INTERLEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERLEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.113.746

Publication

03/02/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boekstraat 73

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op zevenentwintig december;i tweeduizend en elf, neergelegd vôâr registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap INTERLEX, met,; maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Boekstraat 73, ondememingsnummer 0429.113.746 rechtspersonen-; ;; register Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Kennisname en bespreking van het fusievoorstel en aanvullende fusievoorstel respectievelijk opgesteld op 25; mei 2011 en op 4 november 2011 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap GL-INVEST, met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Boekstraat 73, ondernemingsnummer 0452.442.840 rechtspersonenre gister Antwerpen, en van de naamloze vennootschap INTERLEX, voornoemd, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te;; Antwerpen op 17 juni 2011 respectievelijk op 14 november 2011, en de neerlegging werd bekendgemaakt in dej; Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 juni 2011 onder nummer 11097059 en van 24 november 2011 onder nummer 11176923.

2/ Goedkeuring van het fusievoorstel en het aanvullend fusievoorstel zoals deze werden opgemaakt op 25 mei 2011 respectievelijk op 4 november 2011 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen GL-! INVEST en INTERLEX, en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen;; zoals hiervoor vermeld.

Bijgevolg geeft zij instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap GL-INVEST, bij wijze van;, fusie de naamloze vennootschap INTERLEX overneemt overeenkomstig artikel 676, 1° Wetboek ; vennootschappen.

1. Verrichting

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zonder uitzondering noch:; ; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en wordt de over te nemen,; vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2011 geacht boekhoudkundig,`

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten;;

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende:

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  onder algemene voorwaarden van de overgang

ledere vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschap goed.;; De overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap naar de overnemende: vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het.= ii voorstel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen: i; vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom;, alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

,-)p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lce

Ci .

iu

iIiIIIIIÍIIIIIIIIIIII'lll II

*12030601*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fJeorgelepd DI.e170 :10 do rechtbank van Koophandel Je A.7Ftrerpea, op

Z 3 1AN. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : BE0429.113.746 Benaming (voluit) : INTERLEX

mod 11.1

mod 11.1

Voor-?eenouden aan het Belgisch Staatsblad

De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de over te nemen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de over te nemen vennootschap.

Het archief van de over te nemen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de over te nemen vennootschap en deze bestaande ten laste van de over te nemen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de over te nemen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de over te nemen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Door onderhavige fusie wordt nagemeld onroerend goed toebehorende aan INTERLEX, eigendom van GL-INVEST:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

Onder MALLE, tweede afdeling OOSTMALLE

Een magazijn op en met grond, gestaan en gelegen te 2390 MallelOostmalle, Lierselei 185, gekadastreerd volgens kadastrale legger van 21 december 2011 onder sectie D nummer 6671W/deel met een oppervlakte volgens meting van 31 aren 38 centiaren.

Plan

Zoals voorschreven goed voorkomt en afgebeeld staat als lot 1 op het opmetingsplan van landmeter Jan Koyen te Hoogstraten op 26 september 2011, welk plan gehecht gebleven is aan de akte houdende vestiging erfpacht verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse en notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 7 december 2011, ter overschrijving aangeboden.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort aan de naamloze vennootschap INTERLEX toe om het onder grotere oppervlakte te hebben aangekocht ingevolge proces-verbaal van definitieve toewijzing na hoger bod opgemaakt door notaris Geert Nouwkens te Malle op 30 mei 1986, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op 18 juni 1986, deel 9523/9, houdende openbare verkoop lastens de heer BOECKX Franciscus en zijn echtgenote mevrouw VAN OUDENDIJCK Lucia te Beerse-Vlimmeren, grondeigenaar, en de personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOVO te Malle, eigenaar van de constructies.

De heer en mevrouw BOECKX -- VAN OUDENDIJCK en de vennootschap BOVO waren er sedert meer dan dertig jaar voor heden eigenaars van.

6. Boekhoudkundige verwerking

Iedere vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

31 De vergadering stelt vast dat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met name INTERLEX voornoemd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, is overgegaan op de overnemende vennootschap, met name GL-INVEST voornoemd, die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

4/ Machtiging aan de raad van bestuur om alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

5i De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap LUK OSTYN met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, ondememingsnummer 0478.836.639 rechtspersonenregister Leuven, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

61 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen, en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

























Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu IIII1~117II93III6"IIII

*B~6

ia

 heergëÎege ter griffie van de Redrfhtnnk }-OR XoD,Qhandel te Aialwerpen, op

Griffie látiOV 91111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0429.113.746

Benaming

(voluit) : INTERLEX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOEKSTRAAT 73 - 2610 WILRIJK

Onderwerp akte : Neerlegging Fusievoorstel - Aanvulling

Op 4 november 2011 is overeenkomstig artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in onderling overleg, een aanvulling op het eerste neergelegd voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

 NV GL-INVEST, met zetel te 2610 Wilrijk, Boekstraat 73 (de overnemende vennootschap)

-- NV INTERLEX, met zetel te 2610 Wilrijk, Boekstraat 73 (de over te nemen vennootschap)

1NTERLEX NV

Over te nemen vennootschap

Vertegenwoordigd door GL-INVEST NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Karl Lanslots

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 03.08.2011 11391-0067-018
29/06/2011
ÿþ Mod 2.0

°Lui~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be a t Neergelegd ter griffle van de Rech!gr» van Koophandel ?e Ant wer" pea oiD

B, !IIIIlI!IIl! liii! 11/11 11111 IlII/IIiI!Ii/Iiifflhiii Griffie 1711IN17_Oli

st: "11097085"



Ondernerningsnr 0429.113.746

Benaming

(voluit) : INTERLEX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOEKSTRAAT 73 - 2610 WILRIJK

Onderwerp akte : Neerlegging Fusievoorstel

Op 25 mei 2011 is overeenkomstig artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van; Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in onderling overleg,: het voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

--- NV GL-INVEST, met zetel te 2610 Wilrijk, Boekstraat 73 (de overnemende vennootschap)

--- NV INTERLEX, met zetel te 2610 Wilrijk, Boekstraat 73 (de over te nemen vennootschap)

INTERLEX NV

Over te nemen vennootschap

Vertegenwoordigd door GL-INVEST NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Karl Lanslots

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

13/09/2010 : AN252760
20/04/2010 : AN252760
08/04/2010 : AN252760
12/03/2009 : AN252760
14/03/2008 : AN252760
19/01/2006 : AN252760
13/06/2005 : AN252760
17/06/2004 : AN252760
11/06/2004 : AN252760
24/06/2003 : AN252760
28/04/2003 : AN252760
13/06/2002 : AN252760
12/10/2001 : AN252760
01/01/1992 : AN252760
01/01/1988 : AN252760

Coordonnées
INTERLEX

Adresse
BOEKSTRAAT 73 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande