KANTOOR THEEUS MARC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KANTOOR THEEUS MARC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.453.937

Publication

22/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

lliM0111

*3dº%"r:1%7J 2C?tifkm tva fkt;;ileï!:dei iw loikerperi, tzp

Griffie 11.3 JAN, ion



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0440.453.937

Benaming

(voluit) : KANTOOR THEEUS MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2960 Brecht, Vredelaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders / gedelegeerd bestuurder

In de buitengewone algemene vergadering dd 23.12.2013 ;

- werden unaniem de beslissingen tot herbenoemingen van de voorzitter van de raad van bestuur, de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder bekrachtigd, met name werd in de algemene vergadering dd 01.06.2012 beslist de mandaten van Marc THEEUS (NN 54.03,19-405-83), wonende te 2960 Brecht, Vredelaan 24, als bestuurder, als voorzitter van de raad van bestuur, en als gedelegeerd bestuurder, en het mandaat van Nadine DE BIE (NN 59.04.23-502-75), wonende te 2960 Brecht, Vredelaan 24, als bestuurder, te hernieuwen tot na de jaarvergadering van 2016 ;

- werd tevens unaniem beslist tot benoeming van Maxim THEEUS (NN 91.09.15-235-28), van Belgische nationaliteit, wonende te 2960 Brecht, Vredelaan 24, als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder, met ingang van 01/01/2014 tot na de jaarvergadering van 2016 ;

- geen enkele verbodsbepaling verzet zich tegen de benoemingen voormeld

- de mandaten van gedelegeerd bestuurder zijn bezoldigd tot de algemene vergadering er anders over beslist ,

- elke gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen in rechten en plichten.

tot vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld Marc THEEUS voormeld.





Maxim THEEIJS

gedelegeerd bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 19.07.2013 13337-0140-016
27/01/2012
ÿþ Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/ `,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iii 11,11.11101M111.1!Iliil

ergai'egd far effile van de Rechtbsruit

Anrvierparl op

!Ar, 7q19

Griffie

Ondernemingsnr :0440.453.937

Benaming (voluit) : KANTOOR THEEUS MARC

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2960 Brecht, Vredelaan 24

(volledig adres)

Onderwerpjen) akte : STATUTENWIJZIGING HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF

Op negentien december

Om elf uur

Voor Ons, Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "KANTOOR THEEIJS MARC", gevestigd te 2960 Brecht, Vredelaan 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0440.453.937, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op één maart negenhonderd negentig, geregistreerd te op , boek blad vak houdende de statuten end bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien!

april negentienhonderd negentig onder het nummer 900419-86, waarvan dei

statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Paul Wellens te Morsel op éénendertig maart tweeduizend eni vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op twintig; onder nummer 05058028.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

april tweeduizend en vijf

De Vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De bestaande aandelen aan toonder zullen worden vernietigd door de respectievelijke aandeelhouders en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt de opdracht gegeven de uitvoeringsmodaliteiten te bepalen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge het eerste

besluit en

- artikel 6 te vervangen als volgt :

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van

aandelen en hebben stemrecht.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn

voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van

baandelen van de vennootschap.

ç" } Voor- Luik B - vervolg

1. behouden

mar het

Belgisch

Staatsblad

'Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden in !afzonderlijke of meervoudige titels.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op ;plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag !beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven adat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap! zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur' vastgesteld."

- De vijfde alinea van artikel 16 te schrappen, waardoor het voortaan! luidt als volgt:

"De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle'

aandeelhouders. 1

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd,' wordt jaarlijks gehouden op dertig juni om tien uur, op de zetel der! vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een' zondag of wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende' werkdag plaats om hetzelfde uur.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van vereffenaars of door de commissaris.

Een buitengewone Algemene vergadering moet worden samen geroepen op vraag

Ivan de aandeelhouders die ten minste één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders Ivan certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de doproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet! vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene! vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde!

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze! worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor dei





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

























16. " .

Luik B - vervolg

mandelen aan toonder is bepaald. ----1

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is,i evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder. De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in de vennootschapswet.

De algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig eni schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene) vergadering behoren."

DERDE BESLUIT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld: de IBVBA Accofin te 2970 Schilde, Hagedoornlaan 5A, en/of haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de venn000tschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

e O

e

tol

>11.__.__

N

rl

O

N

rl

O

N

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

08/07/2011 : AN276339
13/07/2009 : AN276339
16/07/2008 : AN276339
04/07/2007 : AN276339
27/07/2006 : AN276339
27/06/2005 : AN276339
20/04/2005 : AN276339
05/08/2004 : AN276339
24/07/2003 : AN276339
18/09/2002 : AN276339
06/07/2001 : AN276339
03/10/2000 : AN276339
03/10/2000 : AN276339
03/10/2000 : AN276339
28/10/1998 : AN276339
19/04/1990 : AN276339

Coordonnées
KANTOOR THEEUS MARC

Adresse
VREDELAAN 24 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande