IMMACULATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMACULATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.531.571

Publication

29/01/2014
ÿþ ModWo"ff1.1

[l j In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

14 637'

Vc behc

aar Belt Staal

ERGELEGD

2 0 )ebt 2014

GRIFF : ~ : _.~r1TBANK van

I ;OOPI-:.`.NDEL te Mirrelis&EN

Ondernemíngsnr (511/

Benaming

(voluit) : "IMMACULATE"

{verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen-Kessel, Fortstraat 141C

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op negen januari tweeduizend veertien "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie': op 14 JAN 2014 Boek 177 blad 92 vak 10. Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). De Ontvanger (getekend) M1CHIELSEN Adviseur.",, blijkt dat door de heer JACOBS Paul Karel Mathilda Maria, wonende te 2560 Nijlen,' Fortstraat 141C,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; werd opgericht met als naam "IMMACULATE", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijien-Kessel, Fortstraat 141C, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verlenen van adviezen van technische, commerciële, financiële of administratieve aard in de ruimste zin; bijstand en adviezen verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van verkoop, productie, administratie, logistiek, financiën en algemeen bestuur: het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van studies, expertises, technische handelingen en raadgevingen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, geheel of ten' dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en volledig volstort, door de heer JACOBS Paul voormeld.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij KBC Bank NV, rekening nummer BE27 7310 3677 2873.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest= uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig kunnen zijn voor het: bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de, algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of, verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, , zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de. handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Door de algemene vergadering der vennoten mag er aan de zaakvoerders een vast of veranderlijk loon, wedde of bijzondere vergoeding toegekend worden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien, en de eerste gewone jaarlijkse. algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een onbepaalde termijn de heer JACOBS Paul: voormeld, wiens mandaat bezoldigd zal zijn.

Er werd geen commissaris benoemd.

Op do laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOLMACHT werd verleend aan volgende werknemer van het boekhoudkantoor Panis om een inschrijving te

doen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook het aanvragen van een BTW-nummer (enkel deze

handelingen):

-mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "Panis", Hoveniersstraat 40 bus 2,

2018 Antwerpen;

-mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "Panis", Hoveniersstraat 40 bus 2,

2018 Antwerpen;

met macht om afzonderlijk op te treden,

----------------------- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, ------

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Bijlagen bij lret- Belgisch- Staatsblad =39/01/201-4 - Amorexes 'du Moniteur

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMACULATE

Adresse
FORTSTRAAT 14C 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande