J & M-INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & M-INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.950.559

Publication

11/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!111111111110,111111

Ondememingsnr : leD. çueLl Jr

Benaming (voluit) : aceirlVeStMentS

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Victor Frislei 2

2970 Schilde ('s Gravenwezel)

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OPRICHTING.

Het blijkt uit drie akten verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar, met tussenkomst van meester Peter Timmermans, notaris te Antwerpen op 18 juni 2014, dat:

 de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap "M, lnvestments", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersei, Ten Boslaan 12, BTW BE 0427.537.002 RPR Antwerpen is gesplitst, door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen), overeenkomstig de voorwaarden van het voorgelegde splitsingsvoorstel, als volgt:

- deels aan onderhavige nog op te richten vennootschap "J&M-lnvestments", besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Victor Frislei 2.

 en deels aan een tweede nog op te richten vennootschap genaamd "Chambiges", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2600 Antwerpen (Berchem), Deken De Winterstraat 1;

- het besluit van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, over de inbreng in nature luidt als volgt:

"De inbreng in nature tot oprichting van de vennootschap BVBA J&M-INVESTMENTS bestaat uit activa en passive, afkomstig uit de splitsing van de NV M.INVESTMENTS door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Ten Boslaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenre gister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0427.537.002, conform het voorstel tot splitsing door oprichting dd. 22 april 2014, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 30 april 201 zk

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrierevisoren inzake inbreng in nature en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van: nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de' inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 250 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde van de BVBA J&M-1NVESTMENTS.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut der' Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 23 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik J3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans 8r Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bednifsrevisor"

De identiteit van de gesplitste vennootschap die onderhavige vennootschap heeft opgericht is als hierboven weergegeven.

Van de uit deze verrichting ontstane nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J&M-lnvestments", hierna de belangrijkste kenmerken volgen:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "J&M-Investments".

Zetel. De zetel is gevestigd te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Victor Frislei 2, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, ter beschikking stellen, het genot , verlenen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsmede aile handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van , administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend achthonderd eenenzeventig euro twintig cent (¬ 37.871,20).

Aanleg reserves/Winstverdeling

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling _van hetvoor uitkering in aanmerking .komend bedrag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- moc111.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

VereffeningssaIdo.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten worden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Algemene vergadering.

Jaarlijks op de laatste donderdag van de maand mei om zeventien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf stemrecht heeft. Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een persoon die geen vennoot hoeft te zijn, volmacht geven hem op de vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen, Bestuur Vertegenwoordiging.

9.1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder zo er niet meer dan twee zaakvoerders zijn, beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of: dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die . handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meer dan twee zaakvoerders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluit volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van de medezaakvoerders volmacht verlenen om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. 9.2. Vertegenwoordig ing

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zo er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk de vennootschap vertegenwoordigen, en zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, zal de vennootschap vertegenwoordigd worden door het college van zaakvoerders.

De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten. De . gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

9.3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

9.4.1. Niet-statutaire zaakvoerder

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor een onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

Het behoort tot de bevcegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

9.4.2. Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvcerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van aile vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. 9.5. Tegenstriidig belano

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 § 1 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan, worden vocr rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk niet de jaarrekening wordt neergelegd.

Een onrechtstreeks belang wordt in ieder geval geacht aanwezig te zijn indien de persoon die bij de beslissing of verrichting een strijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft, de echtgenoot of een bloedverwant in de rechte opgaande of nederdalende lijn is van de zaakvoerder of een vennootschap waarvan de zaakvoerder een persoonlijk aansprakelijk vennoot is, of waarin hij rechtstreeks of onrechtstreeks een deelneming bezit van meer dan twintig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal.

Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: mevrouw Matthys Viviane Irène Leopoldine, geboren te Antwerpen op 26 januari 1955 (rijksregistemummer 55.01.26-374.08), wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Victor Frislei 2, die uitdrukkelijk heeft verklaard het haar tcegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder thans onbezoldigd.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, oprichtersverslag en verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouderi aan het "vu Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 13.09.2015 15585-0386-016

Coordonnées
J & M-INVESTMENTS

Adresse
VICTOR FRISLEI 2 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande