dertig duizend euro (30.000,00 EUR) en niet specifiek opgenomen in het goedgekeurde jaarlijkse budget van dat boekjaar;

- Wijzigingen aan het business plan of veranderingen in de strategie of oriëntatie van de vennootschap;

- Voorstellen tot wijziging van het kapitaal (kapitaalverhoging, kapitaalvermindering, inkoop van eigen aandelen), of het gebruik van het toegestaan kapitaal (indien van toepassing);

- Wijziging van het adres van de maatschappelijke zetel buiten het Vlaams Gewest;

- Het voorstel of de beslissing om (interim) dividenden of andere vormen van uitkeringen aan aandeelhouders uit te keren;

- Aanstelling van een directiecomité, beslissingen betreffende de voorwaarden voor benoeming en ontslag, duur van het mandaat van haar leden en de werkwijze van het directiecomité.

In afwijking van voorgaande paragrafen, zullen volgende beslissingen worden genomen met een meerderheid van vijfenzeventig procent (75%) van de stemmen:

- Benoeming en ontslag van de gedelegeerd bestuurder;

- Vergoeding en pensioenregelingen van de Voorzitter, de gedelegeerd bestuurder, de bestuurders en de belangrijkste personeelsleden van de vennootschap.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit dagelijks bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De raad omschrijft de samenstelling en de opdrachten van deze adviserende comités.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegdheid van het directiecomité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het directiecomité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in alle akten met inbegrip van deze akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, waarvan ten minste één (1) A-Bestuurder, hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door het afzonderlijk optreden van een persoon die daartoe gedelegeerd is. Indien deze persoon tevens bestuurder is van de vennootschap, zal hij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

Algemene vergadering. De jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van maart om twaalf uur  s middags. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde (1/5de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. Binnen de grenzen, zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De oproeping moet gebeuren per aangetekende brief die de dagorde vermeldt. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elke aandeelhouder die niet aanwezig kan zijn, mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten moeten schriftelijk (per brief, fax of e-mail) gegeven worden. Een volmachtdrager kan verschillende aandeelhouders vertegenwoordigen. De volmachten worden aan het bureau van de vergadering voorgelegd.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door de raad aangeduide plaats worden neergelegd vijf kalenderdagen voor de algemene vergadering. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de Voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering één of twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

Behoudens ingeval het Wetboek van Vennootschappen strengere vereisten oplegt, kan de algemene aandeelhoudersvergadering slechts geldig beraadslagen en beslissen, indien het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders ten minste de helft van de aandelen bezit, waarvan ten minste één klasse A aandeel.

Indien deze voorwaarde niet vervuld is, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorkwamen, onafhankelijk van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders. Over niet in de agenda begrepen punten kan niet beraadslaagd worden in een vergadering, tenzij wanneer alle personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt.

Elke aandeelhouder kan stemmen per brief, door middel van een stemformulier dat gedateerd en ondertekend wordt, en dat de naam en het adres van de aandeelhouder en diens aantal aandelen vermeldt, alsook de tekst van de voorgestelde beslissingen en, voor elk punt op de agenda, de stem of de reden voor onthouding.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens ingeval het Wetboek van Vennootschappen strengere vereisten oplegt, worden de beslissingen van de algemene aandeelhoudersvergadering genomen bij meerderheid der stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

In afwijking van voorafgaande paragraaf en behoudens ingeval het Wetboek van Vennootschappen strengere vereisten oplegt, kan een beslissing om de statuten van de vennootschap te wijzigen enkel genomen worden bij een meerderheid van 75% + 1 stem.

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Reserves en Winstverdeling. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Interimdividenden. De raad van bestuur is bevoegd om op de resultaten van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden die zijn bepaald in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffening. Naast de wettelijke bepalingen in verband met ontbinding, kan de vennootschap enkel worden ontbonden bij beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering, die beslist in overeenstemming met de vereisten en voorwaarden die nodig zijn om de statuten van de vennootschap aan te passen.

Bij ontbinding van de vennootschap, wordt de ontbinding geregeld door één of meer vereffenaars die worden benoemd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Indien aangewezen, zal de algemene aandeelhoudersvergadering beslissen omtrent de vergoeding van de vereffenaar(s).

SLOTBEPALINGEN:

Benoemingen:

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, werden volgende personen als A-Bestuurders van de vennootschap benoemd:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Capital C Projects, met zetel te 9190 Stekene, Vogelzangstraat 28, met ondernemingsnummer 0633.954.188, met vaste vertegenwoordiger de heer DE MEY Christiaan, voornoemd;

- de heer DE ROM Herman Everardus Jozef, geboren te Geraardsbergen op tweeëntwintig maart negentienhonderdzevenenvijftig (nationaal nummer 57.03.22-423.38), wonende te 9500 Geraardsbergen (Moerbeke), Koppenhollestraat 20;

b) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden volgende personen

als B-Bestuurders van de vennootschap benoemd:

- de voornoemde vennootschap EUROBABY UK LIMITED, met vaste vertegenwoordiger de heer

WAUTERS Filip, voornoemd;

- de voornoemde vennootschap, Kalium spolka z ograniczona odpowledzialnoscia, met vaste

vertegenwoordiger, mevrouw DZIENISZ (familienaam: MACHALSKA) Maria Gertruda, van Poolse

nationaliteit, geboren te Reda (Polen) op 14 augustus 1955, Belgisch r-bis nummer 554814-034-67,

wonende te 84-240 Reda (Polen), Objazdowa 10; en

- de heer WANG Haibin, geboren te Zhejiang (China) op 27 juni 1969, van Chinese nationaliteit,

Chinees paspoort nummer G407I2669, Belgisch R-BIS nummer 694627-219-63, gedomicilieerd te

No.126, Jiangnanyipin Garden, Xinhui Road, Ningbo city (China).

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering

die gehouden zal worden in het jaar 2021.

Het mandaat van de A-bestuurders is vergoed.

Het mandaat van de B-bestuurders is niet vergoed.

Volgende persoon wordt als Voorzitter van de raad van bestuur benoemd:

de heer DE ROM Herman, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

c) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt geen commissaris

benoemd.

Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar start op heden en zal worden afgesloten op 30 september 2016.

Eerste gewone algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in 2017.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte.

Frédéric de Grave, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2890 Sint Amands, Hemelrijken 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Divers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Volgende verslagen werden neergelegd ter griffie in overeenstemming met artikel 447 van het wetboek van vennootschappen:

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur

Capital C Projects BVBA

A-bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Christiaan De Mey

Eurobaby UK Ltd

B-bestuurder

Vastvertegenwoordigd door Filip Wauters





III

Modward 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1 11 903'

Onderneming5nr : 0633. 954. 6$3

Benaming

(voluit) : KBT Activity Toys Worldwide (verkort) :

EGD

29 MU 2045

RECHTBAN a ia KO{"JPHANDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2015
ÿþ MPd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tilïl111111111.11 111

L

IAI

b+

E SI

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : KBT Activity Toys Worldwide (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2890 Sint-Amands, Hemelrijken 12 (volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere volmachten

0633. 95-4. (83

NeErn~~L'``µ ~--.,w,,~..,~.

~~~

2 ~ JULI ~A~~

RECHTBANK 1<

eerFANTthlirRPEN, afd.C~ /moa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft op haar vergadering van 17 juli 2015 besloten om, met onmiddellijke ingang volgende bijzondere volmachten toe te kennen:

1, Volmacht op de bank rekeningen

De raad van bestuur besliste om een volmacht op de bankrekeningen toe te kennen aan mevrouw

Peggy Rooman, rijksregisternummer 72.09.17-086.09 en wonende te Warme Nauwstraat 13,

9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas).

Binnen de grenzen van goed bestuur, is mevrouw Peggy Rooman gemachtigd om alleen alle betalingen uit

te voeren voor een bedrag tot 100.000 EUR,

2.Volmacht voor post diensten

De raad van bestuur besliste om een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Peggy Rooman, voornoemd, teneinde de Vennootschap alleen te vertegenwoordigen om post, verzendingen en postpakketten, verzonden over de weg, door de lucht, over zee of per trein in ontvangst te nemen, al dan niet aangetekend, belast of niet, inclusief die dewelke aangegeven goederen bevatten. Deze goederen kunnen worden opgehaald onder andere bij de postdiensten, de douane autoriteiten, de luchthaven agentschappen, de luchthaven en treinstations. Mevrouw Peggy Rooman is gemachtigd om alle ontvangstbewijzen in die zin te geven en is gemachtigd om de Vennootschap alleen te vertegenwoordigen in allerhande aangelegenheden ten aanzien van de postdiensten, banken, telefoonmaatschappijen, internetproviders, de belasting- en douaneadministraties, dienstverleners, enzovoorts.

Capital C Projects BVBA

A-bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Christiaan De Mey

Eurobaby UK Ltd

B-bestuurder

Vastvertegenwoordigd door Filip Wauters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KBT ACTIVITY TOYS WORLDWIDE

Adresse
HEMELRIJKEN 12 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande