INTERNATIONAL GLASS AGENCIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERNATIONAL GLASS AGENCIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.563.708

Publication

06/12/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12197605 2l NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,







Ondernemingsnr : 0429.563108

Benaming (voluit) :International Glass Agencies

fl

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Amsterdamstraat 26

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Op 12 november jongstleden werd in het Belgisch Staatsblad onder nummer 12183822 het uittreksel van de akte verleden voor meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 9 oktober 20124 gepubliceerd.

<< In deze publicatie werden de identiteitsgegevens van de vereffenaar verkeerdelijk vernield.

De correcte identiteitsgegevens van de vereffenaar zijn de volgende: De heer Erik Christiaan Antoon Greeve, van Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 2 oktober 1956, thans wonend te 2600 Antwerpen, Cogels Osylei 16.

if

i;

ii

Îf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de vereffenaar;,

Geassocieerd notaris Isis Vermanderii

12/11/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IVL I-1Gt LEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 0 OKT. 2012

KOOPHANDELTURNHOUT

rx leDe griffier

111111 IIIIV II III I 111111 ~

" iaia3aaa=

Ondememingsnr:0429.563.708

Benaming (voluit) ; International Glass Agencies (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Amsterdamstraat 26

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 9 oktober 2012, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van dei rechtbank van koophandel te Turnhout", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van; de naamloze vennootschap 'international Glass Agencies" met zetel te 2321 Meer, Amsterdamstraat! 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en gekend onder het; ondernemingsnummer 0429.563.708, besloten heeft:

* KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN BESTUURDERS & BEDRIJFSREVISOR Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt het bijzonder verslag] van de raad van bestuur voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was; gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2012.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

Ï? Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de raad van bestuur; goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de heer Ludo Foqué, bedrijfsrevisor te; Strombeek-Bever, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van; Vennootschappen. De aandeelhouders bevestigen het recht te hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen en kosteloos een afschrift van deze stukken te hebben; ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit; verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zat - samen met het verslag van, de raad van bestuur - worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk; als volgt:

VI. BESLUITEN `

In het kader van de procedure tot ontbinding en vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van Bestuur van de NV INTERNATIONAL GLASS AGENCIES een boekhoudkundige; staat, afgesloten op 31 augustus 2012, opgesteld rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, en die sluit met een balanstotaal van 297.524,84 EUR en een netto passief van 586.825,37 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, blikt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist; weergeeft, onder voorbehoud van de hiernavolgende activabestanddelen en in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

1. Voor de diverse borgtochten van 3.553,31 EUR kon geen onderbouw bezorgd worden;

2. Gezien de aanstellingsdatum, kon ondergetekende geen voorraadopname uitvoeren. De voorraad; bedraagt 290.795,08 EUR in de staat van activa en passiva;

3. Er kon geen zekerheid bezorgd worden omtrent de inning van 46.257,13 EUR aan;

F.

handelsvorderingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4, Er kon ons geen aansluiting bezorgd worden voor het saldo aan terug te vorderen BTW voor een

bedrag van 32.713,52 EURO;

5. Er kon geen bevestiging verkregen worden van de vordering R/C/ EGS voor een bedrag van

14.656, 81 EUR.

Dit verslag werd opgesteld op verzoek van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Strombeek-Bever, 8 oktober 2012.

BVBA Foqué & Partners

Foqué Ludo

Bedrijfsrevisor

Met eenparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor goed.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID:

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen over de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. Het mandaat van de bestuurders komt hierdoor ten einde, * KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDERS - KWIJTING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INTERNATIONAL GLASS BEHEER, met maatschappelijke zetel te 2321 Meer, Amsterdamstraat 26.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Frank Liesse, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 30 mei 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juni daarna, onder nummer 05081025.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0874.190.427 en als BTW-belastingsplichtige onder nummer BE0874.190.427,

2, De heer Jansen.René, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Best op 5 augustus 1967, thans

wonend te 4837 BN Breda, Burgemeester De Manlaan 8.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

* BENOEMING VEREFFENAAR - BEZOLDIGING

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar de heer Erik De Greeve, advocaat, kantoor houdende te 2600 Berchem, Koninklijke Laan 60.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen. De tarieven van het KB houdende vaststelling van de regels en barema's tot vergoeding van de kosten en het ereloon van de curatoren dd.10 oktober 1998 zijn van toepassing met een minimum van tweehonderd euro (¬ 200,00) per gewerkt uur voor de vereffenaar en zijn medewerker. De premie beroepsverzekering voor de uitoefening van het mandaat wordt eveneens ten laste genomen door de in vereffening gestelde vennootschap. De vereffenaar kan periodiek en zonder voorafgaandelijke machtiging en of goedkeuring door de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds factureren tot beloop van de door hem op dat ogenblik uitgevoerde prestaties.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 2 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel te Turnhout tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva, De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Deze homologatie gebeurde bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Turnhout op17 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste bit van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit procesverbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

MACHTEN VEREFFENAAR

De vertegenwoordigingsbevoegdheid berust thans aldus bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

BIJZONDERE VOLMACHT

pe vergadering verleent bijzondere volmacht aan Meester Koen De Maeyer, Meester Will Van Tongelen, Meester Didier Roemers of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassociee s VE_RMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

" Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

ª% Verslag van revisor

" Verslag van bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 21.09.2012 12569-0079-017
22/12/2011
ÿþ Riad 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0429.563.708

Benambrib International Glass Agencies

{voluit) :

i 1 11 1 NII i 1 u

*11192325*

E s4

.~...._.. ~ :.~.~...-.r-..-.~ ,~

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTSA.NK VAN

1 2 CEC. 1üll

KOOPHANDEL TI si,$?.:t ;1Di tY

De griffier

Bijiagen-biiiret-Belgisclt Staatsblad---2-2/12f24}14 --Annexes-dtt -Moniteur-belgc

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Amsterdamstraat 26, 2324 Meer, België

Oroderi a-r-z-a te : Benoemingen en herbenoemingen

Uit het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders dd. 05.12.2011 blijkt het volgende:

Het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder René Jansen kwam ten einde op de algemene vergadering dd. 31.03.2011.

De algemene vergadering beslist René Jansen, Burgemeester De Manlaan 8, 4837 BN Breda, Nederland te herbenoemen als bestuurder met ingang van 31.03.2011 en dit voor een periode van 6 jaar, eindigend op de statutaire algemene vergadering van het jaar 2017.

International Glass Beheer bvba, Amsterdamstraat 26, 2321 Meer, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder René Jansen wordt met ingang van 31.03.2011 benoemd tot bestuurder en dit voor een periode van zes jaar, eindigend op de statutaire algemene vergadering van het jaar 2017.

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 05.12.2011 blijkt het volgende:

De raad van bestuur neemt akte van de melding van bestuurder International Glass Beheer dat de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap is: René Jansen, Burgemeester De Manlaan 8, 4837 BN Breda, Nederland.

De raad van bestuur beslist dhr René Jansen te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering van 2017 met ingang van 31.03.2011.

René Jansen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 31.08.2011 11477-0350-017
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.03.2009, NGL 01.07.2009 09322-0317-017
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.03.2008, NGL 29.08.2008 08702-0154-016
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 02.07.2007 07304-0286-015
06/10/2006 : BL516651
11/07/2006 : BL516651
30/06/2005 : BL516651
30/05/2005 : BL516651
08/06/2004 : BL516651
30/06/2003 : BL516651
07/08/2002 : BL516651
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 23.10.2015 15653-0302-013
08/01/2002 : BL516651
27/06/2000 : BL516651
15/04/1997 : BL516651
01/01/1993 : BL516651
09/10/1992 : BL516651
27/11/1990 : BL516651
01/08/1989 : BL516651
03/05/1989 : BL516651
20/08/1987 : LE69652
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 31.08.2016 16518-0117-013

Coordonnées
INTERNATIONAL GLASS AGENCIES

Adresse
AMSTERDAMSTRAAT 26 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande