INTERNATIONAL FINE ART & SPECIE INSURANCE CONFERENCE, AFGEKORT : IFASIC

Association sans but lucratif


Dénomination : INTERNATIONAL FINE ART & SPECIE INSURANCE CONFERENCE, AFGEKORT : IFASIC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.286.706

Publication

08/04/2013
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsblal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 834.286.706

Benaming

(voluit) : International Fine Art & Specie Insurance Conference

(verkort) : IFASIC

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Schaliënstraat 30, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging zetel

Bij beslissing van de bestuurders werd de zetel van de vennootschap met ingang van 27 maart 2013 overgebracht naar Grote Steenweg 633, 2600 Antwerpen (Berchem).

Kevin Mackay

Bestuurder

Neergelegd fer griffie van de Reektbnnk van Koophandel fe Anfwworpcn, op

2 7 KW 2693

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

m i

11

*15029598*

t~`~ ii plrl

Antwdrpan

I i FR 2015

afddl3?eFedwBrpen

Ondernemingsnr : 0834.286.706

Benaming

(votuit) : INTERNATIONAL FINE ART & SPECIE INSURANCE CONFERENCE

(verkort) : IFASIC

Rechtsvorm : VZW

Zetel : GROTE STEENWEG 633, 2600 ANTWERPEN (BERGHEM)

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL + WIJZIGING BESTUURDER

Op 9 januari 2015 werd door de bijzondere algemene vergadering beslist dat artikel 3 van de statuten wordt uitgebreidt met de volgende tekst:

De vereniging kan verder de inkomsten, winsten overdragen onder de vorm van schenkingen, giften en dit aan alle andere verenigingen met een gelijkaardig of belangeloos doel.

Artikel 3 van de statuten luidt als volgt:

De vereniging heeft tot doel het inrichten van internationale conferenties en seminaries, In het bijzonder over diamant-, juwelen- en kunstverzekeringen, met het oog op het promoten van bijscholing, en zakelijke en sociale contacten tussen de personen die deel uitmaken of overwegen deel uit te maken van de Fine Art of Specie Insurance markten, zijnde onder meer verzekeraars, verzekeringsmakelaars, verzekeringsagenten en schade-en andere experten.

De vereniging kan haar doelstellingen realiseren zowel door het nemen van eigen initiatieven als door het verlenen van ondersteuning aan initiatieven van leden of derden.

De vereniging mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van het verwerven, huren of anderszins in gebruik nemen van gebouwen, kantoren, installaties en accommodaties. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt alsook deelnemen in iedere organisatie, vereniging, stichting of andere rechtspersoon met een gelijkaardig doel als het hare.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot die verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling van de vereniging.

De vereniging kan verder de Inkomsten, winsten overdragen onder de vorm van schenkingen, giften en dit aan alle andere verenigingen met een gelijkaardig of belangeloos doei,

Eveneens werd volgens de algemene vergadering van 26 juni 2013 de heer van Helden Ralph, Christoffelkrufd 3, 3137 WR Vlaardingen benoemd tot bestuurder met ingang vanaf 26 juni 2013.

Kevin Mackay

Bestuurder

Neergelegd : verslag bijzondere algemene vergadering van 9/1/2015

gecoordineerde statuten van 9/1/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2011
ÿþ

DflEC4 DA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b

t:

SI +11091557"

RECHTBANK KOOPHANDEL

04 MARI 2011

Cr-Me

ANTWERPF;~,I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : International Fine Art & Specie Insurance Conference Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Schaliënstraat 30

2000 Antwerpen

Ondernemingsnr : 834.286.706

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vdôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van- Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van oprichting van de vereniging zonder winstoogmerk verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 2 maart 2011, blijkt ondermeer dat:

1. Stichters:

1) De heer MACKAY Kevin Roderick Guy, geboren te Wilrijk op 14 mei 1973, wonende te 2900 Schoten, Salvialei 159.

2) De heer DREWRY Matthew James, geboren te Colchester (Verenigd Koninkrijk) op 19 juli 1972, wonende te 30 Lemmes Drive, Braintree, Essex CM7 3LQ (Verenigd Koninkrijk).

3) De heer COPPINS Raymond Roy, geboren te Herne Bay (Verenigd Koninkrijk) op 8 april 1948, wonende te 65A Station Road, Herne Bay, Kent CT6 5QQ (Verenigd Koninkrijk).

2. Naam : vereniging zonder winstoogmerk met als naam "INTERNATIONAL FINE ART & SPECIE' INSURANCE CONFERENCE", in het kort "IFASIC". Beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt: worden.

3. Zetel: 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 30, ressorterend onder het gerechtelijk arrondissement: Antwerpen.

4. Minimum aantal leden: het minimum is vastgesteld op drie.

5. Doel: De vereniging heeft tot doel het inrichten van internationale conferenties en seminaries, in het bijzonder over diamant-, juwelen- en kunstverzekeringen, met het oog op het promoten van bijscholing, en zakelijke en sociale contacten tussen de personen die deel uitmaken of overwegen deel uit te maken van de. Fine Art of Specie Insurance markten, zijnde onder meer verzekeraars, verzekeringsmakelaars, verzekeringsagenten en schade- en andere experten.

De vereniging kan haar doelstellingen realiseren zowel door het nemen van eigen initiatieven als door het verlenen van ondersteuning aan initiatieven van leden of derden.

De vereniging mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van het verwerven, huren of anderszins in gebruik nemen van gebouwen, kantoren,: installaties en accomodaties. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen aan iedere activiteit die met haar: doel overeenstemt alsook deelnemen in iedere organisatie, vereniging, stichting of andere rechtspersoon met, een gelijkaardig doel als het hare.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot; die verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende" activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling van de vereniging.

6. Toetreding en uitsluiting van leden:

Worden als statutair !id beschouwd:

1) Zij die bij deze akte verschijnen.

2) leder lid dat, voorgesteld door minstens twee leden van de vereniging, toegelaten wordt als statutair'

lid bij eenvoudige meerderheid in de algemene vergadering.

Op de zetel wordt door de raad van bestuur een register van de statutaire leden gehouden.

Warden als "toetredend lid" beschouwd:

Zij die blijk geven van actieve belangstelling voor de doelstellingen van de vereniging en die hun: aanvraag als toetredend lid op volgende wijze hebben kenbaar gemaakt aan de raad van bestuur a) ofwel schriftelijk b) ofwel door plaatsing van hun handtekening met vermelding van hun naam en adres in een daartoe: bestemd register.

De "toetredende leden" zijn geen leden in de zin en de geest van de wet op de verenigingen zonder: winstoogmerk en, alhoewel mede actief, hebben zij uiteraard ook geen stemrecht noch recht op toegang tot' algemene vergaderingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur beslist zonder verhaal over de aanneminge t

of uitsluiting van deze toegetree den leden '

en kan ook vrij hun lidgeld bepalen. De beslissing tot uitsluiting dient bij aangetekend schrijven kenbaar : gemaakt te worden aan de betrokkene.

Elk lid aanvaardt door het feit zelf van zijn lidmaatschap alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten vervat staan.

De statutaire en toegetreden leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door bij aangetekend schrijven hun ontslag aan te bieden gericht aan de raad van bestuur.

Tot uitsluiting van een statutair lid kan enkel worden overgegaan door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derden stemmen. Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit en kan geen teruggave eisen van door hem betaalde bijdragen (lidgeld . of toetredingsbijdrage).

7. Algemene vergadering:

a/ bevoegdheden:

Onder de bevoegdheid van de algemene vergadering valt:

1) de wijziging van de statuten;

2) de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3) de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4) de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5) de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6) de ontbinding van de vereniging;

7) de uitsluiting van een lid;

8) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9) Alle beslissingen die enige wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering.

b/ wijze van bijeenroeping:

Al de statutaire leden der vereniging worden voor de algemene vergadering opgeroepen bij gewone brief, acht dagen ver de vergadering. De agenda zal bij oproepingsbrief gevoegd zijn. De leden mogen zich laten vertegenwoordigen door een ander statutair lid, drager van een schriftelijke volmacht. Een lid mag drager zijn van meerdere volmachten.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering der statutaire leden gehouden die de jaarrekening van het - afgelopen jaar, de begroting van het komende jaar en het beleid van de bestuurders goedkeurt.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste werkdag van de maand mei om achttien uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

De vergaderingen hebben plaats op de zetel van de vereniging of op de plaats aangeduid in de " oproepingsberichten.

c/ kennisgeving beslissingen aan leden en derden:

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de leden die zulks wensen. Zij worden opgenomen in een register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging alwaar alle leden en derden er inzage van kunnen nemen.

8. Raad van bestuur:

a/ wijze benoeming en ontslag van bestuurders:

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie personen. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de

vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval

altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. Hun mandaat is onbezoldigd en van

onbepaalde duur en eindigt slechts bij hun overlijden, ontslag, herroeping of door verlies van lidmaatschap.

De bestuurders vormen een college.

De raad kiest onder haar leden een voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie

waargenomen door de oudste bestuurder.

b/ bevoegdheden:

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten om de vereniging te beheren en te besturen en

haar te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de

algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur.

cl duur mandaat:

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee en met unanimiteit werden aangesteld tot bestuurders

voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1) De heer MACKAY Kevin, voornoemd.

2) De heer DREWRY Matthew, voornoemd.

9. Externe vertegenwoordiging:

tedere bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

10. Commissarissen: geen.

11. Maximum bjjdrage leden: De algemene vergadering kan zowel voor statutaire als toegetreden leden een eenmalige toetredingsbijdrage vaststellen welke voor ieder der groepen verschillend kan zijn doch maximum een euro (¬ 1,00) mag bedragen.

De raad van bestuur bepaalt de hoegrootheid der lidgelden die eventueel jaarlijks zullen worden betaald door de statutaire en de toegetreden leden en welke voor ieder der groepen verschillend kan zijn. Voor de : statutaire en de toegetreden leden mag dit niet meer zijn dan een euro (¬ 1,00) per jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude;

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

12. Bestemming vermogen bij ontbinding: Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene " vergadering een vereffenaar aan en bepaalt de bestemming die aan het netto-actief van het maatschappelijk bezit zal worden gegeven wat noodzakelijkerwijze een vereniging moet zijn met een analoog doel als de bij deze opgerichte.

13. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2011.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

.t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERNATIONAL FINE ART & SPECIE INSURANCE CO…

Adresse
GROTE STEENWEG 633 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande