JEKA CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEKA CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.697.214

Publication

01/10/2014
ÿþc-~ i

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

andeti

rtbt,tbank van koop

petwewee

1II11 liii Ii1 liii III 11 II II 111111

" 14178494<

Ondememingsnr : 0474.697.214

Benaming (voluit) : Schilderwerken Gebroeders Rombouts

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pauwelslei 1

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :Bekrachtiging ontslag-kwijting-benoeming-verplaatsing zetel-wijziging doel-wijziging naam-wijziging statuten

4f

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittenssi te Wijnegem op 15 september 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene;; ;vergadering van de besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid "Schilderwerken Gebroeders Rombouts", met=; zetel te 2930 Brasschaat, Pauwelslei 1, opgericht bij aktes, verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem op 20; :april 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch,; :Staatsblad van 5 mei nadien, onder nummer 20010505-700,:

;waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd: 1;

is1)- De vergadering bekrachtigt het ontslag als niet

statutaire zaakvoerder van de vennootschap van de heer,

Rombouts Hugo Franciscus Cecilia, wonende te 2930 Brasschaat,,; :Pauwelslei 1 per twaalf augustus tweeduizend veertien. :zij heeft hem kwijting verleend voor het door hem gevoerde ;,beleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening;; ;van het lopende boekjaar.

1:- De vergadering bekrachtigt de benoeming van de heer;= iVannisselroij Jeroen Jacobus Marie, wonende te 2900 Schoten,: !Botermelkbaan 80 tot niet-statutaire zaakvoerder van de

vennootschap, met ingang van twaalf augustus tweeduizend;: !veertien.

mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigde worden uitgeoefend.

2)De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap,; te verplaatsen naar 2900 Schoten, Botermelkbaan 80.

3)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorle-:zen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige vennoot.' :erkent het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen ene;

kennis van genomen te hebben.

4)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap ;:te wijzigen, met vaststelling van de nieuwe tekst van artikelti ii4 der statuten als volgt:

ii"De vennootschap heeft tot doel:

Onderhoud van keukenmachines allerhande.

Import en export, groot- en kleinhandel in voedings- en.; tabakswaren, schoeisel, textielvaren en kleding, artikelen;:

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting,

;luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en

fantasieartikelen, auto's, motorrijwielen, fietsen en aanverwante handel, papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek, artikelen voor sport, visvangst en .jacht, speelgoed en kinderartikelen, diverse artikelen.

- Kleinhandel met meer dan één afdeling.

- Spijshuis, frituur, verbruikssalon, restauratiehouder, drankgelegenheid, uitbating van private club, hotel en logeznentshuis.

- plaatsen en verhuren van automaten.

- Alle nieuwbouw- en verbouwingswerken, onderhoud en 'inrichting van gebouwen.

- Beheer roerende en onroerende goederen.

- Nachtwinkel, belwinkel.

- Taxibedrijf.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

5)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Jeka Concepts", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam "Jeka Concepts".

6)De vergadering heeft beslist de statuten integraal aan te passen, onder meer om deze in overeenstemming te brengen met:

a) de zojuist genomen beslissingen;

b) het wetboek van vennootschappen, met opname van de in dit wetboek voorziene mogelijkheid voor de vennoten om eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Aldus worden de nieuwe statuten vastgesteld zodat het uittreksel luidt als volgt:

a)naam: Jeka Concepts

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt c)duur: onbepaald

d)zetel: 2900 Schoten, Botermelkbaan 80

e)doel: zoals opgenomen in het vierde besluit

f)kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) euro en is volledig geplaatst.Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen van honderd euro (¬ 100,00) elk.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders :die benoemd worden door de algemene vergadering voor ;onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste -vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking: alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening, zou vervullen.

.Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt .benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste ;vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h) jaarvergadering:

Jaarlijks op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur beslist de enige vennoot over :

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de

zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. h)boekjaar: gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar

i)winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt :ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

«4

V

mod 11.1

lbesluiten dat de winst of een deel ervan zal worden ,gereserveerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan heZ Belgisch Staatsblad

Op de laatste piz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2013 : AN344717
06/09/2012 : AN344717
25/02/2015
ÿþ nood wad 11.1

Mea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t: 1111111111g111111,1111118



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 FEB, 2015

afdeii rfieerpen

Ondernemingsnr : 0474697214

Benaming

(voluit) : JEKA CONCEPTS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOTERMELKBAAN 80 TE 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

Bij algemene vergadering van 23 september 2014 wordt Katrien Peenen benoemd tot zaakvoerder met ingang van 12 augustus 2014 en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd zijn.

Jeroen Vannisselroij Katrien Peenen

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

. *Verso... Naam en handtekening.

18/08/2011 : AN344717
07/09/2010 : AN344717
31/08/2009 : AN344717
24/07/2008 : AN344717
13/07/2007 : AN344717
06/09/2006 : AN344717
28/09/2005 : AN344717
07/10/2004 : AN344717
07/09/2004 : AN344717
06/10/2003 : AN344717
05/05/2001 : ANA067587

Coordonnées
JEKA CONCEPTS

Adresse
BOTERMELKBAAN 80 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande