INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS, AFGEKORT : INRES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS, AFGEKORT : INRES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.725.141

Publication

04/11/2013
ÿþIn de bijlagen bi'

na neerlegging t

MM Word 71.7

nd te maken kopie

I

11111111

*13166721*

Ondernemingsnr : 0837728/4/

Benaming

(voluit) : Industrial Real Estate Solutions

(verkort) : InRES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalse steenweg 81 A, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder dd 17 oktober 2013

De zaakvoerder beslist om de zetel van de vennootschap, met ingang van 17/10/2013 te wijzigen naar: Nijverheidsstraat 13, 2260 Westerlo

B-INVEST BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Kurt Bomhals

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304816*

Neergelegd

27-08-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537725141

Benaming (voluit): INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS

(verkort): InRES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Herentalse steenweg 81 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kristel Deflander te Oud-Turnhout op zevenentwintig augustus tweeduizend dertien, dat de heer BOMHALS Kurt Louis Germaine, echtgescheiden, geboren te Leuven op 31 maart 1961, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 87 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam  INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS , in  t kort  InRES , met zetel te 2280 Grobbendonk, Herentalsesteenweg 81A, waarvan het geplaatste kapitaal dertigduizend euro (¬ 30.000) bedraagt en verdeeld is in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en waarvan het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en volstort is.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin;

2. de vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers;

3. het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen; de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; de diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt;

4. in- en uitvoerhandel in menigvuldige goederen;

5. tussenpersoon in de handel, namelijk makelaar in onroerende goederen, hetzij in commissionair, hetzij als zelfstandig handelsvertegenwoordiger;

6. agent en makelaar in alle soorten verzekeringen.

Het verrichten van alles wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Zijn echter uitgesloten de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken ; en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, overschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of van om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand mei om 18 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in mei 2015.

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de enige vennoot de statuten heeft vastgelegd, heeft hij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op één bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B-INVEST , met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 87, BTW-nummer 0442018805 RPR Turnhout, waarvoor als vaste vertegenwoordiger zal optreden de heer Bomhals Kurt, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 87.

Zij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid haar mandaat te

aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KPMG FIDUCIARE , met maatschappelijke zetel te 2260 Oevel, Nijverheidsstraat 48, vertegenwoordigd door de heer Kox Marc, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/04/2015
ÿþ Motl Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

Neera'eleQ cl ter ria van de



Voor- RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad









17 APR, 2015



ANTWERPEN afdeling TURNHOUT ne Erriffier













Ondernerningsnr : 0537.725.141

Benaming

(voluit) : INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS

(verkort) : InRES

RechtsvorrTi : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 13 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 9 april 2015:

Tijdens de vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met éénparigheid van stemmen, genomen:

Volgende zaakvoerder wordt ontslagen met ingang van 9 april 2015:

INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS BVBA, in't kort InRES, met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0442.018.805 vertegenwoordigd door de heer Kurt Bomhals, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Volgende zaakvoerder wordt benoemd met ingang van 9 april 2015:

- de heer Marc Scheepers, wonende te 2400 Mol, Jakob Smitslaan 42 bus 102.

Marc Scheepers

Zaakvoerder

Op de laatste brz. van i.rsi!LB vermeiden " Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van perso(orn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~I V wIS3 k:'S~iiY~ xx~`<.Jtiîr

15 ME! 2015

AiüTWERl'EN afa4?trig TURNEoiJT Grr#fï~ cr

~--- ~~



Ondernemingsar : 0537.725.141

Benaming

(voluit) : INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS

(verkort) : InRES

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd vôár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kriste! DEFLANDER te Oud-Turnhout op acht mei tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS", in 't kort "InRES", te 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 13, met BTVV-nummer BE 0537.725,141 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in "FURNICHE". Artikel 1 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "FURNICHE"."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 13 naar 2490 Balen, Klevitsheide 109, waardoor de eerste alinea van artikel 2 van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2490 Balen, Kievitsheide 109.",

DERDE BELSUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van veertienduizend euro

(¬ 14.000,00), door inbreng in speciën, om het te brengen van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) op vierenveertigduizend euro (¬ 44.000,00). Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder aanmaking van nieuwe aandelen en zonder uitgiftepremie.

intekening kapitaalverhoging,

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer Scheepers Tony, voornoemde enige vennoot, voor een bedrag van veertienduizend euro (¬ 14.000,00).

Plaatsing en volstorting.

Het volledige bedrag der kapitaalverhoging is geplaatst door inbreng in geld en volledig volstort, zoals blijkt uit het attest hiervan opgemaakt door de ING Bank op 13 april 2015.

Ondergetekende notaris erkent dat het bankattest waaruit deze storting blijkt, ondertekend door de comparanten, haar werd overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierenveertigduizend euro (¬ 44.000,00),.vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verminderen met vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00) om het te brengen van vierenveertigduizend euro (¬ 44.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door incorporatie van overgedragen verliezen, zonder vernietiging van aandelen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde.

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Yf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal bijgevolg voortaan luiden als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal."

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato heden en de bijhorende staat van actief en passief per 7 april 2015, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1,het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin;

2.de vennootschap mag tevens ais algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers;

3.het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen; de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten versenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; de diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt;

4.in- en uitvoerhandel in menigvuldige goederen;

5.tussenpersoon in de handel, namelijk makelaar in onroerende goederen, hetzij in commissionair, hetzij als zelfstandig handelsvertegenwoordiger;

6.agent en makelaar in alle soorten verzekeringen.

7.De groot- en kleinhandel, de import en export, de fabricatie en plaatsing van alle meubelen in hout, metaal en kunststof en van alle artikelen van de beddenindustrie, dienstig voor privé woningen, projecten, horecabedrijven en alle aanverwante bedrijven, De vennootschap heeft verder tot doel alle timmer- en schrijnwerk, het plaatsen van houten en/of plastieken luiken, het leggen en plaatsen van alle houten muren, vloeren en plafondbekleding. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout of brandwerende materialen, het plaatsen van muren en zolderingen in metalen elementen. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het verrichten van ailes wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Zijn echter uitgesloten de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings-en inschrijvingsregime onderworpen zijn en alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen,

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken ; en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, overschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of van om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het here verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in het binnen- als in het buitenland."

ZESDE BESLUIT.

De vergadering bekrachtigt de onderhandse benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap, van de heer SCHEEPERS François Marc, geboren te Mol op 9 oktober 1949, nationaal nummer 49.10.09-193.54,

echtgenoot van mevrouw Van Grieken Alice Constantia Louis, wonende te 2400 Mol, Jakob Smitslaan 42 bus

102, beslissing genomen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering de dato 9 april 2015, bekendgemaakt in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 april nadien, onder nummer 15062074.

De vergadering benadrukt dat zijn mandaat onbezoldigd zal zijn, behoudens toekomstige andersluidende

beslissing van de algemene vergadering,

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 1, 2, 3 en 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en

ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

ACHTSTE BESLUIT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INDUSTRIAL REAL ESTATE SOLUTIONS, AFGEKORT :…

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 13 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande