IMI HYDRONIC ENGINEERING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMI HYDRONIC ENGINEERING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.638.385

Publication

02/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

fe 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo( behot 111111M1011111118 Nechtbeink van koophane fgar '4 Antwerpen

aan 2 t t471 24914

BelgI Staats afdellng Antwerpen







Ondememingsnr : 0413.638.385

Benaming

(voluit) : TA Hydronics N.V./S.A.

(veston) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Boomsesteenweg 28, 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte: neeriegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel tot fusie door overneming tussen TA Hydronics N.V./S.A. en Pneumatex & Cie NV: 1.Voorafgaande uiteenzetting

TA Hydronics (hierna "TA Hydronics") en Pneumatex & Cie NV (hierna "Pneumatex") hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van Pneumatex door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op TA Hydronics,

overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna Venn.").

Op 19 mei 2014 wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn. door de raden van bestuur van TA Hydronics en van Pneumatex in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal warden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting dat voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken va& de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel dient te worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekendgemaakt bij uittreksel, of In de vorm van een mededeling, die een hyperlink bevat naar een eigen website, in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande fusie

gelet op de volgende zakelijke overwegingen verantwoord is zowel vanuit economisch ais financieel oogpunt:

-de bij de fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep;

-de voorgenomen fusie laat toe een uitgebreid assortiment producten en volledige systeemoplossingen voor

hydronische projecten aan te bieden;

-de groepsstructuur zal door de voorgenomen fusie vereenvoudigd worden;

-door de fusie zullen de activiteiten gecentraliseerd worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie vereenvoudigd worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard en heeft derhalve voormelde zakelijke overwegingen als hoofddoel.

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.0e rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

21 .De Overnemende Vennootschap:

'FA Hydronics N.V./S.A., naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 2627 Schelle,

Boomsesteenweg 28.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer

0413.638.385

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en elders:

aile handelingen, in de breedste zin, van burgerlijke, commerciële, financiële, administratieve, industriële of technische aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de conceptie, de productie, de fabricatie, de aankoop, de verkoop, de verbetering, de invoer, de uitvoer, en, in het algemeen, de industrie, de handel en de dienst na verkoop onder evenwelke vorm, voor haar eigen rekening of als agent vertegenwoordiger of tussenhandelaar, van alle apparaten, materialen, losse stukken en componenten, bestemd ondermeer voor verwarmingsinstallaties, branders en ketels, voor luchtverversingsinstallatie en voor de nijverheid in het algemeen.

De vennootschap mag alle opzoekingen, studies, verbeteringen of uitvindingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bovengenoemd doel en zij mag overgaan tot het verkrijgen, het verwerven, het ontwikkelen, de exploitatie, de verkoop, de afstand, de wederafstand, onder welke vorm hoe dan ook, in alle landen ter wereld, van alle handelsbenamingen, handelsmerken, plannen, modellen, tekeningen, processen, systemen, formules en fabricatie geheimen, uitvindingen, aanvragen tot brevettering, brevetten, verbeteringen en uitbreidingen ervan, alsmede alle andere industriële eigendomsrechten, almede het verwerven, de uitbating en het toestaan van licenties en vergunningen wat bovengenoemde rechten betreft.

De vennootschap mag alle commissiehandelingen, mandaten, agentschappen of vertegenwoordigingen in de breedste zin uitvoeren.

De vennootschap mag onder meer verwerven, negociëren, verkopen, uitwisselen, deponeren, leveren, verzenden, factureren, en innen, alsmede aile andere zo roerende als onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag haar industriële, burgerlijke of handelsondernemingen, waarvan het voorwerp, gelijk of in verband met haar eigen voorwerp zou zijn, of die van aard zijn haar eigen nijverheid te vergemakkelijken, te bevorderen of te ontwikkelen; zij mag hun alle technische, handels- of financiële bijstand verlenen, en deelnemen in hun bestuur en administratie; zij kan borgstelling of aval geven voor alle verbintenissen, aangegaan of aan te gaan, door de vennootschap of ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Erik Roy Wijnberg Bestuurder

-De heer Dominique Vernier (Afgevaardigd) Bestuurder

-Mevrouw Catherine Soufflet Bestuurder

Zij wordt hierna `TA Hydronics', of 'de Ovememende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap:

Pneumatex & Cie, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 28.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0429.993.476.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de handel, de vertegenwoordiging, het plaatsen, het onderhoud, de herstelling, de fabrikatie en de studie van expansie-systemen, van onderdelen en appendages voor verwarrnings- en koelsystemen, van aile electrische, electronische, mecanische, pneumatische en hydraulische installaties en hun toebehoren in de ruimste zin.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Erik Roy Wijnberg Bestuurder

-De heer Dominique Vernier (Gedelegeerd) Bestuurder

-Mevrouw Catherine Soufflet Bestuurder

Zij wordt hierna 'Pneumatex' of 'Overgenomen Vennootschap' of `Over te Nemen Vennootschap ' genoemii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

TA Hydronics zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Pneumatex, Over te Nemen Vennootschap,

3.De rultverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 20 W. Ven n.)

Algemeen

Er wordt geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op de eigen vermogenswaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2013, zoals die blijkt uit de betreffende jaarrekening per 31 december 2011

Het maatschappelijk kapitaal van TA Hydronics bedraagt 446.208,34 EUR en wordt vertegenwoordigd door 38.624 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Pneumatex bedraagt 173.525,47 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.062 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3.2.Ruilverhouciing

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt

Ovememende Vennootschap (TA Hydronics)

Waarde per 31 december 2013 10.427.116,00 EUR

Aantal aandelen 38.524

Waarde per aandeel 270,66 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Pneumatex)

Waarde per 31 december 2013 2.556.971,00 EUR

Aantal aandelen 2.062

Waarde per aandeel 1240,04 EUR

Ruilverhouding

1240,04/270,66 = 4,68 (= ruilverhouding en dus het aantal nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap die de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap zal ontvangen in ruil voor ieder aandeel dat zij hield in de Overgenomen Vennootschap)

Op basis van het bovenstaande, worden overeenkomstig artikel 703 W. Venn. aan de enige aandeelhouder van Pneumatex, te weten TA Hydronics Switzerland AG, 9443 nieuwe aandelen in TA Hydronics uitgegeven, Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Andere methoden voor de bepaling van de ruilverhouding werden door beide raden van bestuur onderzocht doch de raad van bestuur is van oordeel dat een vergelijking van de waarde van de beide vennootschappen op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen in onderhavig geval het meest opportuun is, inzonderheid rekening houdende met de sterke verbondenheid tussen de twee vennootschappen die in de fusieverrichting betrokken zijn,

3.3.Kapitaalverhoging

Naar aanleiding van de fusie tussen de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap zou in principe een kapitaalverhoging plaatsvinden onder boekhoudkundige continuïteit (446.208,34 EUR 173.625,47 EUR). Echter dient toepassing gemaakt te worden van artikel 78 §4 KB W.Venn. tengevolge waarvan volgende correctie toegepast zal worden

Rekening houdend met bovenvermelde ruilverhouding alsmede de fractiewaarde van 11,68 EUR van de als vergoeding toegekende aandelen aan de enige aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap, zal het bedrag waarmee het kapitaal van de Overnemende Vennootschap wordt verhoogd (9443 nieuwe aandelen x 11.58 EUR = 109.349,94 EUR) kleiner zijn dan het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap.

Volgend op het voorgaande, zal het verschil van 64.175,53 EUR tussen het bedrag van deze kapitaalverhoging van 109.349,94 EUR enerzijds en het bedrag van het kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap van 173.525,47 EUR anderzijds, bij de overboeking van het overgedragen vermogen worden geboekt als uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging hij de Overnemende Vennootschap tengevolge van de fusie zal aldus 109.349,94 EUR bedragen, om het kapitaal te brengen op 555.558,28 EUR vertegenwoordigd door 47.967 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

.. ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4,De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 9443 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschapr

-de identiteit van de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap;

'l'et aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan haar toekomt krachtens het fusiebesluit .de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de enige aandeelhouder of haar gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschap worden ondertekend. ,

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

5.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat vanaf 1 januari 2014 en zijn

dividendgerechtigd vanaf de datum van juridische uitwerking van de fusie.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6.De datum vanaf welke. de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

7.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, wordt door de Overnemende Vennootschap opdracht verleend om voor de Ovememende Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn,

Aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, wordt door de Over te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de Over te Nemen Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris van de Overnemende Vennootschap en van de Over te Nemen Vennootschap voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. bedoeld verslag bedraagt 5.000 EUR per vennootschap.

9.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10.Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde o.a. haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, aangezien het doel van de Over te Nemen Vennootschap in essentie overeenkomt met het doel van de Overnemende Vennootschap en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap binnen het doel van de Overnemende Vennootschap vallen.

Wel dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap beslist tenslotte van deze gelegenheid gebruik te maken om haar statuten te actualiseren en stelt derhalve voor om de volgende statutenwijzigingen door te voeren:

-Schrapping van de uitdrukkelijke vermelding van het adres van de maatschappelijke zetel in artikel 2 van de statuten;

-schrapping van de artikelen 6 en 7 van de statuten inzake de geschiedenis van het maatschappelijk kapitaal;

-de raad van bestuur zal geldig kunnen vergaderen per telefoon- of videoconferentie (artikel 16 van de statuten);

-een nieuw artikel met betrekking tot het vraagrecht van de aandeelhouders zal worden ingevoegd in de statuten: en

-een nieuw artikel met betrekking tot de elektronische deelname aan de algemene vergadering en het stemmen op afstand zal worden ingevoegd in de statuten.

11.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is noch eigenaar van, noch houder van enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen gelegen in België, zodat de vooropgestelde fusie niet onder het toepassingsgebied valt van de thans vigerende gewestelijke bodemwetgeving.

12.Algemene vergaderingen

De ultieme streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene

vergaderingen is 31 juli 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

13.Neerlegging en publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatblad

De respectieve raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap beslissen tenslotte om Wouter Lauwers, Vaën Vercruysse, Nataline Stevens en Hannelore De Ly van K law Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, elk individueel bevoegd en met recht van substitutie, teneinde aile formaliteiten te vervullen en aile administratieve documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en de publicatie bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 juncto 693 W. Venn. in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

14. Overige vooropgestelde formaliteiten verbonden aan de fusie

De respectieve raden van bestuur stellen aan de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen voor om te verzaken aan de tussentijdse informatieplicht van de raden van bestuur overeenkomstig artikel 696W. Ven n.

16.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door artikel 117 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek,

Voor eensluidend uittreksel

Nataline Stevens

Bijzondere gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: Voorstel tot fusie door overneming tussen TA Hydronics N.V./S.A. en Pneumatex & Cie NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 26.06.2014 14232-0046-036
24/07/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bae1, geassocieerd notaris te Antwerpen op vier juli tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

DAT:

- de naamloze vennootschap "TA HYDRONICS N.V./S.A." gevestigd te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 28, overnemende vennootschap, bij wijze van fusie, de naamloze vennootschap "PNEUMATEX & CIE" gevestigd te: 2627 Schelle, Boomsesteenweg 28, overgenomen vennootschap, heeft overgenomen;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal gebracht werd van vierhonderdzesenveeriigduizend tweetlonderdenacht euro vierendertig cent (¬ 446 208,34) op vijfhonderdvijfenvijftigduizend vijfhonderdachtenvijftig euro achtentwintig cent (¬ 555 558,28);

- een uitgiftepremie geboekt werd ten bedrage van vierenzestigduizend honderdvijfenzeventig komma drieënvijftig (¬ 64 175,53).

- deze uitgiftepremie geboekt werd op éen onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een kapitaalvermindering.

- deze uitgiftepremie in de overnemende vennootschap geïncorporeerd werd in het kapitaal, dat daardoor gebracht werd op zeshonderdnegentienduizend zevenhonderddrieëndertig euro éénentachtig cent (¬ 619 733,81);

- de conclusies van het verslag door "Ernst&Young Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA", vertegenwoordigd door ;; de heer f2onald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, commissaris van de overnemende vennootschap, opgesteld naar aanleiding van deze verrichting, luiden alsvolgt :

"6, Besluiten

Op basis van onze controlewerkzaamheden overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren besluiten wij, met betrekking tot de fusie door overneming van de naamloze vennootschap Pneumatex & Cie door de naamloze vennootschap TA Hydronics dat:

1y De ruilverhouding is vastgesteld op basis van de "net equity waarde" van de aan de fusie deelnemende vennootschappen;

2. De weerhouden waarderingsmethode zijnde de net equity waarde (eigen vermogen op 31 december 2013) in de gegeven omstandigheden passend en verantwoord is, gezien de belangengemeenschap die bestaat tussen de beide vennootschappen;

3. De gehanteerde waarderingsmethode leidt tot een waarde van ¬ 270,66 per aandeel TA Hydronics NV en ¬ 1.240, 04 per aandeel Pneumatex & Cie NV;

4, De ruilverhouding van 9 aandeel Pneumatex & Cie NV tegen 4,58 aandelen TA Hydronics NV redelijk is;

5. Er geen bijzondere moeilijkheden werden vastgesteld bij de waardering van beide vennootschappen.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen fusie door overneming van Pneumatex & Cie NV door TA Hydronics NV en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Antwerpen, 4 juni 2014

" Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

d.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

14 MU 21:n

Griffie

Ondernemingsnr; 0413638385

Benaming (voluit) : TA HYDRONICS N.V./S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 28

2627 Schelle

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



Vertegenwoordigd door

Ronald Van den Ecker

Vennoot",

- vanaf een januari tweeduizend veertien de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : de heer Wouter Lauwers, mevrouw Vaën Vercruysse, mevrouw Nataline Stevens en mevrouw Hannelore De Ly van advocatenkantoor K law burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40,1130 Brussel, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de overnemende vennootschap, evenals van de overgenomen vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT GEASSOCIEERD NOTARIS.-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en twee volmachten aangehecht verslag van de commissaris

- verslag van de raad van bestuur

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten





Op de laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþti.

Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111~~uu

131 5199

Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

l2 NOV. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.638.385

Benaming (votu,t) : Ta Hydronics N.V.Is.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Boomse Steenweg 28 - 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder - bevestiging

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 26/09/2013

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer WIJNBERG Erik Roy, wonende Lariksstraat 7 te

Alphen aan den Rijn (NL), als Afgevaardigd Bestuurder vanaf heden.

De heer Wijnberg Erik Roy zal zijn mandaat als bestuurder behouden.

De vergadering beslist om de heer Veenier Dominique, wonende 4 Avenue Lily à 78170 LA CELLE SAINT CLOUD (FR), te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

De vergadering bevestigt de mandaat als Bestuurder van Mevrouw Catherine SOUFFLET, wonende 21, route de Cruseilles, FR 74350 - COPPONEX

Vernier Dominique

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blZ;v6ii-LifikS vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumeriterehdé°notáns, kiëtzi van de pèrs+2(ô)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.09.2013, NGL 18.10.2013 13634-0026-037
23/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.09.2013, NGL 18.10.2013 13633-0546-036
02/10/2013
ÿþ Mod POF 11.1

1440' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen of

2 3 SEP 2OU

Griffie

111M1,1191j121.1

V( bah( aai Bel Staa

Ondernemingsnr Benaming {volalt) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) aide :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de de jaarvergadering van 15104/2012

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de benoeming tot commissaris van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. englishstraat 52, vertegenwoordigd door dhr. Ronald Van den Ecker, 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. Englishstraat 52, en dit voor een termijn van 3 jaar. Het mandaat neemt een einde na de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar eindigend per 31 december 2014.

Erik R. WIJNBERG

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

0413.638.385

Ta Hydronics N.VJs.A.

Naamloze vennootschap

Boomse Steenweg 28 - 2627 Schelle

Benoeming Commissaris

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instn.imenterende notaris, hetzij van de perso(ofn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ;, Naam en handtekening.

14/01/2015
ÿþi

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Recht'cz1n i.oen kczphtiairel

Ani.teroLn

02 le 2e3

Griffie

i-

Ondernemingsnr : 0413638385

Benaming

(voluit) : TA HYDRONICS N.V.f S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2627 Schelle , Boomse Steenweg 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette Léonard, geassocieerd notaris te Wemmel op 22 december tweeduizend veertien dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap TA HYDRONICS N.V./S.A. in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besluiten genomen hebben met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in IMI HYDRONIC ENGINEERING. De vergadering beslist de eerste zin van artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de benaming: IMI HYDRONIC ENGINEERING."

TWEEDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan.

DERDE BESLUIT  VOLMACHT KBO

De vergadering stelt aan ais bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie: de heer Wouter Lauwers, mevrouw Vaën Vercruysse, mevrouw Hannelore De Ly en de heer Jonathan De Landsheere van de burg. CVBA K law, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; twee volmachten; tekst der gecoordineerde statuten Opgemaakt te Wemmel op 24 december 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2013
ÿþ Wei PDF 11.1

Lrijf , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN i BIR I IA

neergelegd tee grgFf~', i~~ tieelMt*

iKooltandà tedowerpe $p

23 E1 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.638.385

Benaming (voluit) : Ta Hydronics N.V.Is.A.

(verkort): Naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Zetel : Boomse Steenweg 28 - 2627 Schelle

(votted'sg adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 09/01/2013

De vergadering aanvaardt het ontslag ais bestuurder vanaf heden van:

- Mevrouw Anna Gunilla Marie ANDERSSON, wonende Tvârâsgatan, 31 - SE 41728

GOTEBORG-ZWEDEN

- De heer Robin VOLLERT, Sandasen 15, SE 436 58 HOVAS-ZWEDEN

De vergadering beslist te benoemen als bestuurder vanaf heden:

- De heer Dominique VERNIER, wonende 4 Avenue Lily - FR 78170 - LA CELLE SAINT CLOUD.

- Mevrouw Catherine SOUFFLET, wonende 21, route de Cruseilles, FR 74350 - COPPONEX

De heer E.R. WIJNBERG behoudt zijn functie als Afgevaardigd Bestuurder

De vergadering bevestigt dat de mandaten van de bestuurders gratis zijn en op geen enkele wijze bezoldigd kunnen worden.

E.R. WIJNBERG

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij hei Belgisch Staatsblad 431Ab12Q11- ,annexer-du" Moniteur-belga

Op do laatste biz. van Luik B vérmeldén : Recto :>Naan ën hbedanighéid iari de instrumenterende notêris, hetzij van de pêrso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 31.08.2012 12543-0039-028
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.12.2011, NGL 08.05.2012 12110-0210-035
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.07.2011, NGL 23.04.2012 12093-0380-036
16/08/2011
ÿþ. t 7-` Mar.-

"De

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



idee/plee ier griffie van de Æechthrut

van i(aopharrdel Afifitrerpan, op ,

0 3 An. 2011

Griffie

i u11unNii~ 11111111111 li lIft 11111 I il 1111

«iiiasssi"

voet behout

aan h

Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : TOUR & ANDERSSON

Rechtsvorm : Nv

Zetel : Boomsesteenweg 28 , 2627 Schelle

Ondernemingsnr : 0413638385

Voorwerp akte : NAAMSWZIJZIGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met

standplaats te Wemmel op 06 juli 2011 dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap TOUR &

ANDERSSON in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende beslissingen

genomen hebben met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "TA Hydronics N.V./S.A" en

bijgevolg artikel 1 van de statuten te wijzingen als volgt:

" Artikel 1

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de benaming "TA Hydronics

N.V./S.A"."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen, ten einde dit artikel in overeenstemming te

brengen met de verplaatsing van de zetel welke werd beslist door de Raad van bestuur de dato 17 juni 2009,

bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 september 2009 onder nummer 0124633, als

volgt:

"Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 28."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan

-aan ondergetekende notaris afzonderlijk optredend, voor het opstellen van de gecoôrdineerde tekst van de

statuten;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BVBA - SPRL Léonard $s Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte; twee volmachten; tekst der gecoordineerde statuten Opgemaakt te Wemmel op 19 juli 2011

02/09/2009 : BL383388
03/07/2009 : BL383388
16/03/2009 : BL383388
06/06/2008 : BL383388
16/10/2007 : BL383388
07/09/2007 : BL383388
04/05/2007 : BL383388
26/05/2005 : BL383388
27/04/2005 : BL383388
07/04/2005 : BL383388
09/07/2004 : BL383388
15/06/2004 : BL383388
13/08/2003 : BL383388
03/10/2002 : BL383388
22/04/2000 : BL383388
03/09/1999 : BL383388
20/05/1999 : BL383388
29/05/1997 : BL383388
09/01/1996 : BL383388
09/08/1995 : BL383388
01/01/1993 : BL383388
31/01/1992 : BL383388
01/01/1992 : BL383388
28/11/1991 : BL383388
16/04/1991 : BL383388
20/12/1989 : BL383388
09/06/1988 : BL383388
18/05/1988 : BL383388
01/01/1988 : BL383388
28/05/1987 : BL383388
24/01/1987 : BL383388
18/10/1986 : BL383388
18/10/1986 : BL383388
06/02/1986 : BL383388
01/01/1986 : BL383388
11/06/1985 : BL383388
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 31.08.2016 16551-0071-037

Coordonnées
IMI HYDRONIC ENGINEERING

Adresse
BOOMSESTEENWEG 28 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande