IMMO L.M.

NV


Dénomination : IMMO L.M.
Forme juridique : NV
N° entreprise : 446.875.139

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0311-010
15/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

0 4 -02- 2013

.__--~-------._._._._....-- GFBiEEiE -RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

--- ~

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11111111111ia10

II Iq



~

Ondernemingsnr : 0446.876.139

Benaming

(voluit) : N.V. IMMO L.M.

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berlaarsesteenweg 46, 2560 Kessel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering

De buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 26 december 2012, geregistreerd te Herentals op 3 januari 2013, boek 51167 blad 62 nummer 12 besliste met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing : Afschaffing aandelen aantoonder.

De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam of ze te,

dematerialiseren.

Tweede beslissing : Ontslag bestuurders en décharge.

De vergadering beslist volgende bestuursleden te ontslaan en hun kwijting en décharge te geven voor hun gevoerd beleid in de vennootschap:

-De heer Marcel Armand Veris, geboren te Kessel op vierentwintig april negentienhonderd zevenenveertig en wonende te Kessel, Berlaarsesteenweg 46.

-De heer Herman Maria Frans Habraken, geboren te Herentals op achttien oktober negentienhonderd tweeënzestig wonende thans te Vorselaar, Zegbroek 72 (Rijksregister nummer 621018499.51) en dit sinds de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar negentienhonderd achtennegentig.

-De heer Rudolf Martin Maria Sola, geboren op zestien januari negentienhonderd éénenvijftig thans wonende te Nijlen, Mussenpad 7 (Rijksregister nummer 510116-231.76) en dit sinds de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar negentienhonderd achtennegentig.

Derde beslissing : Benoeming bestuurder Vaste vertegenwoordiger.

Worden benoemd tot bestuurder voor een termijn van zes jaar dewelke ingaat vanaf heden:

- De heer Marcel Armand Veris, geboren te Kessel op vierentwintig april negentienhonderd zevenenveertig, wonende te Kessel, Berlaarsesteenweg 46,

- De Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid `NOORA', met zetel te Kessel, Bogaertsheide 9, ondernemingsnummer 0846.358.652, opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op één juni tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juni daarna onder nummer 0303073, alhier vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger mevrouw An Veris, geboren te Lier op dertig april negentienhonderd vijfenzeventig en wonende te Nijlen-Bevel, Rooiestraat 25 (Rijksregister nummer 750430-392.20).

Allen verklaren dit ambt te aanvaarden en met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Voor daden buiten deze van het dagelijks bestuur kan steeds elke bestuurder alleen optreden om de vennootschap te binden,

De mandaten van alle bestuurders zijn onbezoldigd.

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger de heer Marcel Armand Veris, geboren te Kessel op vierentwintig april negentienhonderd zevenenveertig, wonende te Kessel, Berlaarsesteenweg 46.

Vierde beslissing : Wijziging statuten.

Ingevolge deze beslissingen en de thans vigerende wetgeving, wordt besloten de oude statuten volledig te

vervangen door volgende statuten:

op de laatste biz van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN.

HOOFDSTUK ! : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Haar naam luidt "N.V. IMMO L.M.".

ARTIKEL 2 : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP,

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Kessel, Berlaarsesteenweg 46.

Hij kan naar om het even welke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of het Brusselse

Hoofdstedelijk gewest worden gebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, agentschappen, administratieve

of bedrijfszetels, filialen of kantoren, dochtervennootschappen vestigen op iedere andere plaats in België of

in het buitenland.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

Het beheer van een onroerend vermogen alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals aankopen en verkopen, huren en verhuren, zowel in België als in het buitenland, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden kunnen doen verliezen.

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5 : GEPLAATST KAPITAAL,

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend zevenhonderd éénen negentig euro en achtendertig

eurocent.

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig ondeelbare aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractie waarde van één/duizend tweehonderd vijftigtste van het kapitaal.

ARTIKEL 6 : SOORT AANDELEN.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volledig volgestorte aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd. De eigenaars van aandelen kunnen op elk ogenblik en op hun kosten, de omzetting verzoeken van hun aandelen in de andere aandelensoort voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 7 : KAPITAALSVERHOGING.

Inzake kapitaalsverhoging en uitoefening van het voorkeursrecht wordt verwezen naar artikel 592 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, in het belang van de vennootschap, dit recht te beperken of op te heffen wanneer de kapitaalsverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestane kapitaal.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL 8 : KAPITAALSVERMINDERING.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten en handelt overeenkomstig artikel 612 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 9 : VERWERVING VAN EIGEN AANDELEN.

De vennootschap kan haar eigen aandelen onder bezwarende titel (aankoop of ruiling) rechtstreeks of onrechtstreeks verwerven mits beslissing van de algemene vergadering, genomen onder de voorwaarde van aanwezigheid en meerderheid voorzien bij artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen. Alle verplichtingen en beschikkingen vermeld in artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dienen nagekomen te worden.

ë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10 : OVERDRACHT DER AANDELEN.

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

Het is de vennoten toegelaten onderling een blokkeringssyndicaat voor vennoten te vormen, met dien verstande dat aan de voorwaarden in artikel 510 van het Wetboek van Vennootschappen moet voldaan worden. Dit heeft enkel invloed tussen de ondertekenaars onderling en voor de aandelen die elk van hen daar in vermeld heeft.

Inzoverre de tekst van deze akte goedgekeurd is door de aandeelhouders die op datum dezer minstens de helft der aandelen vertegenwoordigen kan de vennootschap aangezocht worden door de meest gerede partij, de sancties opgenomen in de blokkeringsakte toe te passen.

De vennootschap is dan verplicht deze sancties die zij ter beschikking heeft toe te passen, onder verantwoordelijkheid en voor rekening van deze die er de vennootschap toe aangezocht heeft.

De vennoten waarvan hun aandelen niet in het syndicaat werden opgenomen mogen nooit in hun rechten geschaad worden of geblokkeerd.

ARTIKEL 11 : BESCHERMING GOEDEREN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en/of schuldeisers van een vennoot kunnen, om welke reden ook, nimmer laten overgaan tot het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap, noch er verdeling of licitatie van vragen, noch bezwarende maatregelen treffen, noch inventaris laten opmaken, noch zich op enige wijze inlaten met het beheer der vennootschap.

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de inventarissen en balansen van de vennootschap, alsmede aan de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

ARTIKEL 12 : OBLIGATIELENINGEN.

De vennootschap mag ten allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven waarvan

zij de voorwaarden bepaalt en dit enkel bij besluit van de raad van bestuur.

ARTIKEL 13 : WEDERZIJDSE DEELNEMINGEN.

De vennootschap zal zich schikken wat de wederzijdse deelnemingen betreft naar artikels 627, 628, 631 en

632 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 14 : RECHTEN VAN ERFGENAMEN OF SCHULDEISERS.

De erfgenamen, rechtsopvolgers of schuldeisers van een aandeelhouder, zullen om geen enkele reden de verzegeling van de goederen en waarden van de vennootschap mogen vorderen, noch de verdeling of de openbare verkoping ervan kunnen aanvragen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich gedragen naar de beslissingen van de algemene vergadering en zich houden aan de jaarrekening en inventarissen.

Het bezit van een aandeel impliceert de volle instemming met de statuten en met de beslissingen van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK III : BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 15 : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der vennoten en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Zij zijn herbenoembaar. De raad van bestuur kan ook samengesteld zijn uit twee leden en dit volgens de modaliteiten en het kader waarin dit is toegestaan overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en niet verplichtend een ondervoorzitter.

ARTIKEL 16 : BIJEENKOMSTEN.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, per mail, telegrafisch, per telex of telefax, volmacht ver-lenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

Geen enkel bestuurder kan evenwel meer dan één medebestuurder vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid. ingeval van staking van stem-

men is de stem van de voorzitter of diens plaatsvervanger doorslaggevend.

De verslagen worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

De beslissingen opgenomen in een proces-verbaal van de raad van bestuur hetwelk ondertekend is door de

meerderheid der bestuurders of hun gevolmachtigden kunnen nooit door een bestuurder, een vennoot of

derde belanghebbende betwist worden.

Zij worden geacht correct te zijn opgenomen, zelfs indien een procedurefout kan aangetoond worden.

De afschriften en uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig

ondertekend door de voorzitter, de afgevaardigde bestuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL 17 : BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BE-STUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur heeft het recht één of meer zijner leden aan te duiden als afgevaardigde bestuurder en hen als dusdanig geheel of een deel van haar bevoegdheid over te dragen.

Voor de raad van bestuur besluit tot een verrichting of een reeks van verrichtingen of een beslissing neemt bij de uitvoering waarvan een bestuurder rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, moet die bestuurder dit mededelen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen.

Hij moet daarvan tevens de commissarissen op de hoogte brengen.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet de betrokken bestuurder de voorzitter van de raad van bestuur daarvan onverwijld in kennis stellen. Bij dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord.

ARTIKEL 18 : VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor aile contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van één bestuurder, dit voor zover dit afzonderlijk optreden expliciet bekrachtigd is bij hun benoeming.

ARTIKEL 19 : DAGELIJKS BESTUUR,

Onverminderd de algemene vertegenwoordingsbevoegdheid toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur, zoals hiervoor bepaald, mag het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, bij beslissing van de raad van bestuur, opgedragen worden aan één of meer directeurs of andere agenten, alleen of samen optredende.

De raad mag ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen.

ARTIKEL 20 : ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Buiten deze kostenvergoeding kunnen de bestuurders een wedde toegekend krijgen. Bij de benoeming bepaalt de algemene vergadering of het mandaat kosteloos is, ofwel de wedde die toegekend zal worden, ofwel wie de wedde zal bepalen.

De eerstvolgende algemene vergadering kan deze wedde aanpassen en zelfs met terugwerkende kracht bekrachtigen of aanpassen.

ARTIKEL 21 : TOEZICHT.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

De algemene vergadering kan de hiervoor vermelde wijze van toezicht steeds stuiten door benoeming van een commissaris.

Bij overschrijding van de door de wet bepaalde criteria is de benoeming van één of meerdere commissarissen verplichtend.

De algemene vergadering bepaalt hun aantal en bezoldiging.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zij dienen lid te zijn van het instituut der Bedrijfsrevisoren en voeren de titel van commissaris-revisor of accountants die ingeschreven zijn op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants. Zij kunnen tijdens hun opdracht ontslagen worden.

C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL 22 : BIJEENKOMST.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op de éénendertigste mei om

zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of

de commissaris.

Deze wordt gehouden op de plaats, het tijdstip en de dagorde die in de bijeenroeping wordt bepaald.

ARTIKEL 23 : OPROEPING EN DAGORDE.

De oproepingen dienen overeenkomstig de wet te geschieden.

De raad van bestuur kan eisen dat de eigenaars van aandelen op naam en ingeschreven zijn in het register van de aandelen op naam, zeven dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. De raad van bestuur kan eveneens eisen dat de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, zeven dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief een door de erkende rekeninghouder of door de vereffening instelling opgesteld attest, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen.

Ingeval alle vennoten, die het totaal der aandelen bezitten, vertegenwoordigd of aanwezig zijn op een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering, kunnen, mits unaniem akkoord bijkomende punten op de dagorde worden geplaatst en tevens alle beslissingen genomen worden zonder dat er naar een bijeenroeping dient verwezen te worden.

ARTIKEL 24 : DEPONNERING VAN EFFECTEN.

De eigenaars van de aandelen op naam of van gedematerialiseerde aandelen moeten binnen een termijn van zeven volle dagen op de zetel van de vennootschap schriftelijk hun voornemen te kennen te geven de algemene vergadering bij te wonen.

ARTIKEL 25 : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde die insgelijks vennoot moet zijn. De volmachten moeten op dezelfde plaats en tijd neergelegd worden zoals de schriftelijke melding van de vennoten om kennis te geven van hun wil aan de algemene vergadering deel te nemen.

De onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig vertegenwoordigd worden door hun voogd of vaste vertegenwoordiger. De identiteit van de vertegenwoordiger en het bewijs van zijn mandaat dienen ook zeven volle dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel voorgelegd te worden.

Alleen vennoten worden op de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en het attest waaruit blijkt dat hun verzoek om deel te nemen tijdig werd neergelegd.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

ARTIKEL 26 : BUREAU.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij gebreke van hem, door een afgevaardigde bestuurder of bij gebreke van deze laatste door de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers.

De aanwezige-bestuurders vullen het bureau aan.

Het bureau mag bij goedkeuring door twee/derde meerderheid van zijn leden de procedure en tijd vastgesteld in artikelen drieëntwintig en vierentwintig versoepelen of zelfs opheffen.

Op verzoek van één der aanwezigen moet het bureau de vennoten of gevolmachtigden verwijderen die niet aan de voorwaarden van artikels vierentwintig en vijfentwintig voldoen. Bij ontstentenis van zulk verzoek en voor zover het bureau niet uit eigen beweging die personen verwijdert, kunnen zij aan alle beraadslagingen en stemmingen geldig deelnemen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De aanwezige vennoten en de gevolmachtigden worden verzocht deze aanwezigheidslijst te ondertekenen. Op deze lijst wordt de identiteit genoteerd, evenals het aantal aandelen dat ze vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 27 : AANTAL STEMMEN.

Elk aandeel met gelijke waarde geeft recht op één stem.

Indien niet alle aandelen van gelijke waarde zijn of indien hun waarde niet is uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend.

Indien bij wet, in huidige statuten of bij een latere statutenwijziging zou worden bepaald dat bepaalde winstbewijzen stemrecht hebben zijn bovenstaande alinea's van dit artikel eveneens op winstbewijzen van toepassing.

ARTIKEL 28 : BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee unaniem akkoord gaan of indien zij geldig vertegenwoordigd zijn en de volmacht dit toestaat.

Elk voorstel ondertekend door de vennoten, welke samen tenminste twintig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dertig dagen voor de algemene vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur wordt overgemaakt, dient in de dagorde opgenomen te worden. Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met de gewone meerderheid van de stemmen, welke ook het getal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering. De stemming over personen geschiedt geheim en schriftelijk, over zaken mondeling, tenzij de voorzitter zonder tegenspraak uit de vergadering een andere wijze van stemmen bepaalt.

ARTIKEL 29 : VERDAGING.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 30 : PROCESSEN-VERBAAL

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden opgenomen of geklasseerd in een speciaal

registeren ondertekend door al de leden van het bureau en door de vennoten die zulks vragen.

Deze processen-verbaal worden bewaard onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur.

De afschriften of uittreksels van de verslagen, die bij rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd,

worden ondertekend door de meerderheid van de bestuurders en van de commissarissen.

HOOFDSTUK V : MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 31 : MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op dertig september van ieder jaar wordt een inventaris opgemaakt en worden de boeken afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De bestuurders stellen bovendien een verslag op overeenkomstig de verplichtingen aan hen opgelegd door artikel zevenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt de raad van bestuur de jaarrekening met het jaarverslag aan de commissarissen, zo deze benoemd zijn, zij moeten de jaarrekening en het jaarverslag nazien en in een omstandig en schriftelijk verslag opgesteld in overeenstemming met artikel vijfenzestig van het Wetboek van Vennootschappen hun bevindingen weergeven.

Binnen de vijftien dagen na overhandiging dienen zij dit verslag ter beschikking te stellen van de raad van bestuur.

ARTIKEL 32 : WINSTUITKERING.

De netto-winst wordt als volgt verdeeld :

1)Tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2)Wanneer werd overgegaan tot de aflossing van het kapitaal overeenkomstig artikel 10, wordt een eerste dividend toegekend aan de niet-afgeloste aandelen ten bedrage van tien procent van de pariwaarde van de aandelen.

3)Het eventuele saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering dewelke dit bij gewone meerderheid van stemmen aanwendt voor toekenning van tantièmes en/of een tweede dividend, overdracht naar volgend boekjaar, het aanleggen van reserves, het toekennen van een aanvullende wedde aan het personeel en/of andere aanwendingen.

De uit te keren winst is samengesteld uit de winst van het laatste afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst, alsmede de uitgevoerde afhoudingen op de beschikbare reserves en verminderd met

~

Voorhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

de overgedragen verliezen en de wettelijke en onbeschikbare reserves gecreëerd bij toepassing van de wet en de statuten.

ARTIKEL 33 : INTERIMDIVIDEND.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het lopende boekjaar

een interimdividend uit te keren en de datum van zijn betaling bepalen.

ARTIKEL 34 : BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De raad van bestuur bepaalt de dag en de wijze van betaalbaarstelling van dividenden. De betaalbaarstelling dient ten laatste te gebeuren binnen de tien maanden volgend op de algemene vergadering die over de winstverdeling beslist heeft.

HOOFDSTUK VI : ONTBINDING EN VEREFFENING.

ARTIKEL 35 : ONTBINDING.

Wanneer door verlies het kapitaal aangetast wordt, zal de raad van bestuur en de algemene vergadering

optreden overeenkomstig artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 36 : AANDELEN IN EEN HAND VERENIGD.

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege

of gerechtelijk wordt ontbonden.

ARTIKEL 37 : VEREFFENING.

Bij vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en dit zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de aandeelhouders.

Zij beschikken over alle machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars die de uitoefening van hun ambt zouden staken zullen, in zoverre er nog zijn, niet vervangen worden.

HOOFDSTUK VII : DIVERSE.

ARTIKEL 38 : KEUZE VAN WOONPLAATS.

De aandeelhouders, de bestuurders, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 39.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennoot-

schappen.

Vijfde beslissing : Opdracht aan de Raad van Bestuur.

De vergadering besluit opdracht te geven aan de Raad van Bestuur tot coordinatie van de statuten.

Notaris Francis van Schoubroeck

Herentals

Tegelijk hiermee neergelegd:

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 26 december 2012.

- kopie volmacht Poona S.A.

Op de laatste biz van Link B vermelden ' Recto N cra en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrç van de persoio)n(ea) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.03.2012 12072-0291-010
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 14.02.2012 12038-0055-011
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09696-0304-010
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.04.2008, NGL 05.05.2008 08126-0223-009
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.03.2007, NGL 14.03.2007 07073-5055-012
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 28.06.2006 06346-4515-012
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.04.2005, NGL 27.04.2005 05131-1502-012
18/06/2004 : ME090561
20/06/2003 : ME090561
07/08/2002 : MEA006468
16/04/2002 : MEA006468
19/07/2000 : ME176468
04/04/1992 : MEA6468

Coordonnées
IMMO L.M.

Adresse
BERLAARSESTEENWEG 46 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande