JOSIMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOSIMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.152.835

Publication

07/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Neer elegd ter griffie van de RtCEITBANe VAN KOOPEnt"1512-

2 5 JUHI 2014

.A.11TWERPEN afdeling TURNROUT De Griffier

Ondememingsnr : 0473.152135

Benaming

(voluit) JOSirl1C0

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Parklaan 49 bus 5, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel door overneming

Neerlegging van voorstel tot fusie door overneming van de BVBA Melbri door de BVBA Josimco (0471152.835) in toepassing van artikel 676/719 van het Wetboek van vennootschappen.

Josimco BVBA, Parklaan 49 bus 5, 2300 Turnhout (0473,152.835): Overnemende vennootschap Melbri BVBA, Parklaan 49 bus 5, 2300 Turnhout (0457.298,877) : Overgenomen vennootschap

Fusievoorstel

Art, 676/719 W. Venn,

Fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen -

- voor een 100% dochtervennootschap -

Op 16 juni 2014 is overeenkomstig artikel 676/719 van het Wetboek van vennootschappen, door de raden van bestuur van de nagernelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

AJDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1. Overgenomen vennootschap BVBA MELBRI

De BVBA MELBRI, gevestigd te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 5, werd opgericht op 14 februari 1996 bij' akte verleden door Michel Eyskens, notaris te Oud-Turnhout, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch. Staatsblad van 9 maart 1996 onder nummer 960309-416,

De vennootschap is ingeschreven In het Rechtspersonenregister te Turnhout, geregistreerd onder het nummer BE 0457.298.877.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EUR 18,592,01 (BEF 750.000) vertegenwoordigd door 750 aandelen met een nominale waarde van EUR 24,79 (BEF 1.000) per aandeel.

De aandelen zijn in bezit van:

-BVBA JOSIMCO, vertegenwoordigd door Sébastien Hendrickx 750 aandelen

Zij is de "overgenomen vennootschap",

Namens haar tekent de volgende zaakvoerder:

-BVBA JOSIMCO, vertegenwoordigd door de heer Sébastien Hendrickx.

De BVBA MELBRI heft tot doel:

"Het aankopen, het beheren, het huren of verhuren van onroerende goederen. Dit alles in de meest ruime

betekenis van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden FZecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en' handtekening.

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

tillUin il UI

II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, ais tot haar doel behorende, aile daden stellen en aile handelingen doen van commerciële, financiële, Industriële of Immobilialre aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel."

2. Overnemende vennootschap BVBA JOSIMCO

De BVBA JOSIMCO gevestigd te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 5, werd opgericht bij akte verleden voor Christian Schuermans, notaris te Turnhout op 26 oktober 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 november 2000 onder nummer 20001109-16.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout, geregistreerd onder het nummer 8E0473152.835.

Het geplaatst kapitaal bedraagt EUR 19.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 190 aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn in bezit van:

-Humacon NV, vertegenwoordigd door Sébastien Hendrickx 190 aandelen

Zij is de "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent:

-De heer Sébastien Hendrickx, zaakvoerder

De BVBA JOSIMCO heeft tot doel:

-Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

-Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke Vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen dont inbreng, participaties of investeringen,

-Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zij mag zich hiervoor borg stelten of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

ln het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland,''

B.VERMOGENSPOS1TIE

Conform de tussentijdse financiële informatie per 30 juni 2013 (BVBA JOSIMCO) & 31 december 2013 (BVBA MELBRI) zijn de vermogens van de overnemende en de overgenomen vennootschap als volgt samengesteld:

BVBA Josimco 30/06/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal ; 19.000 euro

Wettelijke reserve: 1.900 euro

Belastingvrije reserves: 628.072

Beschikbare reserves : 90.000

Overgedragen resultaat: -228.352 euro

Kapitaalsubsidies : 2.907 euro

Totaal eigen vermoegen : 513.528 euro

BVBA Melbri 31/12/2013

Kapitaal: 18.592 euro

Overgedragen resultaat : -11.250 euro

Totaal eigen vermogen : 7.342 euro

Voor verdere toelichting verwijzen wij naar bijlage 'I en 2.

Als gevolg van de geplande fusie zal het gehele vermogen van de BVBA MELBRI (activa, passiva, rechten

en plichten) overgaan naar de BVBA JOSIMCO.

De BVBA JOSIMCO is 100% aandeelhouder van de BVBA MELBRI.

C.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE

VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap BVBA MELBRI boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA JOSIMCO wordt vastgesteld op 1 juli 2014,

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De aandelen hebben aldus recht op winstdeelname met ingang van 1 juli 2014.

D.DIVERSE BEPALINGEN

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

2.Aan de bestuurders van de overnemende of overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

3.De 'fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen" heeft als doelstelling:

-Vereenvoudiging van de administratieve/juridische en financiële structuur van de groep; -Een efficiënter beheer van de groep.

E.SLOTBEPALINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in de Vennootschappenwet en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terug bezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 15 augustus 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

..

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Opgemaakt in zes exemplaren op 16 juni 2014

De Raden van Bestuur erkennen drie door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd op de griffie en een tweede om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Sébastien Hendrickx

Zaakvoerder.

A eoor-II behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2014 : TU090163
27/08/2014
ÿþ"

Ondernemingsnr : 0473.152.835

Benaming

(voluit) : JOSIMCO

(verkort):

gechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 5.

(volledig adres)

Onderwerp akte: GERUISLOZE FUSIE

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter Griffie van de rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Uit een akte verleden voor notaris Anne-Mie Szab6 te Turnhout op 11 augustus 2014, kortelings te registeren, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOSIMCO", gevestigd te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 5, BTW BE 0473,152.835 RPR Turnhout, onder meer:

beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELBRI" , met zetel te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 5, ondememingsnummer 0457.298.877 RPR Turnhout, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondeimg noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen op de overgenomen vennootschap, wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2014, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

2. vastgesteld heeft dat de fusie door overneming van de vennootschap "MELBRI", door de vennootschap "JOSIMCO", verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szab6.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een voor eensluidend verklaard afschrift van de geruisloze fusie.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van cl

Riad Word 11.1

ta2fbIatbekend te maken kopie

Ziktegelegd ter griffie van

RECHTBANTr

VAN KOOMIANDEL

Griffie

III( II 1(111 1II II( II(I III IIII II( III

*14160808*

AUG. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

12/02/2014 : TU090163
01/03/2013 : TU090163
13/12/2011 : TU090163
02/07/2010 : TU090163
04/06/2009 : TU090163
27/06/2008 : TU090163
13/06/2007 : TU090163
18/10/2005 : TU090163
26/05/2005 : TU090163
26/04/2005 : TU090163
02/06/2004 : TU090163
17/06/2003 : TU090163
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 15.12.2015 15691-0165-015

Coordonnées
JOSIMCO

Adresse
PARKLAAN 49, BUS 5 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande